igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.867
Prosečno.. Hamilton mnogo više izvlači iz bolida nego ostali.. Nesto kao što je to radio Sumi u svoje vreme .U tom bolidu je cak i Botas dobar...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prosečno.. Hamilton mnogo više izvlači iz bolida nego ostali.. Nesto kao što je to radio Sumi u svoje vreme .U tom bolidu je cak i Botas dobar...![]()
Neće on je pobednik koji se ne zadovoljava za mestom br2 .. Dominantan je bio i u nižim klasama.. Bit ce on svetski prvak u to ne sumljamBojim se da Lekler ne završi kao Gasli.
Neće on je pobednik koji se ne zadovoljava za mestom br2 .. Dominantan je bio i u nižim klasama.. Bit ce on svetski prvak u to ne sumljam
Bojim se da Lekler ne završi kao Gasli.
Prosečno.. Hamilton mnogo više izvlači iz bolida nego ostali.. Nesto kao što je to radio Sumi u svoje vreme .
Nije bas tako zadnjih par godina kad im se ferrari primakao i ne samo primakao već imao i bolji bolid od Mercedesa i tu je Vettel koksao dok je Hamilton uzimao pobede i kad je imao lošiji bolid.. Šumi je kostio sve sanseNi blizu kao Sumi. On bude prvi Botas drugiu toj situaciji nema sta da se polemise vise. (Mozda ti je promaklo da je Botas 2. u generalnom plasmanu.)
Hamilton verovatno pare u Ferariju nisu problem oni prekaljenu, zvezdu moraju da imaju to očekuju i sponzori a u navijači .. Verovatno i Toto WolffaFerari produzio ugovor sa Leklerom do 2024. Za Fetla vise nisu zainteresovani. Pitam se koga ce dovesti za drugog vozaca. Djovinaci, Kimi?
Ako Mecka ostane Hamilton nece nigde. A Toto u Ferari daj me nemoj zasmejavati.Hamilton verovatno pare u Ferariju nisu problem oni prekaljenu, zvezdu moraju da imaju to očekuju i sponzori a u navijači .. Verovatno i Toto Wolffa
Ne zasmejavam te o tome se dosta piše .. 2021Ako Mecka ostane Hamilton nece nigde. A Toto u Ferari daj me nemoj zasmejavati.
Procitaj sta je rekao Toto Volf o tome. Covek se nasmejo.Ne zasmejavam te o tome se dosta piše .. 2021
https://www.google.com/amp/s/www.ex...Ferrari-thoughts-Toto-Wolff-Mercedes-exit/amp
Sve su to ljudi koji gledaju sebe i svoj džep tu je sve na prodaju.. Sve zavisi od ponude Ferrarija..Procitaj sta je rekao Toto Volf o tome. Covek se nasmejo.
Toto Volf ima udela u Mercedesovom timu.Sve su to ljudi koji gledaju sebe i svoj džep tu je sve na prodaju..
Imao je i u Williamsu ništa to ne znači.Toto Volf ima udela u Mercedesovom timu.
He holds a 30% share in Mercedes AMG Petronas Motorsport Formula One Team
Ovaj tvoj predlog je ko da si 2000-tih rekao da Norbert Haug prelazi u Ferari ili Mario Tajsen u Ferari. To se jednostavno ne moze ni zamisliti. Pokuso sam naci odgovor Tota na ovo ali ne secam se gde sam procito uglavnom da si i ti procito bilo bi ti jasnije da od toga nema nista.Imao je i u Williamsu ništa to ne znači.
Šta znam spekulišemo sve je moguće ako je ponuda prava .. Ne mislim da će Ferrari toliko da izvali za Tota ali za Hamiltona verovatno hoće jer im on vraća dosta ..Ovaj tvoj predlog je ko da si 2000-tih rekao da Norbert Haug prelazi u Ferari ili Mario Tajsen u Ferari. To se jednostavno ne moze ni zamisliti. Pokuso sam naci odgovor Tota na ovo ali ne secam se gde sam procito uglavnom da si i ti procito bilo bi ti jasnije da od toga nema nista.
Ne bih se baš kladio na to.. Ferrari je izazov za sve ostvarene vozače.. Hamilton je uzeo sve i on je sit i verovatno će tražiti novu motivaciju ako, nastavi da vozi .. Ja bi pre rekao da će se penzionisati nego nastaviti u Mecki iza 2021..ni mečka nije bila nešto pre nego je Hamilton došao a to je tad bio 100x ludi potez sa njegove strane od nekog evt sutrašnjeg prelaska u Ferrari..Ako Mecka ostane (a 90% sanse da ce ostati) ni Ham nece nigde.
Ima to i Hamilton i Vettel... Samo što oni ne idu tako lako jer sede tu gde sede.. Nzn bas dali bi Vettel prešao u Mercedes i ako, je bolji ne zato što on nebi da sedi u boljem bolidu već zato što verovatno nebi Hamiltona kao konkurenciju ..A šta ako su već u jednim od njih pa dobiju bolju ponudu od drugog?
E upravo to jer se cela filozofija bolida onda gradi prema Hamiltonu..Dobro, u pravu si, ima tu dosta i sujete, mada je sigurno da bi Hamilton tu i dalje bio prvi i glavni, a to donosi izvesne prednosti.