Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za ferarijevceee...:D

I nisu za bolje
634204-1.gif

Priželjkivao sam kišu u trci kad su moji meklarenovci bili slabije plasirani u kvalifikacijama a sada kada ne bih želeo kišu ni pod razno izgleda da će da ljuljne baš za vreme trke...j*bem ti sreću !!!
http://www.accuweather.com/en/hu/budapest/187423/current-weather/187423
Nema nista od kise, ostvarila ti se zelja. Ja bi voleo da pada jer sam proslu trku propustio, odavno mi se nije desilo a ovako nas ocekuje cuvanje guma i bodova = :zzzz: mada u Madjarskoj uvek neko iznenadjenje, mogo bi npr da otpadne tocak Fetlu :vudu:

Ispostavilo se da je staza u Monaku više idealnija za obilaženje nego ova u Mađarskoj...nakon jučerašnjih kvalifikacija (plus i oni od petka) i onih izletanja (bez većih posledica) van staze,očekivao sam da će tako nešto doći do izražaja i u trci.
Hamilton rutinski,Batonu po 1.000.000 zasr*li taktikom...više nego prijatno me iznenadili iz Lotusa tokom celog vikenda :klap:

Nalupetam ja koješta ovde pre par sati,udarim "pošalji",kad ono 'oćeš....negde zapelo i sve mi se izbrisalo.
Taj neponovljivi zapis misli u ekstazi nakon trke je zauvek izgubljen :lol:
Ukratko ću izraziti zadovoljstvo i olakšanje zbog pobede Lewisa i McLarena,posebno pohvaliti Lotusove jurišnike i ozbiljno se zabrinuti zbog činjenice da je ishod trke idealno kompatibilan sa Alonsovom matematikom i logikom.Povećao je prednost nad najbližim pratiocem u lošem vikendu i trci.
Teško da su Lewis ,Kimi i Grosjean zadovoljniji od njega.
Nadam se da će na dve kraljice-staze biti sličan rasplet,jer ionako ludi kengur nema šanse da bude šampion.
Ovako bi se bitka povela između Lewisa,Vettela i Alonsa,a nadam se i Kimija,pri čemu bi Alonso morao napraviti bar jedan veći kiks,jer ovim tempom ga niko neće stići.
Ne kažem da mora,ali i dalje smatram da je rano da se odluči šampionat vozača,posebno u ovakvoj sezoni.

Nadam se da će na dve kraljice-staze biti sličan rasplet,jer ionako ludi kengur nema šanse da bude šampion.
Ovako bi se bitka povela između Lewisa,Vettela i Alonsa,a nadam se i Kimija,pri čemu bi Alonso morao napraviti bar jedan veći kiks,jer ovim tempom ga niko neće stići.
Ne kažem da mora,ali i dalje smatram da je rano da se odluči šampionat vozača,posebno u ovakvoj sezoni.
Plasim se da bi to moglo biti vec na sledecoj, mozda i stavim neki dinar da odustaje, kvota 7.50, i zbog rekorda a i vise sile, kolio god neki pricali da ima srece bla bla ja bas mislim suprotno..., Lotusu ne prija lose vreme tako da je moguce da Hamilton opet dobije.
Ako bude suncano, sto je skoro nemoguce, pare bi stavio na Kimija.Ma moze i "krastavac" samo da ono ne osvoji trecu titulu.
reko si skoro da bi bilo rano da Alonso osvoji 3.put,zamisli da ono uspe.

reko si skoro da bi bilo rano da Alonso osvoji 3.put,zamisli da ono uspe.

Nema šanse.
Verovatno će Alonso rutinski privesti posao kraju,a u slučaju da je McLaren zaista napravio iskorak i postao ovoliko bržiod ostalih,Lewis bi mogao da u žestokom finišu izbije na vrh.Ionako je trebalo da bude na korak od Alonsa da ga nisu brojni pehovi i po neka lična glupost unazadili na poslednje 3-4 trke.
Vettel će biti opasan,ali osećam da će završiti iza Lewisa,što i priželjkujem.
Problem svima je što će se međusobno boriti i neće moći da se fokusiraju na jurenje vodećeg,a On će opušteno sprovoditi svoju računicu da bude samo ispred prvog pratioca.
Ni Button,ni Webber naročito,neće imati milosti prema timskim kolegama,a videli smo da i u Lotusu vlada velika sloboda,pa ni Kimi neće imati puno pomoći.
Jedina dobra stvar je što Massa nije u stanju značajnije podržati Alonsa.
Onako na osećaj,rekao bih da Alonso ima bar 50 % šanse da uzme titulu ove godine,a svi ostali dele preostale procente.

Pa nije Meklaren brzi od ostalih,barem to ova trka nije pokazala.Zahvaljujuci Hamiltonu uzeli su pol,on je prosao prvi kroz prvu krivinu i to je to.Njega su ostali stizali,ali staza kao staza nije dozvolila nikakav dvoboj.Da je ova trka vozena negdje drugdje gdje bi drs imao efekta Hamilton ne bi bio prvi sigurno.
Ovo za Alonsa si u pravu,racundzija ce ubirati bodove,polako ali sigurno.
Vetel je Nemac i i umije i da zapne i da razmislja i zato je opasan.Hamilton umije dobro zapeti,a razmisljanje mu nije jaca strana i tu gubi bitku.

E da,ja se ukljucio 15-20 min prije trke i gledam Alonsa kako je olizao slusalice prije stavljanja u usi.:eek:
Jel` neko vidio to,jel` se to tako radi,sta?

Pa nije Meklaren brzi od ostalih,barem to ova trka nije pokazala.Zahvaljujuci Hamiltonu uzeli su pol,on je prosao prvi kroz prvu krivinu i to je to.Njega su ostali stizali,ali staza kao staza nije dozvolila nikakav dvoboj.Da je ova trka vozena negdje drugdje gdje bi drs imao efekta Hamilton ne bi bio prvi sigurno.
Ovo za Alonsa si u pravu,racundzija ce ubirati bodove,polako ali sigurno.
Vetel je Nemac i i umije i da zapne i da razmislja i zato je opasan.Hamilton umije dobro zapeti,a razmisljanje mu nije jaca strana i tu gubi bitku.

E da,ja se ukljucio 15-20 min prije trke i gledam Alonsa kako je olizao slusalice prije stavljanja u usi.:eek:
Jel` neko vidio to,jel` se to tako radi,sta?

Da bolje dihtuje :lol:. I plivači i ronioci pljuju u cvike/maske da ne magle (čak i ove savremenije)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back