Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko su samo Mercedesi jači od konkurencije, one tri pobede Ricciarda su pravo čudo, da je trka trajala još koji krug samo bi Massa bio pošteđen iberrundovanja, sramota je koliko su jaki. Mislim da je Lewis ipak odvezao tih zadnjih desetak krugova taktički, bio je za vratu Rosbergu ali tek toliko da mu pravi presing ne bi li ovaj načinio neku nesmotrenost koja bi ga pa koštala pobede, pohvale i Rosbergu da je uspeo da izdrži taj pritisak, ostali i nisu za komentarisanje ('ajde da spomenem Buttona, eto, spomenuo sam ga)...

Солидна трка.

Розберг је успео да одоли изазову (како то наш коментатор воли да каже).
Хамилтон га мало претера, али добро лепо што гура до краја.
Браво за Батона, даје све од себе у нади да ће задржати место.

Rosberg nakon trke za medije:

“The Brazilian people have been so great to us throughout this the whole weekend so it was also a good day for them. Now we have a great finale to look forward to in Abu Dhabi. I'm still believing 100 per cent that I can make it but, of course, I will need some help from Felipe or Valtteri or Lewis himself.

Ja se nadam će ti nešto otkazati na bolidu za vreme trke i da ćeš plakati k'o mala beba kojoj su oduzeli cuclu :ok:

Rosberg nakon trke za medije:

“The Brazilian people have been so great to us throughout this the whole weekend so it was also a good day for them. Now we have a great finale to look forward to in Abu Dhabi. I'm still believing 100 per cent that I can make it but, of course, I will need some help from Felipe or Valtteri or Lewis himself.

Ja se nadam će ti nešto otkazati na bolidu za vreme trke i da ćeš plakati k'o mala beba kojoj su oduzeli cuclu :ok:

Ili da se busa u grudi junačke, kao Felipe onomad u kišovitom Brazilu, a Lewis šampion :)

('ajde da spomenem Buttona, eto, spomenuo sam ga)...

:hahaha:

Niko mora da izbije na celo karavana i koci Hamiltona maksimalno, da bi ga Williamsi i Rikardo eventualno obisli i zakuvali situaciju. Ako krene da pobegne od starta, Hamilton ce da se vozika lagano iza njega i pevusi 'We are the champions...'

A Berniju je u interesu da ima vise ekipa, i onda daje iz budzeta za slabe akipe, radio je to i ranije. Sve ce da uradi samo da navuce jos par fabrickih timova, onda vise ne mora.

Lepo je Bernie, predlaga da se u zadnje 3 trke dupliraju bodovi...
Voleo bih da Lewis osvoji titulu. Ipak, karma je cudo. Pobedio je Masu za bod u skoro namernom sklanjanju Gloka...

Читам да је Бјанки изашао из вештачке коме...
Што се тиче Шумахера кажу да се стање поправља али још увек не може да прича, налази се у инвалидским колицима и има проблема са памћењем...
Све то предуго траје, али бар још има наде...

Fetel potpisao trogodišnji ugovor s Ferarijem

Крајње је време да кренемо у нове радне победе...
Волео би и да Kими подигне ниво форме, Надам се да је већи део проблема био у болиду, а не у њему самом.

Алонсу нема друге него да пређе код сивих, нек му је са срећом. Одличан возач али мени веома антипатичан.

Крајње је време да кренемо у нове радне победе...
Волео би и да Kими подигне ниво форме, Надам се да је већи део проблема био у болиду, а не у њему самом.

Алонсу нема друге него да пређе код сивих, нек му је са срећом. Одличан возач али мени веома антипатичан.

Samo da nemate opet onakvih vulgarnosti prema njemu kao pre nego što je došao kod vas...barem neka bude kao što smo mi njega ispoštovali dok je vozio za vas :ok:

Samo da nemate opet onakvih vulgarnosti prema njemu kao pre nego što je došao kod vas...barem neka bude kao što smo mi njega ispoštovali dok je vozio za vas :ok:

Можда ће те имати прилику опет да га поштујете :)

пс.
Кога више кривите због изгубљене титуле 2007., њега или Хамилтона?

Hamiltona, zato sto je napravio dve neopevane gluposti na dve poslednje trke u Kini i u Brazilu. Sam je sebi oduzeo titulu u debitantskoj sezoni. Ali Alonso se tada ponasao kao uvredjena snajka kojoj se nije ugadjalo kao njenoj mladjoj jetrvi i mnogo je doprineo sukobima unutar tima. Secam se kako je malog blokirao u boksu na kvalifikacijama u Madjarskoj, sreca te Ron Denis nema kose za cupanje. Ako dodje kod nas ocekivace tretman kao na spanskom dvoru i sve zavisi od toga ko ce biti drugi vozac. Magnusen ga nece mnogo fermati kao sto nikoga ne ferma, a Baton je ipak svetski prvak koji i dalje moze da odveze dobru trku. Alonsu je svakako bolji partner Baton, nije klinac lude glave, korektan je u duelu, ima titulu i ne gori od zelje da bude kolekcionar titula, a dobar je i u razvijanju automobila.

Pozdravi, želje i čestitke novom šampionu, eto, ipak posle svih ujdurmi oko bodovanja zadnje trke stvari su došle na mesto, apsolutno zasluženo.
Naravno, jedva čekam kao i svi novu sezonu, biće dešavanja sigurno...
P.S. Imali smo predstavnika u publici, ne znam za koga je navijao: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/1759118/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%9B+%D1%81%D0%B0+%D1%88%D0%B5%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BC+%D0%91%D0%B8%D0%BD+%D0%97%D0%B0%D1%98%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BC.html

Zasluzena titula na kraju. Nadam se da nece uslediti niz kao Red Bulov inace cemo se opet smoriti. Jedva cekam da vidim sta je Honda spremila za narednu sezonu, jer kako stvari stoje Ferari i Reno nisu dorasli zadatku. Nemam velikih ocekivanja, ali ljudski je nadati se. Posle 20 godina treba da izbacim iz glave McM i da se presaltam na McH :) . Ko ce docekati mart...

Ja ću čestitati novom šampionu ponovo, iako sam to preventivno uradio posle prethodne trke.
Lewis je klasa za Rosberga i titula je zasluženo u njegovim rukama.
Williamsi nadmoćni u odnosu na ostatak grida.Da su malo ozbiljnija ekipa i da su od početka imali ovu brzinu, možda bi danas bilo više neizvesnosti,a i u početnim trkama sezone.
McLaren tavori sa Mercedesovim motorima već godinama.Eto, oni su ozbiljnija ekipa od Williamsa(bar u poslednjih 10 godina),ali to nisu pokazali u trkama,a motor isti...
RBR je počeo padati još pre 4-5 trka,kada je postalo jasno kome idu obe titule.Okrenuli se novim ljudima i novoj sezoni.Tek tada je Vettel počeo davati znake života.
Uprkos svemu rečenom za Will. i RBR, Ferrari je miljama iza njih.Ni brzine, ni konstantnosti. Omogućili su Alonsu još jedan poraz od Vettela.
Sve u svemu, solidna sezona je iza nas.Nadajmo se ujednačenijem odnosu snaga su sledećoj, pa da ova sjajna generacija vozača pruži spektakularne bitke na stazi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back