Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ајде да се похвалим како сам се сада провозао по овој новој корејској стази :)
После дуже паузе сам се вратио игрицама, кривац за то је F1 2010
Први утисци су да стаза има 3 правца на којима се достижу брзине преко 300 км/ч (на једном око 330 км/ч), и ту има места за претицање док остатак стазе у већој мери смара попут стазе у Сингапуру...

едит:
Ако се неком јави жеља да се мало поигра нека се јави на адресу: http://forum.krstarica.com/member.php?u=60029 ;)

Poslednja izmena:
Брукаааааа
И не само што су проблематични са тим терминима, него им је онај Миљан (мислим да се тако зове) једна велика рупа
Када су кренули да преносе Ф1 (има томе 2-3 године), он није знао шта је Ф1, није знао возаче, ма ништа, а од тада до данас је научио само имена возача и то површно, често их меша...
Ево данас рече човек нешто у стилу "Познато је да је Шумахеру потребно неко време да се привикне на болид, ето у Бенетону му је требало 5 година...", верујем да је онај Бабић поцрвенео....:hahaha:

Иначе, сам крај квалификација сам испратио на РТЛ-у (имам СББ, хрт искључен)...

Felipe Alonso mi je jedna od najjacih provala :lol:

Ne znam da li je pametno da sakupimo sve njegove bisere i da ih posaljemo Prvoj, mozda ga zamene, ali sta ako nam dodje onaj drugi sto vodi kecere :neutral:

A blago vama sto imate kablovsku, ovde u Vranju je to privilegije. Do porleca sam imao DB i uzimao liniju od jednog lika, i imao dobre kanale, ali on pa vise nema net da salje :eek: Total i Digi mi apsolutno ne odgovaraju... muke moje :(

Ајде да се похвалим како сам се сада провозао по овој новој корејској стази :)
После дуже паузе сам се вратио игрицама, кривац за то је F1 2010
Први утисци су да стаза има 3 правца на којима се достижу брзине преко 300 км/ч (на једном око 330 км/ч), и ту има места за претицање док остатак стазе у већој мери смара попут стазе у Сингапуру...

едит:
Ако се неком јави жеља да се мало поигра нека се јави на адресу: http://forum.krstarica.com/member.php?u=60029 ;)

A bas sam teo da vas pitam jel igra neko igricu :lol:
Ja sam krenuo karijeru sa Virdzinom, igram na medium, ukljucen automtski menjac, steta, pravila, i zavrsavam poslednji, sa nekolko kruga zaostatka, ali igram na 100% :)

A bas sam teo da vas pitam jel igra neko igricu :lol:
Ja sam krenuo karijeru sa Virdzinom, igram na medium, ukljucen automtski menjac, steta, pravila, i zavrsavam poslednji, sa nekolko kruga zaostatka, ali igram na 100% :)

Ја сам само хтео да видим ову нову стазу, јер већину осталих стаза знам из неких других симулација
Конфигурација компа ми је таква да морам играти на минимум минимума, па чак и онда није како треба :)
Иначе сам возио на џојстик и могу рећи да је леп осећај
Имам пар замерки онако "полу-крупних", али има и неких детаља који су ме пријатно изненадили.
Све у свему лепо освежење (поготову за оне који могу да је цепају на максимуму) :)

пс.
Слажем се у вези предлога да сакупимо бисере оне "рупе" од коментатора...

Poslednja izmena:

Zeza me menjanje u nizu brzinu, u brzu menjam super, ali na 2010 ne mogu da ukljucim da mi automatski spusta, a da ubacujem u visu, pa zato moram automatik. Na dzojstiku ne mogu da igram, probao sam par puta neke arkadne trke, kad sam imao PS2, ali ne ide, igram na tastaturi, dok ne kupim neku ovakvu skalameriju
17023.png

Aha, pa dobro...

Ali nesto cu vam reci, volan je zakon, ja sam se naigrao na volanu jako puno i ne bih nikako mogao bez... :)

Sada skoro uopste ne vozim simulacije, ali da vozim kao pre sto sam, ne bi mi bilo zao da kupim ni Logutech G25, mislim da kosta oko 250 e, mada moze se naci i polovan za manje para, probao sam ga i ne mogu da vam opisem kako je dobar!!! :D

A ja sam moju trkacku karijeru izvozao na Logitech EX

http://shop.sector.sk/img/logitech_formula_force_EX_963357-0914.jpg

Mislim zapravo je krsh, a nije bas dzabe (70e) ali opet je volan, ima force feedback... Zadovpljava osnovne potrebe! ;)

Sprecite siledziju da divlja,zaboga,spreciteee!!!:poludeo:

Naci ce se dovoljno cvrsta prepreka i za Webbera,ja vam kazem.Mora jednom.:kletva:
Evo ga sad.....trkacki incident.
Neka i jeste,ali je u vecini tih incidenata Webber bio ucesnik.Nije to normalno.
Nema sumnje ko ne sme biti sampion ove godine....bar sto se mene tice.

