Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uobicajena stvar za Alonsa.
Uvek je na FP1 rezervisan-kao da njusi stazu.Posle se razmahne.
Za Massu nisam siguran.Jeste da se dokazao na ovoj stazi,ali mi se cini da nece blistati ovog vikenda,tim pre sto mora biti iza Alonsa.

Na kvalifikacijama ne mora, stavio sam neku sicu na njega da osvoji PP.Gde ce ako ne ovde a i kvota je masna @15.Evo, popravio se, mozda uzmem i duel protiv Alonsa @4.75.

f12010caricature.jpg

Fernandov link je dobro radio do pola,a onda je opasno poceo seckati.
Na kraju nije bilo moguce jasno pratiti tok dogadjaja.
Hulkenberg sekundu brzi od bikova :eek: Jel neko skontao u cemu je poenta?

Hilkenberg je popravio već najbolje vreme skoro za sekundu u poslednjem krugu, tako počinju legende...:klap:
Gledao sam RTL, nemački mi nije najjača strana, mislim da je bilo taktiziranja oko vlažne staze, ali u svemu tome Hulk im je natrljao uši...

Na Radius Vektoru HRT 2 je radio nonstop. Da mladi Niko (nije mu radio radio :hahaha:) odvezao je 3 fenomenalna kruga na gumama za suvo. Možda je auto podešen na setap za suvu stazu? Svaka mu čast!!!:hvala:

Kakve su gume imali ostali?
Setap sigurno moze doneti razliku.
Ako je Hulkenberg podesio auto za suvo,sutra ce biti ozbiljan faktor,pod uslovom da ga neiskustvo ne odvuce van staze.
Bas je dobro sto je poremetio ustaljeni poredak na vrhu.Sa njim niko nije racunao,a mogao bi nekoga skupo kostati,ako se dokopa podijuma.

Kakve su gume imali ostali?
Setap sigurno moze doneti razliku.
Ako je Hulkenberg podesio auto za suvo,sutra ce biti ozbiljan faktor,pod uslovom da ga neiskustvo ne odvuce van staze.
Bas je dobro sto je poremetio ustaljeni poredak na vrhu.Sa njim niko nije racunao,a mogao bi nekoga skupo kostati,ako se dokopa podijuma.

Iste ko on. Odvalio ih je za sekundu jer je imao srecu da odveze jos jedan krug, i tad je spustio ispod 1:15, mada i prethodno vreme mu je garantovalo pol, samo ne tako ubedljivo, bio bi oko 0,3 brzi od Fetela. Sve u svemu bice zanimljivo, pogotovo sto su Fetel, Veber i Hamilton blizu, predosecam neki lom, nadam se da ce biti samo izmedju bikova :D

Svi vodeći su poslednjih 3-4 minuta izašli sa mekim gumama (za suvo), Kubica je malo izašao van staze, mislim da je Niko bio medju prvima tako da su se njegove gume najbolje zagrejale. Hm ali i Barikelo je iza skoro 1,8 ... Mora da je auto podešen skroz za suvo :think: Sutra će biti zanimljivo na startu... :whistling:

Nico je izašao prvi sa setapom za suvo. Šumaher i Kubica su imali isto dobar ritam, ali se nisu pri kraju proslavili... nije prikazao režiser, ali verujem da je obojicu "zakačio" saobraćaj. Sve u svemu, verujem da će biti dobra trka sutra. Massa, kao po običaju katastrofalan po mokrom, ostali svi manje više kao i obično.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back