Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Negro je danas bio jedna od zaostalih vozaca, ali zaista zaostalih... :lol: Nisam verovao da tako nesto moze da uradi, ali ocigledno jos nismo videli do kraja koliki je bolid... :lol:

Nego, sta mislite o Vetelovom obilazenju? :think: U prvi mah mi je delovalo da nije strasno sto je prosirio putanju, ali opet...

A sta je uradio,ja nisam skontao sta mu se desilo?

A sto su kaznjeni RB-ovi,zbog tog neceg oko motora jel`? Sta??

Alonso je prevazisao sebe danas,svaka mu cast,mada je Ferari dao oooogroman doprinos.

Meni se cini da je Ferari bio najbrzi na pravcima,cak kad mu neko pridje iza sa onom drs-om dobije nekih 10-12 km/h vise sto bas i nije dovoljno,dok naspram ostalih dobiju vise.

Počeh gledati reprizu sinoć,ali je umor bio jači od volje....budio se povremeno.....video da Lewis pravineke *izdarije između Vettela i Alonsa...mislim da ću morati uhvatiti neku drugu reprizu.
Ovo nikako ne valja.Alonso pobedio,Vettel unazađen....Sve smo blizi Alonsovoj promociji u novog trostrukog šampiona.
Nije da mi jako smeta,ali je malo rano...prerano.

Počeh gledati reprizu sinoć,ali je umor bio jači od volje....budio se povremeno.....video da Lewis pravineke *izdarije između Vettela i Alonsa...mislim da ću morati uhvatiti neku drugu reprizu.
Ovo nikako ne valja.Alonso pobedio,Vettel unazađen....Sve smo blizi Alonsovoj promociji u novog trostrukog šampiona.
Nije da mi jako smeta,ali je malo rano...prerano.
Oni su već tada krenuli taktizirati, a Vettel je rekao da ako je Hamilton želio voziti brže da je trebao da ih pusti, pa da ih onda stiiže...
Da ne govorimo o tome da je Lewis probio gumu na otpacima koje je napravio Massa, ali naravno tada nije bilo SC jer je vodio Alonso, matori gubavac opet jaše...

Samo,čekaj malo.....zašto Alonso uopšte i mora da završi trku :vudu:

634204-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back