Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sumi u prajmu i Hamilton u prajmu, Sumi pobedjuje.

Inace i jedan i drugi su imali dominantne aute u jednom delu svoje karijere s tim sto Sumi nikad nije izgubio od timskog kolege (ne racunam njegov povratak u poznim godinama).

I jos nesto Sumi bi i dalje osvajo titule sa Ferarijem da ih 2005 FIA nije zaustavila promenom pravila oko guma (jedan set guma moro trajati celu trku sto je znacajno oslabilo Bridgestone Ferarijevog snabdevaca).

A problem je sto sada FIA nista ne cini da zaustavi Mercedes.

Ni blizu kao Sumi. On bude prvi Botas drugi :) u toj situaciji nema sta da se polemise vise. (Mozda ti je promaklo da je Botas 2. u generalnom plasmanu.)
Nije bas tako zadnjih par godina kad im se ferrari primakao i ne samo primakao već imao i bolji bolid od Mercedesa i tu je Vettel koksao dok je Hamilton uzimao pobede i kad je imao lošiji bolid.. Šumi je kostio sve sanse

Imao je i u Williamsu ništa to ne znači.
Ovaj tvoj predlog je ko da si 2000-tih rekao da Norbert Haug prelazi u Ferari ili Mario Tajsen u Ferari. To se jednostavno ne moze ni zamisliti. Pokuso sam naci odgovor Tota na ovo ali ne secam se gde sam procito uglavnom da si i ti procito bilo bi ti jasnije da od toga nema nista.

Ovaj tvoj predlog je ko da si 2000-tih rekao da Norbert Haug prelazi u Ferari ili Mario Tajsen u Ferari. To se jednostavno ne moze ni zamisliti. Pokuso sam naci odgovor Tota na ovo ali ne secam se gde sam procito uglavnom da si i ti procito bilo bi ti jasnije da od toga nema nista.
Šta znam spekulišemo sve je moguće ako je ponuda prava .. Ne mislim da će Ferrari toliko da izvali za Tota ali za Hamiltona verovatno hoće jer im on vraća dosta ..

Ako Mecka ostane (a 90% sanse da ce ostati) ni Ham nece nigde.
Ne bih se baš kladio na to.. Ferrari je izazov za sve ostvarene vozače.. Hamilton je uzeo sve i on je sit i verovatno će tražiti novu motivaciju ako, nastavi da vozi .. Ja bi pre rekao da će se penzionisati nego nastaviti u Mecki iza 2021..ni mečka nije bila nešto pre nego je Hamilton došao a to je tad bio 100x ludi potez sa njegove strane od nekog evt sutrašnjeg prelaska u Ferrari..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back