Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izmedju Hamiltona i Batona?
Ferrari je jos uvek daleko, Vettel ako veze jos dve ovakve trke, pogubice se skroz.Mercedes dobar samo u kvalifikacijama, a Kimi I webber realno imaju jako male sanse, manje i od Alonsa.

Iskreno se nadam da ce njih dvojica odlucivati o tituli,ali...
Za razliku od "ravnopravnosti" u RBR-u,kod nas obojica imaju priliku da se bore za pobedu,a to ce omoguciti i Vettelu da mozda omasti brkove neocekivano,kao Alonso juce. Naravno,svemu tome doprinosi i brljanje u boksu u stilu Ferrarija.
Dalje,Lewis je zestoka paljevina,a Button ima dar da u isto vreme i fascinira i iritira coveka. Ne znam kako ce Lewis to podneti,ako ne bude uspesniji na stazi.
U svakom slucaju,konstruktorska bi trebalo da ode u Woking,a vozacka...moze se desiti da isklizne,bas kao i 2007. narocito ako se RBR malo popravi.

Da ga puste.
U ugovoru Saubera pise da ne smeju direktno da napadaju Ferrari.
Toliko o cirkusu u F1. Kako da prethodna generacija Ferrari motora bude bolja od trenutne.
No way, Pedro.

Mozda ako Mercedes promeni oba vozaca ( ne vidim krivicu Michaela, kojeg je Vergne okrenuo) i urade nesto.
Fenomenalni Rosberg poceo da gubi od dede cak i u kvalifikacijama . Ali to nikog vise ovde ne interesuje.
Motori nisu toliko bitni, najbolji primer RedBul i Reno.

Pratimo ali razlika ne zasluzuje da se dize galama oko toga.Jedan (bod) ko nijedan.:)

cvwrdaum7swlbg69mvb.jpg

Iskreno se nadam da ce njih dvojica odlucivati o tituli,ali...
Za razliku od "ravnopravnosti" u RBR-u,kod nas obojica imaju priliku da se bore za pobedu,a to ce omoguciti i Vettelu da mozda omasti brkove neocekivano,kao Alonso juce. Naravno,svemu tome doprinosi i brljanje u boksu u stilu Ferrarija.
Dalje,Lewis je zestoka paljevina,a Button ima dar da u isto vreme i fascinira i iritira coveka. Ne znam kako ce Lewis to podneti,ako ne bude uspesniji na stazi.
U svakom slucaju,konstruktorska bi trebalo da ode u Woking,a vozacka...moze se desiti da isklizne,bas kao i 2007. narocito ako se RBR malo popravi.

Kad sam stigao do kraja druge recenice odmah sam se setio 2007.
Hamiltonu je cini mi se najbitnije da Baton ne osvoji ni bod a sta ce on uraditi manje je vazno.Ne valja mu to.

Hamiltonu je cini mi se najbitnije da Baton ne osvoji ni bod a sta ce on uraditi manje je vazno.Ne valja mu to.

Ne valja,oca mu mangupskog!
Ako ne nauci na vreme,skupo ce platiti jos jednom svoju glupost.
Button je dosao sa titulom u McLaren,pa prvu sezonu bledunjavo nastupao,ispostovao Lewisov status zvezde,onda usao u novu sezonu prilicno traljavo,a na kraju postao uzdanica tima.Lewisu to nikako ne moze biti drago,ali je sam kriv. 'ebala ga ona njegova macka i ljubavni jadi.

Ja nisam mogao da gledam uzivo. Pa sam (tek sinoc) pogledao snimak. Skinuo bas ovaj sa Sky Sports.... Sve sa onim emisijama pre. Odlicne su im te uvodne emisije, tacno mi je zao sto ne mogu uzivo da gledam to...

Mislim da sama staza nece mnogo doprineti, pa ne bih favorizovao bilo koju. Nego jednostavno konkurentiji bolid sa kojim se moze drzati korak sa vodecima, i malo srecnih okolnosti, taktike i sl.

Mislim da se sada vidi da Fetel uopšte nije tako dobar vozač, koliko je imao sreće sa fenomenalnim bolidom. Ove godine čim su ostali napravili konkurentne bolide odmah je pao sa rezultatima. Mclareni pored toga što izgledaju ubjedljivo najljepše na stazi, ujedno su i najbrži, mislim da će ove godine pred nama biti dosta zanimljivijih trka nego ranije. Još samo da se Kimi malo privikne na bolid biće veselo!!

Само полако.
Фетел је прву трку завршио испред Хамилтона иако је Ред Бул још увек спорији, и то је сасвим пристојан успех.
И на прошлој трци је почео да сустиже Хамилтона али се онда умешао онај из Инђије...
Видећемо како ће бити током сезоне али Фетел за сада вози сасвим добро.

Da tačno, vozi sasvim dobro, ali nije ni sjenka ranijih godina, što potvrđuje moj stav da je samo zbog bolida imao onoliko pobjeda.
Ne žalim da umanjujem njegove vozačke sposobnosti, ali po meni i Hamilton i Alonso i Kimi i Šumaher su mnogo mnogo bolji vozači.
Kao ljubitelju F1 raduje me najava zanimljive sezone, mnogo zanimljivije nego ranije.

Ма каква лиценца
Добиће да плати коју хиљадарку због лошег примера који је дао клинцима и то је то

Нисам видео снимак са Фетеловог и Картикејановог болида, неки причају да га је Фетел исекао и да овај није стигао да одреагује, односно криве Фетеле.
Како год, није ово ништа страшно, Хамилтон је прошле године имао сличне изјаве (до душе није показивао средњи прст), па и Монтоја је имао испада, мора човек да нађе мало одушка :)

Evo šta je tačno izjavio (čuje se na onom videu posle trke):
"Like on normal roads, you have some idiots driving around. It seems there is also one driving here."
Pogrešio je samo u broju. (Eh, da je jedan...) Druga stvar, u onim rukavicama teško se razaznaje palac od srednjeg prsta, koliko sam ja mogao da vidim dizao mu je palac (:ok:) u znak bodrenja za njegovu vožnju tokom cele trke ali kroz kameru na bolidu stvari izgledaju drugačije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back