Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fala kolezi Fandju .Ovo oko pretplate i povezivanja na net me najvise zanimalo.

Pretplata moze da bude i dzabe, ako imas nekog da ti da liniju. I da, moja ti nista ne bi znacila, jer ovaj sto mi je ubacio je ogranicio da ne mogu nikom da saljem. I jos jedna stvar, ako ti DanijelVR mod na satelitima ponudi liniju kolko god da je povoljna ne uzimaj, jer ima les net pa samo koci slika.

Mogu ja,mogu ja....?

Ovaj,gde je tu RTS? Mislim,nadoknada/pretplata(harac) i tako to :lol:
Zar da Javni servis zakinem? ! :hahaha:

RTS imas na 0.8W u Digi paket :p

Inace nama gradonacelnik reko da ne placamo pretplatu, a znas kako kazu gradonacelnik mora da se slusa :)

Ferrari pomaže Kubici u oporavku

Glasine o potencijalnom povratku Roberta Kubice u Formulu 1 sa Ferrarijem, su pojačane nakon izveštaja da će italijanski tim pomoći Poljaku u oporavku.

Kubica je van sporta od februara prošle godine, kada je imao strašnu nesreću na italijanskom reliju, a posledica toga su polomljene kosti i skoro odsečena desna ruka.
Uprkos manjem koraku unazad, nakon pada na ledu početkom ovoga meseca, Poljakov oporavak napreduje dobro.
Prema italijanskom Omnicorse, Kubica ponovo vozi automobil, Renault Megane sa automatskim menjačem.
On ima dobro kretanje desne ruke, ali još uvek postoje problemi sa rotacionim pokretima.
Ali sa dnevno pet sati fizioterapije, Poljak je na putu da u ne tako dalekoj budućnosti bude u simulatoru.
Nakon toga, cilj će biti F1 bolid, a veruje se da bi Ferrari mogao to da mu obezbedi.
Poljak, koji je navodno pisao Ferrariju oko njegovog angažmana u 2013. godini, bi trebao da se nađe u Ferrarijevom F10 bolidu u junu, ako sve bude išlo po planu.
Bolid, koji će biti opremljen sa turbo V6 motorom, će biti van pravila o zabrani sezonskih testova, što će omogućiti dobar trening za Kubicu.
Nakon toga moći će da se proceni njegov napredak, bez previše pritiska. A takođe to bi mu moglo utabati put ka mestu u Ferrariju 2013. godine.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Srećan ti povratak,majstore pa makar to bilo i u Ferari.

the-countdown-wk5-1.jpg

http://www.mclaren.com/mp4-27?utm_source=NL&utm_medium=NL20120201&utm_campaign=LaunchMP4-27Live

Добро сад, јесте да имамо мањих техничких проблема али ништа страшно :)
Него ви сиви сутра добро погледајте предњи део нашег болида јер ће те током сезоне бити у прилици да гледате само нашу :guza:

Добро сад, јесте да имамо мањих техничких проблема али ништа страшно :)
Него ви сиви сутра добро погледајте предњи део нашег болида јер ће те током сезоне бити у прилици да гледате само нашу :guza:

Sumnjam,bar dok je na snazi pravilo da se stignuti za krug moraju skloniti vodecima u trci :lol:
P.S. Kladio bih se da nam je i prosle sezone sugerisano da strepimo zbog iste pretnje... postajemo imuni :)

Sta mislite, hoceli red bull ponovo ove godine dominirati?

ja bi voleo button da bude na prvom mestu, jer on je trenutno najjacih vozac u formuli 1, mislim na konstantnijih je od svijuh.

hamilton je pravi racer, ali je ne siguran, jer previse riskira, tako da ce on izgleda vise da se bori sa sobom nego sa ostalim, vidicemo koga ce ovu godinu nadji da zeza, prolse godine je massa bio, nazalost. lol

alosno ima isto puno potencijala...znaci button ili alonso...vettel je isto super, nema se tu sta recih!!!

moj favorit je ipak button.

Koji je vas favorit sa novu sezonu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back