Football Manager

• Začetnik teme Začetnik teme HYPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Rudjer

i sta si sjebao posle toga....tastaturu ili monitor ;)
ja sam jedan monitor polomio zbog menadzera, i to je bilo pre 4-5 godine kada sam imao onaj veliki, beli sto zauzne pola stola....kada sam uspeo njega da pokvarim onda znas kolko sam ga udarao....a izgubiti titulu u zadnju sekundu je baksuz na kvadrat...

Spurs

Nisam nista slomio, ali sam skocio sa stolice, pa poceo cupati kosu, onda sam sjeo da pogledam penal i kad sam primio gol, lupio sam iz sve snage rukama od sto :)

87584182.png

86221240.png

23628276.png

Na pocetku sam dovodio ove nepoznate igrace za koje sam cuo da ce biti dobri, medjutim od njih 10-15 samo je uspio ovaj Lucas Digne, mada sam i njega 5-6 sezona vucarao po pozajmicama. Kasnije, kad sam osvojio par trofeja, dobio sam vise para za transfere, pa sam shvatio da moram kupovati jake igrace, to jest nema hljeba od ovih omladinaca. Imao sam srecu da naletim na ovog De la Vegu, kupio ga za 3.5 M, a covek je posle par sezona najbolji na svijetu, znaci bolji i od Mesija i Ronalda.

Poslednja izmena:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Pa sta ces, kriza... :mrgreen:

Inace, ja sa Partizanom odlicno napredujem:
Prvi prelazni rok - doveo Bubala iz Indjije da bude zamena Tomicu (igram 4-2-3-1)
Glatko usao u LS i osvojio 3 boda (po 1 protiv Bajerna, Spartak Moskve, Reala :))
Do polusezone imao 11 bodova vise od CZV, u kupu sem mene ostali neki levi.
Na zimu prodao Ilijeva i S. Ilica, Radisa pozajmljen Olimpijakosu.
Prvi derbi 1-1, u finalu kupa protiv Rad. Pirota 5-1
U drugom derbiju u posl. kolu 3-1, kraj sezone 7 bodova vise od CZV

Prelazni rok, prodao Kizita za 1.5 miliona, Radisu za 90 hiljada AEK-u, Stojkovic, Stevanovic i Lola Smiljanic se vratili u maticne klubove. Dijara se vratio sa pozajmice :) a na pozajmicu otisao Scepovic. Prodao sam jos nekoliko bespotrebnih igraca Doveo mladog golmana Kirovskog iz Zemuna za 150 hiljada, odlicnog beka Odiju iz CSKA Moskva za 2.3 miliona i zadnjeg veznog Paulaoa iz Internacionala za 1.5 miliona. A kao slag na tortu doveo talentovanog zadnjeg veznog koji je bio na probi u CZV :D
Prva utakmica u sezoni sa CZV 2-2, iako sam vodio 2-0 na Marakani.
Ponovo bez frke usao u LS.

Dogovorio sam transfer Filipa Djuricica iz Herevena na kraju sezone za 3.4 miliona evra, ipak Moreiri treba naslednik :)

Sale, pogledaj malo ovo, mozda ti sine neka dobra ideja :)

Da nastavim:

U ligi jesen nije lepo prosla, na polusezoni dva boda vise imala Zvezda. A u LS sam osvojio ukupno 4 boda (remi sa Rendzersima i pobeda protiv Bordoa, Inter me razbio) sto je bilo dovoljno za plasman u LE. Onda je dosla zima, prodao sam Davidova, Boju, Bogunovica, Zivka Zivkovica, Vasingtona i Stankovica. Doveo beka Blagojevica iz Zemuna, krilnog Adamovica iz Spartaka i Brkica iz Vojvodine :D mada sam morao da plati 2.5 miliona. Vredelo je.

Ali, drugi deo sezone je ocajno poceo. Najpre, u prvoj u sensnasetfinalu LE me PAOK u Grckoj dobio 3-1. Onda izgubim derbi 2-1 :( Reko ako ispadnem dajem otkaz, kao moralni cin. Ali dobijem 2-0 i prodjem. U ligi razlika bila oko 5 bodova stalno. Naleteo sam na Totenhem u LE :( a sa Rednapom sam se nesto zakacio u medjuvremenu. Dobili me tamo valjda 5-1. A u BG od 0-1 stignem do 2-1 za 5min. Pobedi se u zube ne gleda :D uU kupu sam razvalio Vosu, pa u finalu nije bilo problema sa Hajdukom. E 4 kola pre kraja ja imao 7 bodova manje od CZV. Reko gotovo je ode 5. uzastopna titula. Vec se spremio da oteram pola tima. Ali: ja jedva dobio Teleoptik 1-0, Zvezda izgubila od BASK-a 1-0. Nisam mnogo obracao paznju. Sledece kolo glatko pobedim 4-0, RAD DOBIJE ZVEZDU, iz dvojke u keca :D na klupi Rada -Djukic :D Tada smo imali jednako bodova, ali oni bolji medjusobni skor. Iduce kolo opet moja pobeda, a INDJIJA-ZVEZDA 1:1!!!!! Nisam mogao da verujem!!! Zadnje kolo nekako dobijem BASK i osvojim izgubljenu titulu!!!

