Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево мало уочи Сингапура да се подсетимо неких ствари :)

153bh50.jpg

ФП2:

ojhy0k.jpg

Зутил "средио" вешање у покушају да пређе преко ивичњака
Алонсо имао најбржи Т1, други најбржи Т2 и у Т3 му је стао мотор...

Kolko je bosa Prva, nisam verovao kad su prekinuli prenos u pustili neku legiju stranaca ili sta vec :eek: Kubica je tad bio u brzom krugu, a nisam sigran da li ga je Veber zavrsio u momentu odjave... Veoma su profesionalni :)

Na kom programu vi pratite trku i kvalifikacije?

Pogled na grid mi budi optimizam.
Lewis je,cini se,prilicno brz,pa time i konkurentan.
Nisam gledao kvalifikacije,pa bih zamolio nekoga da mi priblizi desavanja.
Kako deluju prva trojica? Varnici li? :D

Alonso je brz, imao je malih problema u Q2, nesto oko podesavanja motora, ali sa tim problemom je izvezao konkurentan krug, otiso u box, popravili mu i ostavraio drugo vreme, Prijatno me je iznenadio, ocekivao sam da ce RB imati 1-2, ali nisu vise tako dominantni. Ako ne bude kise, glavni kandidat za pobedu, i naravno ako ga Fetel ne torpeduje na startu :mrgreen: Fetel je bio brzi RB. Nasi su u par navrata pokazali zube, ali nisu ozbiljno pripretili. Nadam se da ce Luis izbeci Fetela na startu. Sto se tice Mase imam osecaj da je imao slican problem ko Alonso, ali da naravno to nije primetio. A predvidjam zamenu motora, nema sta da, kad si poslednji +10 nista ne znaci :) Cudno mi sto se FI tolko muci :think:

Јес' брука овај пренос био. Да не сачекају 1 минут да сви извезу брзи круг...:roll:
Пребацио сам тада на швапски РТЛ, имам СББ кабловску, одјеббу ХРТ када су трке и ЛШ, РТЛ фура све време али је лудило када погоде термин за рекламе са бившим Фоксом...
П.С. Ако сутра буде киша, или (недајбоже) какав инцидент, све су прилике да ћемо крај трке чути из препричавања јер ће вероватно на Првој српској морати да иду неодложне рекламе или бајате вести...

Poslednja izmena:
Kolko je bosa Prva, nisam verovao kad su prekinuli prenos u pustili neku legiju stranaca ili sta vec :eek: Kubica je tad bio u brzom krugu, a nisam sigran da li ga je Veber zavrsio u momentu odjave... Veoma su profesionalni :)

Брукаааааа
И не само што су проблематични са тим терминима, него им је онај Миљан (мислим да се тако зове) једна велика рупа
Када су кренули да преносе Ф1 (има томе 2-3 године), он није знао шта је Ф1, није знао возаче, ма ништа, а од тада до данас је научио само имена возача и то површно, често их меша...
Ево данас рече човек нешто у стилу "Познато је да је Шумахеру потребно неко време да се привикне на болид, ето у Бенетону му је требало 5 година...", верујем да је онај Бабић поцрвенео....:hahaha:

Иначе, сам крај квалификација сам испратио на РТЛ-у (имам СББ, хрт искључен)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back