Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro z:) A ovo crveno (zastavice) to je valjda broj timova u trenutku kad je logo napravljen.

Nemoj da ocekujete prenose za dzabe, jer i Britanci ih od sledece godine nece imati, tj. imace al svaku drugu trku, Ko moze nek uzme sateltisku, italijani prenose na Rai (FTA), mislim da ima dve reklame od po 3 sekunde tokom trke, tako mi je reko kolega. Sky ce pustiti poseban Formula kanal, uz kupovinu Dreambox-a to je najbolje resenje:zcool:

I da, ne prodajem satelitske antene, risivere, ne nudim kard sering il ista slicno z:)

Ма гледаћемо ми Ф1 са тв-ом или без њега z:)

Него да ја вас нешто питам.
Јесте ви приметили да се број "1" налази на средини?
Годинама га гледам и тек сада приметим да "1" није оно црвено :)

F1_logo.png
E, dobar si...
Moram i ja da se ispovedim, kada je krenuo onaj serijal Betmen filmova istrčao je ovaj logo:
Batman_rect-500x500.jpg

Do skoro mi je to izgledalo kao razjapljena usta sa nekakvim krezavim zubima, ne znam ni sam kad sam ukapirao da je to ustvari šišmiš, verovatno Frojd ima neko tumačenje za ovakve pojave...

Ма гледаћемо ми Ф1 са тв-ом или без њега z:)

Него да ја вас нешто питам.
Јесте ви приметили да се број "1" налази на средини?
Годинама га гледам и тек сада приметим да "1" није оно црвено :)

F1_logo.png

Hahaha koji si ti kralj! :zblesav::zlud: I ja gledam Formulu 1 od recimo '94. i tek sam pre neku godinu to skontao... Mislim sam da je ono crveno kao jedinica, a ono zapravo je 1 izmedjutog crvenog i F... :)

(Mada, pitao sam se zasto ono F ima onako zaobljen taj gornji kraj... )

Dobro jutro z:) A ovo crveno (zastavice) to je valjda broj timova u trenutku kad je logo napravljen.

Nemoj da ocekujete prenose za dzabe, jer i Britanci ih od sledece godine nece imati, tj. imace al svaku drugu trku, Ko moze nek uzme sateltisku, italijani prenose na Rai (FTA), mislim da ima dve reklame od po 3 sekunde tokom trke, tako mi je reko kolega. Sky ce pustiti poseban Formula kanal, uz kupovinu Dreambox-a to je najbolje resenje:zcool:

I da, ne prodajem satelitske antene, risivere, ne nudim kard sering il ista slicno z:)

Ma meni bzvz da dajem pare cak i za kablovsku kada na TV ne gledam skoro nista. Bukvalno samo F1...

E, dobar si...
Moram i ja da se ispovedim, kada je krenuo onaj serijal Betmen filmova istrčao je ovaj logo:
Pogledajte prilog 218925
Do skoro mi je to izgledalo kao razjapljena usta sa nekakvim krezavim zubima, ne znam ni sam kad sam ukapirao da je to ustvari šišmiš, verovatno Frojd ima neko tumačenje za ovakve pojave...

Nisi jedini koji je mislio da su to zubi i usta... :)

Јесте да је очигледно али ја сам једноставно прихватио да је оно црвено "1" и баш ми се лепо уклапало :)

Него сад читам да се Кубица опет повредио.
Оклизнуо се или шта већ и повредио ногу коју је иначе оперисао...
Баш га хоће

Zanimljive su kladioničarske kvote (pozdrav Fernandu!) na temu šampiona konstruktora za 2012:
Pogledajte prilog 219055
Po njima šanse da Red Bull ne bude timski šampion praktično i ne postoje...

Занимљиво да Заубер има веће шансе од Лотуса.
Јел то немају поверења у: Кимија, болид или им зауберова постава делује снажније.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back