Bravo za Alonsa i njegovu polovinu ekipe.
Odlicno i za Vettela i ceo Red Bull.Vise nego odlicno.Cak i previse....ali,neka,bice i drugacije....manje prijatno.:cool:
Suvise je kandidata za titulu da bi Button ovako dosao do nje.

Kubica je covek,posle peha Hamiltona,koji me je odusevio i za koga sam navijao.Jesu protivnicke gume bile "celave",ali nemojte reci da i vas nije odusevljavao odlucnoscu.....kao Lewis.Eh,da,ne znam da li sam skoro ponovio da Kubicu zelim gledati u McLarenu,makar se opet ponovila 2007. godina.

Sjajan je bio i Sutil.Mozda jedan od najboljih vozaca za ulogu "drugog".

Kazu da predstojece staze mogu ici na ruku McLarenu.Trebace nam svaki povetarac u ledja,nakon danasnjeg peha vozaca koji napada i ovog drugog sto ceka.

P.S.A ova skandalozna poslovna politika bivseg FOX-a mi je prelila casu.
Nece meni jos dugo kidati zivce ona glupa promotivna pesma i avanture ove cetiri razvratnice.:poludeo:
Bolje da smo culi izjave prve trojice,nego sto smo slusali "ono"....bolje da se ne doreknem... uh!!!

Trkacki incident?
Aaaa to se sad tako zove. Pa dobro, odlican recept za osvajanje titule.
Moze da je osvoji samo u trenazeru.
Pored istinskog sampiona-Alonsa i ostalih konkurenata,na celu sa jos jednim pravim sampionom-Lewisom,moci ce samo da izigrava moralnog pobednika,kao Massa pre dve godine,a svi cemo znati ko je pravi sampion i zbog cega je to postao,makar opet neki Glock ostao krug duze na slickovima.:cool:

На на на на; на на на на; на на на на; на на на на....
Добра трка, добраааа :D

Браво за Алонса, сигурно од самог старта...
Фетел такође на нивоу...
Свака част за Кубицу, свака му дала....:)

Ово претицање заосталих возача неком ће доћи главе, Шумахер даје прави пример како се поштује плава застава...

Све у свему добра трка идемо даље

01 Mark Webber 202
02 Fernando Alonso 191
03 Lewis Hamilton 182
04 Sebastian Vettel 181
05 Jenson Button 177

Moram priznati da me ova pravila u F1 strašno nerviraju. :besna:
Shvatam da vozači na razne načine mogu da dođu do pobjede, uključujući i taktiku odlazaka u boks. Ali zar da o pobjedi odlučuje SC, to je malo previše. Ovaj to put nije bio slučaj ali je Veber zahvaljujući njemu došao do trećeg mjesta.
Trebalo bi zatvoriti boksove dok je SC na stazi. :rtfm:

Trkacki incident?
Aaaa to se sad tako zove. Pa dobro, odlican recept za osvajanje titule.

Ајде де, полако, смирите се :) (СПА вас није тако дотицала)

Очекивао сам да Вебер неће бити кажњен јер Кобајашијев маневар није ни разматран, а на крају ни Шумахер није кажњен.

Нешто слично је Кубица урадио када је претицао Зутила, доста рано је кренуо да затвара пролаз и да Зутил није ишао преко ивичњака (чак и више) вероватно би сада и Кубица био ван стазе...

Улог је велик, и иде се до краја, па куд пукло да пукло, за сада код вас пуца, али више среће други пут ;)

Него, шта је оно хтео да нам покаже Ковалаинен???:eek:
Онај редар уместо што му је дао ПП апарат требао је да му га набије у позадину, све са цревом....

Možda je kandidat za kamikaze. :think:

Ја верујем да једино што је желео овог викенда јесте да заврши трку, али могао је то да уради и кроз бокс, а не овако
Не бих да вређам али данас му је коефицијент интелигенције био на нивоу температуре ваздуха у Финској...
Али добро, чуо сам да је IQ код спортиста веома променљива категорија тако да има наде...

Ја верујем да једино што је желео овог викенда јесте да заврши трку, али могао је то да уради и кроз бокс, а не овако
Не бих да вређам али данас му је коефицијент интелигенције био на нивоу температуре ваздуха у Финској...
Али добро, чуо сам да је IQ код спортиста веома променљива категорија тако да има наде...
Sve zavisi koliko ga udaraju u glavu. Masa bi trebao hitno na test. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back