Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad smo kod prenosa,ni jedan strem mi nije preziveo prve boksove. Do 15-og kruga su mi svi zapeli i ostala mi je mogucnost da slusam ton sa "Jadrana",kao kasnih osamdesetih,kad sam pratio domaci fudbal preko radija uz "Vreme sporta i razonode".:roll:
Komsinice , vi imate tranzistor , da li mozete da mi kazete... :hahaha:
Koju kablovsku imas i koje sajtove koristis?
Nemoguce da nista nije radilo, ja ne mogu da se odlucim gde cu da gledam pa gledam poljake na Tv-u jer nemaju nijednu jedinu reklamu a na kompu mi slika kasni 40ak sec tako da imam odmah reprizu zanimljivih momenata.

Poslednja izmena:
Komsinice , vi imate tranzistor , da li mozete da mi kazete... :hahaha:
:hahaha:
Koju kablovsku imas i koje sajtove koristis?
Nemoguce da nista nije radilo,
Eeehhhh....mani...
ja ne mogu da se odlucim gde cu da gledam pa gledam poljake na Tv-u jer nemaju nijednu jedinu reklamu a na kompu mi slika kasni 40ak sec tako da imam odmah reprizu zanimljivih momenata.
:lol::super:
Tebi danas i nije bilo lose.Podijum,direktni i odlozeni prenos...:D
Utisci?
A,sta kazes za Petrova? Je li kriv?

Tebi danas i nije bilo lose.Podijum,direktni i odlozeni prenos...:D
Utisci?
A,sta kazes za Petrova? Je li kriv?
Ne zanimaju me fenjerasi. :D
Sta znam, nijedan nije bio oprezan, Petrov se zaleteo, ovaj nije gled`o...
Utisci?
Ne znam sta da ti kazem, voznja bez greske i samo 3.mesto na kraju...
I meni je Jadran tv radio bez problema, samo cu sledecu trku ipak gledati na BBC-ju, nemaju reklama :D I ne mesaju KERS i DRS xD

Zbog reklama se nisu videla 3-4 bitna momenta al opet ko slabo razume strendzere, nije losa varijanta.
A za ovo drugo, ne znam sta da kazem...nije dobar komentator, on je vise za studio F1, a Blazicko za prenos.***, start su komentarisali kao da je sahovska partija a ne trka. :thumbdown:

Ja prvi put u životu odgledah na SK Prime (Miloš je gore najavio taj kanal) bez ijedne reklame. To je bolji deo priče, gori deo (što se tiče prenosa) su komentatori koje sam od početka jedva podnosio a kada su "izgubili" Webbera (iako se na ekranu pojavio podatak o njegovom pit-stopu) isključio sam ton i na miru odgledao, nije bio Veljko Petrović, neka dva lika kojima je verovatno specijalnost heptatlon ili curling, sasvim ozbiljno mislim da bilo koji od iole aktivnijih učesnika na ovoj temi bi stručnije odradio posao. A trka, nema tu više šta da se priča, Vettel = Novak, možda neće dobiti sve trke (turnire) do kraja sezone ali se zna ko će biti na kraju prvi...

:ljutko:

