Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Него, шта је оно хтео да нам покаже Ковалаинен???:eek:
Онај редар уместо што му је дао ПП апарат требао је да му га набије у позадину, све са цревом....
?? Ne nego je trebao da su parkira u boksu i sve zapali... Stao je gde je bilo najbezbednije i sam ugasio svoj auto!!! Medalja za vatrogasca i hrabro srce sezone!!!

Ајде де, полако, смирите се :) (СПА вас није тако дотицала)

A sta to bese u Spa? :) Posto se te trke slabo secam, jer sam prespavao. Izvinjavam se sto ne mogu odmah da otvorim svoju arivu :D

Uglavnom, ovo se iz aviona videlo cija je krivica. Sto je najgore, taj ljigavac koji razbija konkurente po stazi je prvi u generalnom plasamanu. Preselo mu dabogda!

?? Ne nego je trebao da su parkira u boksu i sve zapali... Stao je gde je bilo najbezbednije i sam ugasio svoj auto!!! Medalja za vatrogasca i hrabro srce sezone!!!

Па ја не знам има ли безбеднијег места у овој ситуацији од бокса???
Он је био решен да пређе линију циља по цену изласка СЦ-а, а сви знамо како је лепо кад се трке завршавају на такав начин
Линија циља је негде око половине пит лејна
Значи уместо да је скренуо у бокс и тамо се зауставио на почетку, он је решио да тих 100-200 метара (можда и више) прође на стази у пламену, немам речи свака му част за сигурност ;)

Ako se ne varam ja sam ovde reko da je Fetel crash kid :think:

Ако се не варам ово "СПА вас није тако дотицала" се односило на постове у којима је коментарисан данашњи инцидент, а ту нема твог поста ;) а и написана је у шаљивом тону, чисто да се подсетимо колико сивима значи Батон у поређењу са Хамилтоном...

Ако се не варам ово "СПА вас није тако дотицала" се односило на постове у којима је коментарисан данашњи инцидент, а ту нема твог поста ;) а и написана је у шаљивом тону, чисто да се подсетимо колико сивима значи Батон у поређењу са Хамилтоном...

Onda sam ostavio na f1srbija. Pisem tamo i ovde, ali ne praktikujem da ostavljam iste komentare :D

Naravno da mi je smetalo, pogotovo sto Fetela ne podnosim :smajlikojipovraca:

Danas nisam odgledao trku :roll:

Vidim da svi komentarisete Hamiltona i Vebera,ma bre sve borba,sve cisto sto se mene tice.Sad gledao snimak.

Jos ce neko reci da je Veber to uradio namerno.

Kakva je bila trka,jel` sam puno propustio?

Alonsu svaka cast za ove dve,izgleda ga krenulo a?

Kakva je bila trka,jel` sam puno propustio?

Alonsu svaka cast za ove dve,izgleda ga krenulo a?

Солидна трка, чак и одлична за овакву конфигурацију стазе
Кубица нас је забављао пар кругова, отишао на ванредну промену гума па се након тога напретицао за медаљу :)
Растојање између Алонса и Фетела се током већег дела трке кретало у границама 1-2 секунде, тако да није било места за грешке
Онда ова гуркања : Вебер-Хамилтон, Шумахер-Кобајаши, Шумахер-Хајдфелд...
Онда Кобајаши у зиду, Сена у Кобајашију...

Више него што сам очекивао :)

Ne rasipaj energiju na otkrivanje tople vode,prijatelju moj.:p :lol:

Навикао сам на она стара времена када је ту био "ратник", па у комбинацији са крцом, па то је варничило на све стране.
Сад је све некако спласнуло а вишак енергије би се требао негде потрошити (надам се да сам је каналисао у правом смеру) :)

Što se tiče Hamiltona i Webbera... po mom mišljenju, definitivno je Webber bio već iza, ali je očajnički "upustio" bolid u krivinu, nadajući se da će Hamilton otići preširoko...

Sa druge strane, znate kako kažu - točak sreće se okreće. Setite se bahatih momenata koje je "nastradali" McM mladić imao početkom sezone (nikako ne mogu da zaboravim drskosti poput one prema Petrovu u Maleziji, a bilo ih je još par nakon tog) i kada je prošao nekažnjen za svoj bezobrazluk. E sada je došlo na naplatu... a jednom mora doći. Tako verujem da će doći i Webberu crna serija, samo ne znam kada.

Pozdrav svima i triput CRVENO URA za najbolje!

Ocigledno da je za neke vise balet, sve sterilno i do bola interesantno. Kada nema trkackih dodira, zalite se da je trka dosadna. Luis je sam kriv za Monzu, a ovde je ocena relevantnog sudije ipak merodavnija od nas posmatraca. Trka je bila interesantna, mada mislim da je jedna ulicna trka ( M.C ) dovoljna za F1.
Ipak, 5 vozaca u trci za bodove na samo 4 trke do kraja, predkazuje vrlo intereantan nastavak sezone.

Cini mi se da Veber nije kriv za onaj sudar, jednostavno on jeste bio iza ali mu je Hamiltom presekao put, pogledajte gde se Veber nalazi, skroz je do kraja sa unutrasnje strane, nije imao vise gde da se pomeri osim da sidje sa staze.

Све све, али нема говора о намерном избацивању

Видим да Хамолтон није осуо паљбу по Веберу, а знамо сви да се не би суздржавао да има разлога...

Све у свему незгодна ситуација, само мало шире да је прошао кроз кривину сада би био трећи, али ето то ти је судбина
Како ону кажу све се плаћа све се враћа, ко зна можда је Хамилтон нешто дужан :think: ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back