Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skoro sam gledao emisiju gde Sterling Mos objašnjava kako su pre pedeset godina F1 vozači se pojavljivali dan pred trku i naravno na samoj trci, i to bi bilo sve od njihovog pojavljivanja. To je davno prošlo vreme, cele prošle sezone smo komentarisali Meklarenove vozačke kostime, ne znam da li većina zna ali to je u deal-u sa jednom velikom modnom kućom, danas sve ima veze sa svačim samo da donosi pare, koga interesuje neka pogleda OVDE (kliknite na one slike u dnu stranice)...

Elem, kad smo već kod oblačenja:
Sebastian+Vettel+2011+FIA+Prize+Giving+Gala+uyygW3O2QBcl.jpg

a kad si prvak u WRC-u, onda i ne mora leptirka:
Sebastian+Vettel+2011+FIA+Prize+Giving+Gala+u9qaghG_Wm6l.jpg

Ova je samo za obažavateljke sveCkog šampiJona:
Sebastian+Vettel+2011+FIA+Prize+Giving+Gala+23bUFFRsvqzl.jpg

Сена је изгледа купио место у Вилијамсу за око 18 милиона $$$
За Барикела све мање наде да ће остати у Ф1. Боље да се лепо опростио од Ф1 на ВН Бразила како доликује...

Bas vala, samo ce da se zaebava po nekim slabim timovima...

Hakinen je tu ispao kralj! Cekao je godinama priliku, i kada je imao, uzeo sampionsku titulu i to 2x, vozio jos malo, i kada je video da vise nece biti bolje nego sto je bilo, samo rekao ciao amore! ;)

Hmmmmm....centrala moze da pogresi jednom....
Ne znam sta da mislim.Jergovic mi je nekako prirastao srcu,ali je cinjenica da je slavu stekao vestim manevrima,nagovestavajuci stalno neke senzacije i pozivajuci se na svoje insajderske informacije,kao i bogato insajdersko iskustvo u FOM-u.
Ovo je vec drugi ili treci slucaj da Mladen tvrdi kako mu neko duguje novac,kako su ga prevarili.....postaje malo cudno.

P.S. Kol'ko jos do popcetka ? :ceka: Malo sam se ulenjio ,pa ne odbrojavam.

Hmmmmm....centrala moze da pogresi jednom....
Ne znam sta da mislim.Jergovic mi je nekako prirastao srcu,ali je cinjenica da je slavu stekao vestim manevrima,nagovestavajuci stalno neke senzacije i pozivajuci se na svoje insajderske informacije,kao i bogato insajdersko iskustvo u FOM-u.
Ovo je vec drugi ili treci slucaj da Mladen tvrdi kako mu neko duguje novac,kako su ga prevarili.....postaje malo cudno.

P.S. Kol'ko jos do popcetka ? :ceka: Malo sam se ulenjio ,pa ne odbrojavam.

Ево оволико
Aji7gdzCAAI6EZ6.jpg

Што се тиче Јерговића не знам шта да кажем нисам паметан :)
Сумњив је он мени још од оног хвалисања у вези USF1 тима.
Ствар је у томе што не знамо ко прича истину, ондосно ко лаже
Читао сам коментаре ових наших комшија и тамо Јерговић баш и није омиљен...

Nemoj da ocekujete prenose za dzabe, jer i Britanci ih od sledece godine nece imati, tj. imace al svaku drugu trku, Ko moze nek uzme sateltisku, italijani prenose na Rai (FTA), mislim da ima dve reklame od po 3 sekunde tokom trke, tako mi je reko kolega. Sky ce pustiti poseban Formula kanal, uz kupovinu Dreambox-a to je najbolje resenje:zcool:

Ajd kad imas vremena napisi sta i kako, kolko para i to.
Moze i neko drugi ko je upucen.

Ajd kad imas vremena napisi sta i kako, kolko para i to.
Moze i neko drugi ko je upucen.

Ovako, najpre su potrebni tanjir i lnb. To kosta oko 20€ al tebi ako treba imam jedan visak, pa cu ti poslati kurirom ;) Antenski kabal, 2 F-konektora. Motor nije obavezan, jer se moze antena podesiti na jedan satelit, al preporucio bih svima koji mogu da ga kupe. Moj je 75€ al ima sve u njemu, napaja se preko antenski kabal, bas prakticna stvar. Mozda ce neko da vas laze da postavite vise antene pa preko disek svicera... al kad se stavi na papir, ispadne to mnogo nepovoljnije, sa motorom imate sve satelite, i tako mozete pratiti apsolutno sve, zavisno od toga kolko kanala imate. Onda treba risiver. Moze i obican digitalni, jer je recimo RAI free, a oni prenose F1, sa dve reklame tokom trke u trajanju od sekundu i po (ako kines neces ih ni primetiti), mada Dreambox je mnogo bolje resenje. Ja imam stari Dreambox 500s, koji kosta 50€, mana mu je sto nije HD, al cena HD Dreambox-ova je od 150 pa navise, i necu da ga menjam dok im ne padne cena barem na 100, a i tad cu da razmislim. Prodaju se uglavnom sa ubacenim softverom i listom kanala, al i to da nema, moze lako da se resi. Ko se odluci za DB, potrebno je da ima internet, jer se DB povezuje na njega. Internet sluzi da skida kljuceve koji se menjaju svakih 15-ak sekundi. Sto se tice card sharing-a ili linije kako neki kazu, cena je oko 10€ mesecno, za sve kanale (Sky UK, Italia, Deutschland, Nova...) . Ja placam 2800RSD za tri meseca, nekom liku iz Cacka, ako treba, mogu vam dati njegov skajp. Vec pola godinu uzimam i imam samo reci hvale. Ima mnogo kanala, preko 10k, ne koci... Znaci uz pocetno ulaganje od oko 130€ i mesecnu preplatu oko 10, mozes imati sve moguce kanale :)

Ako nesto nije jasno, slobodno pitaj :)

P.S. Ako neko odluci da kupi obican digatalni risiver imam jedan AMIKO da ponudim, cena povoljna :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back