Rudjer
Iskusan
- Poruka
- 5.513
Ja sam skinuo prije par sati. Poceo sa Zvezdom, ali sumnjam da cu nastaviti. 30 igraca, maltene svi isti. Ne znam koga da prodam. Vjerovatno cu uzeti neki prosjecan tim iz eng Premier lige.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
instalirao sam FM2012 i kad pokrenem igricu ucita mi intro i odjednom me izbaci iz igrice i to je to?! zasto se to desava da li je do cda, tj. da li su mi uvalili cd ili je do kompa nesto???
komp je dosta jak tako da ne verujem da moze da se desi da ej nesto u vezi sa tim...hvalaaa
Zna neko gde da prebacim fajlove koje sam skinuo sa FM-base sajta.Skinuo sam normalne grbove za premijer ligu za FM2012 gde to da prebacim da mi radi??
Zna neko gde da prebacim fajlove koje sam skinuo sa FM-base sajta.Skinuo sam normalne grbove za premijer ligu za FM2012 gde to da prebacim da mi radi??
Aleksa i Kalua si uvaljao samo tako
Koliki budzet si dobio na pocetku?
http://torrentz.eu/search?f=football+manager+2012Mozete li mi poblize objasniti odakle da skinem igricu... bitno mi je da ima nasih liga. Instalirala skoro neku demo verziju tri lige samo su bile cini mi se.