Zimski prelazni rok je prosao dosta mirno, Radisa je otisao u Katar, a Sasa Ilic je nakon raskida ugovora potpisao za Novi Pazar. Na pripremama sam forsirao 4-3-3 (4-5-1) i delovalo je ok. Evropska bajka zavrsila se duelom sa PSZ u Ligi Evrope. U BG je bilo 2-2, u Parizu 3-1. U nastavku sezone su se povredili Medo i Lola, a posle jos par njih. Delovali smo lose, ali smo uglavnom pobedjivali. Onda sam presao na 4-2-3-1. Bilo je tu improvizacije u nedostatku zadnjih veznih. Zvezda je porazena na Marakani sa 2-0 i igra je isla uzlaznom putanjom. Blistao je narocito Babovic, koji je igrao nestvarno (zaista

), mada je jos dosta njih igralo veoma dobro. Prvenstvo smo zavrsili kao prvi, sa 17 bodova vise od Rada i 23 vise od CZV i Vose sa fenomenalnom gol-razlikom, 91-14!
U poslednjem mecu u sezoni, u finalu kupa na prepunoj Marakani (54 000) demolirana je Zvezda sa 4-1. Poslednji gol je dao L. Markovic, a izostala su dva golmana zbog povrede - Bajko i Stojke. Nakon derbija produzen je ugovor sa Babovicem na 4 godine, dobio je 200 hiljada na ruke i godisnju platu od 275 hiljada. Babovic je proglasen za najboljeg igraca sezone, novi kapiten Dijara je bio najbolji strelac, drugi je bio Scepa koji je pozajmljen Smederevu, a treci Babovic. Ja sam proglasen za trenera sezone.