Ovi su nazaustavljivi.
Cak je i Ferrari bio brzi od McLarena,koji je dosta lose danas odradio trku.
Lewisa je ponovo zeznuo trkacki nagon na startu.Mozda bi i bez toga ostao bez podijuma,ali ga je ovo saseklo na pocetku i pokvarilo mu ritam.
Button..hm...kao da je samo sa Lewisom hteo da se trka.Vec me nervira njegovo zavrsavanje trke na poziciji sa koje je i krenuo.
Alonso je danas nagovestio bolje dane za crvene,pa cemo videti sta ce to doneti u buducnosti.
Malo me je i Jergovic iznervirao(da,gledao sam na onom fernandovom linku do nekle,a onda....) tvrdnjom da je u sudaru Petrova i Schumachera krivica bar podjednaka,ako ne i vise Vitalijeva.Malo morgen.Prekocio se,pa nije skrenuo i tako je sasekao Schumachera,veli nam Jergovic. Daj,Mladene,jesi li normalan?! Pre ce biti da je matori skroz zardjao,pa vise ne rezonuje i ne reaguje trkackim instinktom. Valjda je trebalo da uoci da ce Petrov da produzi,ako je vec kasno kocio.Ili se Petrov i nije toliko prekocio,vec je ovaj navalio da odmah uzvrati napad.Bice da je to. Nikad nije trpeo da ga preticu,samo sada vise nije u stanju da uzvraca brutalno,a i kad to ucini,prodje kao danas. Na greskama se uci. Narocito zna biti efikasan metod pokusaja i greske. :lol:
Kad smo kod prenosa,ni jedan strem mi nije preziveo prve boksove. Do 15-og kruga su mi svi zapeli i ostala mi je mogucnost da slusam ton sa "Jadrana",kao kasnih osamdesetih,kad sam pratio domaci fudbal preko radija uz "Vreme sporta i razonode".:roll:

Jeb*m ti krivinu koja je veoma blizu stratno-ciljne linije :evil:
Stvarno sam imao osećaj da bi i Vetela i Vebera prešišao da je pravac bio duži barem još jedno 200 metara.
Nije Jergović sigurno hteo da iskreno otvori dušu (zbog dedinih fanova) i da kaže da je deda bio kriv za taj kontakt.
Sramota je da se uopšte više takmiči jer se vidi da je zarđao totalno.Počeli su i paceri da ga šišaju na stazi i prave od njega mladog maj*una.
Ja sam prenos gledao na Net TV-u i ne znam da li je i kod tebe puštena reklama za potenciju u trenutku kada je Alonso obilazio Vebera :dash:
Da bude crnje i gore taman kada je ušao u sekund zaostatka i upotrebio DRS Jergović kaže "idemo na kratko na naše oglašivače"
puppetsmiley.gif

. A trka, nema tu više šta da se priča, Vettel = Novak, možda neće dobiti sve trke (turnire) do kraja sezone ali se zna ko će biti na kraju prvi...

Nadal.:)

Zgazice ga u Rimu ako Djokobič uopste stigne do finala.

Kad Ferrari bude bio priblizno brz kao RB, Vettel nece prismrdeti podijumu, zbog nervoze nece ni zavrsavati trke.Lako mu je sad kad ima Barikela iza sebe, polako....

Poslednja izmena:

Kad Ferrari bude bio priblizno brz kao RB, Vettel nece prismrdeti podijumu, zbog nervoze nece ni zavrsavati trke.Lako mu je sad kad ima Barikela iza sebe, polako....
He, he.. Ne znam da li si primetio, ovaj komentar (poređenje) sam stavio neposredno pre jučerašnjeg finala u Madridu, rezultat svi znamo, stoji da RB ima najbolji auto ali i taj auto nije se razvio sam od sebe, dosta udela u tome ima i S.V., nažalost ostalih timova, teško da će ova sezona biti upamćena po dobrom sem RB-u, jako mi je žao što Kubica nije na svom mestu, taj Renault me je podsetio na slavne JPS dane, ne samo po sjajnom izgledu. Uzgred, ima li vesti o Robertu?
P.S. Treba proveriti koliko puta je (da li je uopšte) juče Vettel aktivirao DRS, to samo može dosta da govori...

