silovski
Primećen član
- Poruka
- 968
Još se vozi...dug je dan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se kladimo da je onaj mucenik u crnom sto je uklanjao krhotine Hajdfeldovog spojlera obojio gace kada se sapleo i pao ne znam kome pod tockove![]()
Аууу, Шуми нема среће...
Сад се просушило, нема болид темпо да држи ову двојицу иза себе
Ljudi Baton jeste odvezao maestralno, ali mozda bude kaznjen posle trke sa 20 sec kao Hamilton u Monaku
Ja sam vec pomislio da Masa konacno nece napraviti glupost po kisi, ali ne moze on bez piruetice...
Da se kladimo da je onaj mucenik u crnom sto je uklanjao krhotine Hajdfeldovog spojlera obojio gace kada se sapleo i pao ne znam kome pod tockove![]()
Ne moze bas celu trku da ima srece.Vidis kako je i Vettel prosao,kada je istrosio svu srecu danasАууу, Шуми нема среће...
Eto,morao sam ja da ga isprozivam da bi zablistao.Neka ostane jos malo....trku ili dveDZENSOOOONE![]()
![]()
![]()
Haralampije ti ovo nece zaboraviti,a ni oprostiti.Izvinjavam se fanovima Vetela,ali 2sekunda pre nego sto je proklizao ja sam rekao "proklizaj,proklizaj",kada se desilo upisao sam se,nisam vise mogao da gledam Batona kako ga juri a da ga ne predje
Ludnica za pamcenje![]()
Аууу, Шуми нема среће...
DZENSOOOONE![]()
![]()
![]()
Izvinjavam se fanovima Vetela,ali 2sekunda pre nego sto je proklizao ja sam rekao "proklizaj,proklizaj",kada se desilo upisao sam se,nisam vise mogao da gledam Batona kako ga juri a da ga ne predje
Ludnica za pamcenje![]()
Kobayashi stvarno nije zasluzio takav peh.Bar da ga je pravi prestigao,vec Bebeto....alal vera Buttone, sa poslednjeg mesta do pobede, to ni Raikonen nije uspevao u najboljim danima.
A onaj bedni konobar Masa je pretekao Kobayashija u poslednjem metru i uzeo mi poen na kladionici...
Ja sam vec pomislio da Masa konacno nece napraviti glupost po kisi, ali ne moze on bez piruetice...
Nije izdrzao ni ceo krug na slikovima.![]()
![]()
Ne moze bas celu trku da ima srece.Vidis kako je i Vettel prosao,kada je istrosio svu srecu danas![]()
На крају је Батон био одличан и нисам за то да се казни, ако је и можда требао бити кажњен то је морало да се уради за време трке нема смисла да се ради кад све прође.
Фетел је био сасвим добар али ето ко ради тај и греши, шта сад...
..
Nista, samo neka tako nastavi.![]()
Онај инцидент између Алонса и Батона би волео да видим са Батоновг болида овако је тешко одредити колика је Батонова кривица али је сигурно има.
Хамилтон га опет прећера, културно је изебао Вебера, али се зато опекао на Батона што је по мени и заслужио. Е сад, да ли је Батон био крив хммм... Рече да га није видео од оне силне воде, све је могуће.
.