Da nastavim:
U ligi jesen nije lepo prosla, na polusezoni dva boda vise imala Zvezda. A u LS sam osvojio ukupno 4 boda (remi sa Rendzersima i pobeda protiv Bordoa, Inter me razbio) sto je bilo dovoljno za plasman u LE. Onda je dosla zima, prodao sam Davidova, Boju, Bogunovica, Zivka Zivkovica, Vasingtona i Stankovica. Doveo beka Blagojevica iz Zemuna, krilnog Adamovica iz Spartaka i Brkica iz Vojvodine

mada sam morao da plati 2.5 miliona. Vredelo je.
Ali, drugi deo sezone je ocajno poceo. Najpre, u prvoj u sensnasetfinalu LE me PAOK u Grckoj dobio 3-1. Onda izgubim derbi 2-1

Reko ako ispadnem dajem otkaz, kao moralni cin. Ali dobijem 2-0 i prodjem. U ligi razlika bila oko 5 bodova stalno. Naleteo sam na Totenhem u LE

a sa Rednapom sam se nesto zakacio u medjuvremenu. Dobili me tamo valjda 5-1. A u BG od 0-1 stignem do 2-1 za 5min. Pobedi se u zube ne gleda

uU kupu sam razvalio Vosu, pa u finalu nije bilo problema sa Hajdukom. E 4 kola pre kraja ja imao 7 bodova manje od CZV. Reko gotovo je ode 5. uzastopna titula. Vec se spremio da oteram pola tima. Ali: ja jedva dobio Teleoptik 1-0, Zvezda izgubila od BASK-a 1-0. Nisam mnogo obracao paznju. Sledece kolo glatko pobedim 4-0, RAD DOBIJE ZVEZDU, iz dvojke u keca

na klupi Rada -Djukic

Tada smo imali jednako bodova, ali oni bolji medjusobni skor. Iduce kolo opet moja pobeda, a INDJIJA-ZVEZDA 1:1!!!!! Nisam mogao da verujem!!! Zadnje kolo nekako dobijem BASK i osvojim izgubljenu titulu!!!
Eto, to je to
Treca sezona:
Na leto prodati Marko Jovanovic (900 hiljada + 50% od iduce, kao uostalom i za sve mlade), Scepovic (600 hiljada + 50%), Fejsa 500 hiljada + 50% tu me Djura zeznuo, izvukao je 2,5 miliona u stvarnosti a dovedeni Jan Wagner, talentovani spic i Vasilic, 300 hilada iz Sloge desni bek za kog sam mislio da moze u prvi tim. Ipak je bio nedovoljno dobar pa je prosledjen filijali Banatu (jos su mi filijale Srem i Teleoptik). Kad je Miljkovic na jednoj dobio crveni osetio sam da mi treba iskusa bek, pa sam doveo Antonija Rukavinu istekao mu ugovor u Nemackoj. U 4. kolu kvalifikacija dodje mi Dinamo Zagreb tamo odigram 1-1 u Bg se ispromasujem, ali ostalo je 0-0

U LS dobijem Arsenal, Rubin i Olimpijakos. posle udjem potpuno samouvereno u derbi, jer sam imao 4 boda vise, a lepi Kristic nagradjen novim trogodisnjim ugovorom za dve sezone bez trofeja

medjutim djubreta me dobiju 2-0 u kupu jedva dobijem Vojvodinu, vodili su 1-0, ja preokrenuo na 2-1 od 85. do 90. e pred zadje kolo LS situacija je bila ovakva: Arsenal 15 Rubin 9 ja 6 Olimpijakos 0 a Rubin za 5 bolju gol-razliku od mene medjusobni isti pocne utakmica ja kidam do 25. vodim 2-0 u Grckoj, oni dobiju crveni

ali Rubin VODI e do poluvremena je bilo 3-0 za mene a 2-1 za Arsenal imao sam sansu. I krenu moji ko ludaci u drugom poluvremenu, Kleo razvaljuje, negde oko 70. je bilo 4-0, a Arsenal vodio 3-1 moji nastave u istom ritmu i na kraju 6-0 pobedim, a Arsenal pokida ove 5-1!!!! Kleo dao 4 gola!

nisam mogao da poverujem! u ligi na polusezoni bodovi bili izjednaceni. Na zimu stigao supertalenat Reinando za 1.3 miliona, ali ja hteo da ga saljem na pozajmicu, on se nesto bunio i eto problema. I onaj Wagner se nije dobro slagao sa Racom i ja dobih 2 nezadovoljna stranca ostali igraci su imali ugovore na bar 3-4 sezone, Kleo na 5, dao sam mu platu 400 000 evra po sezoni jos na pocetku ove, zasluzio je svaki cent

Mo dobio produzetak na jos jednu sezonu e u LS dobijem najgore moguce - Mancester, ekipa na nivou Barse i pruzili smo snazan otpor, u BG 0-2, tamo izgubim 5-2, Kleo im uvalio oba u ligi nanizem lose rezultate i Zvezda ode na +6. I onda derbi s njima. Znao sam da me jedino pobeda odrzava. I dobijemo ih 2-1 na JNA! Onda oni odigraju nereseno jednu i ja pridjem na -1, 4 kola pre kraja u finalu kupa opet dobijem Zvezdu, opet 2-1!! Pred zadnje kolo i daje bod vise za njih, ostala im utakmica sa treceplasiranom Indjijom, koja odlicno igra i koju sam JEDVA dobio 1-0. S druge strane ja usjajnoj formi, gazim redom. Na poluvremenu sam vodio preotiv Hajduka 2-1, na Marakani 0-0. Drugo poluvreme, uvalim ja njima jos 2 gola, kad Naglic da gol, Indjija vodi! Do kraja dodaju moji gas i zavrsi 6-1!!!! a zvezda izgubi! SESTA UZASTOPNA TITULA!!
Kleo je suvereno vladao, dao 40 golova na 43 meca i cena mu cele sezone bila oko 7 miliona evrica, Raci skocila na 6! Ali prodaje nema!
Ekipa pred kraj sezone: Brkic - Miljkovic Savic Nastasic Lazevski - Petrovic Medo - Bubalo Moreira Popara - Kleo
Popara je dosao iz Teleoptika, ima 21g, Bubalo je iz Indjije, njih dovjica su bili izanredni u drugom delu, kapiten je naravno MOreira