Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvinjavam se fanovima Vetela,ali 2sekunda pre nego sto je proklizao ja sam rekao "proklizaj,proklizaj",kada se desilo upisao sam se :),nisam vise mogao da gledam Batona kako ga juri a da ga ne predje :worth:

Ludnica za pamcenje :super:

dance8-1.gif
dance3-1.gif

alal vera Buttone, sa poslednjeg mesta do pobede, to ni Raikonen nije uspevao u najboljim danima.
A onaj bedni konobar Masa je pretekao Kobayashija u poslednjem metru i uzeo mi poen na kladionici...

Kakva trka!

Da se kladimo da je onaj mucenik u crnom sto je uklanjao krhotine Hajdfeldovog spojlera obojio gace kada se sapleo i pao ne znam kome pod tockove :lol:

Hahahaha!!! :D :D

Аууу, Шуми нема среће...
Сад се просушило, нема болид темпо да држи ову двојицу иза себе

Steta za Sumahera, ponadao sam se da cu ga videti na postolju... :(

Kakva maestralna trka.
Jeste da smo izgubili 4 sata zahvaljujuci fantasticnim vremenskim uslovima u Montrealu, ali ne pamtim kad sam poslednji put sa ovoliko neizvesnoti i napetosti pratio trku.
Sa poslednjeg mesta, sest puta u boksu :) Sta reci vise.
Zao mi je Sumija, ocekivao sam ga realno na podijumu.
Luis i Alonso su prosli tako kako su prosli, no hocu jos malo da uzivam u pobedi :mrgreen:

Da se kladimo da je onaj mucenik u crnom sto je uklanjao krhotine Hajdfeldovog spojlera obojio gace kada se sapleo i pao ne znam kome pod tockove :lol:
:lol:
Аууу, Шуми нема среће...
Ne moze bas celu trku da ima srece.Vidis kako je i Vettel prosao,kada je istrosio svu srecu danas :mrgreen:
Eto,morao sam ja da ga isprozivam da bi zablistao.Neka ostane jos malo....trku ili dve :lol:
Izvinjavam se fanovima Vetela,ali 2sekunda pre nego sto je proklizao ja sam rekao "proklizaj,proklizaj",kada se desilo upisao sam se :),nisam vise mogao da gledam Batona kako ga juri a da ga ne predje :worth:

Haralampije ti ovo nece zaboraviti,a ni oprostiti. :p

Аууу, Шуми нема среће...

alal vera Buttone, sa poslednjeg mesta do pobede, to ni Raikonen nije uspevao u najboljim danima.
A onaj bedni konobar Masa je pretekao Kobayashija u poslednjem metru i uzeo mi poen na kladionici...
Kobayashi stvarno nije zasluzio takav peh.Bar da ga je pravi prestigao,vec Bebeto.... :roll:
Ja sam vec pomislio da Masa konacno nece napraviti glupost po kisi, ali ne moze on bez piruetice...

Nije izdrzao ni ceo krug na slikovima.:hahaha:

I,zamislite,takav je umalo postao sampion.Dobar je Bog.

Аууу, шта рећи а не слагати :)
Најблаже речено трка је била хаотична и изузетно занимљива, одавно нисам скакао на ноге.
Ма нема, киша је прави рецепт за неизвесну трку, увек било и остало.
Ми ко ми, опет смо тамо нешто експериментисали и прднули у чабар. Онај потез да се мењају гуме за кишу је био велики ризик и да киша није опет почела падати сигурно би се исплатило али то се није десило па је тај потез био права катастрофа...
Онај инцидент између Алонса и Батона би волео да видим са Батоновг болида овако је тешко одредити колика је Батонова кривица али је сигурно има.
Хамилтон га опет прећера, културно је изебао Вебера, али се зато опекао на Батона што је по мени и заслужио. Е сад, да ли је Батон био крив хммм... Рече да га није видео од оне силне воде, све је могуће.
На крају је Батон био одличан и нисам за то да се казни, ако је и можда требао бити кажњен то је морало да се уради за време трке нема смисла да се ради кад све прође.
Фетел је био сасвим добар али ето ко ради тај и греши, шта сад...
И на крају Шумахер. Објаснио им је како се то вози по киши. Чак је једно време држао Фетелов темпо. Прво, нису му ишли на руку ови изласци СЦ-а. Кренуо тамо да претиче изађе СЦ падне на 11-12. Опет таман ухвати замах крене да их ниже кад оно СЦ. Онда су направили грешку у боксу јер су му ставили тврђу варијнту пнеуматика док су ови остали били на мекшој и ту није било шансе, свакако да би био у много бољој позицији да је изашао на мекшој варијнти или да је барем та киша мало потрајала или да се није умашао онај задњи СЦ или.... :) Штета штета...

На крају је Батон био одличан и нисам за то да се казни, ако је и можда требао бити кажњен то је морало да се уради за време трке нема смисла да се ради кад све прође.
Фетел је био сасвим добар али ето ко ради тај и греши, шта сад...
..

:ok:

Nista, samo neka tako nastavi.:mrgreen:

Онај инцидент између Алонса и Батона би волео да видим са Батоновг болида овако је тешко одредити колика је Батонова кривица али је сигурно има.
Хамилтон га опет прећера, културно је изебао Вебера, али се зато опекао на Батона што је по мени и заслужио. Е сад, да ли је Батон био крив хммм... Рече да га није видео од оне силне воде, све је могуће.
.

Mislim da ga je jako dobro video i krenuo da mu zalupi vrata,sto je i uspeo.
Bilo bi glupo da ga zbog toga kazne na ovoj trci,posto nije ostetio vozaca druge ekipe(ono sa Alonsom,uprkos losim snimcima,deluje mi kao pravi trkacki incident).Ima ona nova fora o kaznjavanju nakon dve ili tri javne opomene.Eto,neka ga opomenu ili na sledecoj trci kazna posle kvalifikacija koji red u rikverc,ako bas mora.Oduzimanje ove pobede bi bio veci greh od oduzimanja one Lewisove u Belgiji 2008.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back