Poslednja izmena:
Koristio je DRS da pretice zaostale vozace, neki HRT je bio u pitanju. Brandl je reko da se moze upotrebljavati uvek kad je neko ispred vozaca na manje od sekundu u zoni detekcije, sistem koji ga kontrolise ne razlikuje da li se pretice vozac iz istog il sa krugom zaostatka :)

e kakvi smo mi ljudi.
Svi spanci su redom za Nadala i bez ikakve zlobe.
Kod nas je u velikoj vecini obrnuto.
Zasto?

e kakvi smo mi ljudi.
Svi spanci su redom za Nadala i bez ikakve zlobe.
Kod nas je u velikoj vecini obrnuto.
Zasto?
Znao sam...odakle prvo da pocnem?
Djokobič mi se zamerio odavno, duguje mi par stotina eura.
Kad ne ide onda se vadi na koleno, astmu , alergije...
Zasto nije ucestvovao u Monte Karlu? Zato sto bi najverovatnije izgubio i prekinuo pob.niz.
Ne navijaju svi za Nadala jer u Spaniji ima puno dobrih tenisera.Ja volim kk Partizan, vaterpoliste, navijao sam za Sacramento [zle amerikance] samo zato sto su igrali Divac i Stojakovic za njih, celu noc cekao utakmicu i posle nje na posao.
Fudbalsku reprezentaciju ne podnosim jer su preplacene picкe.Necu nikad da kupim Punto jer je sranje i to prilicno skupo, al zato kupujem domace vino od seljaka, prasice, pecem rakiju ne pijem coca-colu i ne idem u McDonalds....
Ne slusam nikog jer mislim da mogu sam da procenim sta i ko valja i zajebi tu pricu "sladje im tudje ***** od pogace" :bye:

E zato treba i ukinuti to sr*nje.Velike pomoći imaju od toga a da se bukvalno i ne oznoje!
Meni je i kers i DRS njesra, podrazumeva se u 90% slučajeva da će onaj iza sa uključenim DRSom da pretekne ovog ispred, svi potenciraju veliki broj obilaženja koja su pa previše očekivana, meni je ranije bilo draže kada se odradi jedno-dva preticanja na koje se čekalo pola trke i koja reše stvar, ali ja sam pa previše mator da bi bio objektivan, sećam se i trka iz sedamdesetih (obavezno pogledati Monzu iz 1971 na youtubetu) kada se u pit išlo kada natera nevolja, taktika je bila u drugom planu, sat i po znojenja sa popucalim živcima a sve na prosečnoj brzini od 240 km/h (dodouše to je ona ranija Monza bez šikana), ovo sad me podseća na Nascar i one njihove ovale, postaje pomalo dosadno čak i kada onaj za koga navijaš pobeđuje...

Citam da je moguce da ce Shumi opet u penziju.
Po onom sto je rekao, potpuno je u pravu. Ne vredi , voziti , ako se uvek branis.
Nisam siguran da ce Mercedes napraviti konkurentan auto.
Adrian Newey je aerodinamicni vanzemajac i niko nema ni priblizno slicnog u timu.

Znao sam...odakle prvo da pocnem?
Djokobič mi se zamerio odavno, duguje mi par stotina eura.

Siguran sam, da ako ga potsetis, vrati ce ti dug.

Kad ne ide onda se vadi na koleno, astmu , alergije...

Kao i svako od nas.

Zasto nije ucestvovao u Monte Karlu? Zato sto bi najverovatnije izgubio i prekinuo pob.niz.

Pretpostavka, koja ne mora da bude tacna.

Ne navijaju svi za Nadala jer u Spaniji ima puno dobrih tenisera.Ja volim kk Partizan, vaterpoliste, navijao sam za Sacramento [zle amerikance] samo zato sto su igrali Divac i Stojakovic za njih, celu noc cekao utakmicu i posle nje na posao.
Eto, ja navijam za Schumachera ( nema veze sto je nemac), a nikada nisam za Sennu, vec za Prosta.

Fudbalsku reprezentaciju ne podnosim jer su preplacene picкe.Necu nikad da kupim Punto jer je sranje i to prilicno skupo, al zato kupujem domace vino od seljaka, prasice, pecem rakiju ne pijem coca-colu i ne idem u McDonalds....

Potpuno si u pravu. Zato ih ne gledam.

Ne slusam nikog jer mislim da mogu sam da procenim sta i ko valja i zajebi tu pricu "sladje im tudje **
*** od pogace" :bye:

Tako je i kod mene.

Pozdrav,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back