Eto, to je to :D

Poslednja izmena:
Da nastavim:

U ligi jesen nije lepo prosla, na polusezoni dva boda vise imala Zvezda. A u LS sam osvojio ukupno 4 boda (remi sa Rendzersima i pobeda protiv Bordoa, Inter me razbio) sto je bilo dovoljno za plasman u LE. Onda je dosla zima, prodao sam Davidova, Boju, Bogunovica, Zivka Zivkovica, Vasingtona i Stankovica. Doveo beka Blagojevica iz Zemuna, krilnog Adamovica iz Spartaka i Brkica iz Vojvodine :D mada sam morao da plati 2.5 miliona. Vredelo je.

Ali, drugi deo sezone je ocajno poceo. Najpre, u prvoj u sensnasetfinalu LE me PAOK u Grckoj dobio 3-1. Onda izgubim derbi 2-1 :( Reko ako ispadnem dajem otkaz, kao moralni cin. Ali dobijem 2-0 i prodjem. U ligi razlika bila oko 5 bodova stalno. Naleteo sam na Totenhem u LE :( a sa Rednapom sam se nesto zakacio u medjuvremenu. Dobili me tamo valjda 5-1. A u BG od 0-1 stignem do 2-1 za 5min. Pobedi se u zube ne gleda :D uU kupu sam razvalio Vosu, pa u finalu nije bilo problema sa Hajdukom. E 4 kola pre kraja ja imao 7 bodova manje od CZV. Reko gotovo je ode 5. uzastopna titula. Vec se spremio da oteram pola tima. Ali: ja jedva dobio Teleoptik 1-0, Zvezda izgubila od BASK-a 1-0. Nisam mnogo obracao paznju. Sledece kolo glatko pobedim 4-0, RAD DOBIJE ZVEZDU, iz dvojke u keca :D na klupi Rada -Djukic :D Tada smo imali jednako bodova, ali oni bolji medjusobni skor. Iduce kolo opet moja pobeda, a INDJIJA-ZVEZDA 1:1!!!!! Nisam mogao da verujem!!! Zadnje kolo nekako dobijem BASK i osvojim izgubljenu titulu!!!

lepo, lepo :ok:

ja krenuo malo sa Srbijom....ide mi OK...

rudjer....kako ide karijera?

10 Premier liga za 13 sezona, osvojio 2 LŠ zaredom, pa treće godine izgubio u finalu.
Ove sezone igramo opet odlično, mada nas u stopu prate Man U i Man City. Biće neizvjesno do kraja. U LŠ trenutno smo stigli do 1/4 finala, idemo na Bajern.
Na kraju sezone imam Evropsko prvenstvo sa Engleskom. Posle osvojenog Svetskog sa Argentinom, volio bih i evropski pehar.

Kakav katastrofalan zavrsetak sezone! Zadnjih 11 utakmica u svim takmicenjima, skor 3-4-4. Izgubio sam titulu, izgubio u finalu FA kupa (svirali protivniku 2 penala), ispao iz LŠ od Bajerna u 1/4 finalu....Imam 2 najbolja napadaca svijeta i ljudi 5 utakmica ne mogu da daju gol.

Ako bih recimo hteo da skinem i instaliram ovaj patch Football Manager 2010 Patch 10.3.0 da li bih pre toga morao da imam instalirane ranije verzije patcheva npr.(10.1.0 njega imam ili 10.2.0 ) pre ovog.Ili moze samo da skinem ovaj patch i da ga instaliram.

Da nastavim:

Treca sezona:
Na leto prodati Marko Jovanovic (900 hiljada + 50% od iduce, kao uostalom i za sve mlade), Scepovic (600 hiljada + 50%), Fejsa 500 hiljada + 50% tu me Djura zeznuo, izvukao je 2,5 miliona u stvarnosti a dovedeni Jan Wagner, talentovani spic i Vasilic, 300 hilada iz Sloge desni bek za kog sam mislio da moze u prvi tim. Ipak je bio nedovoljno dobar pa je prosledjen filijali Banatu (jos su mi filijale Srem i Teleoptik). Kad je Miljkovic na jednoj dobio crveni osetio sam da mi treba iskusa bek, pa sam doveo Antonija Rukavinu istekao mu ugovor u Nemackoj. U 4. kolu kvalifikacija dodje mi Dinamo Zagreb tamo odigram 1-1 u Bg se ispromasujem, ali ostalo je 0-0 :) U LS dobijem Arsenal, Rubin i Olimpijakos. posle udjem potpuno samouvereno u derbi, jer sam imao 4 boda vise, a lepi Kristic nagradjen novim trogodisnjim ugovorom za dve sezone bez trofeja :hahaha: medjutim djubreta me dobiju 2-0 u kupu jedva dobijem Vojvodinu, vodili su 1-0, ja preokrenuo na 2-1 od 85. do 90. e pred zadje kolo LS situacija je bila ovakva: Arsenal 15 Rubin 9 ja 6 Olimpijakos 0 a Rubin za 5 bolju gol-razliku od mene medjusobni isti pocne utakmica ja kidam do 25. vodim 2-0 u Grckoj, oni dobiju crveni :D ali Rubin VODI e do poluvremena je bilo 3-0 za mene a 2-1 za Arsenal imao sam sansu. I krenu moji ko ludaci u drugom poluvremenu, Kleo razvaljuje, negde oko 70. je bilo 4-0, a Arsenal vodio 3-1 moji nastave u istom ritmu i na kraju 6-0 pobedim, a Arsenal pokida ove 5-1!!!! Kleo dao 4 gola! :super: nisam mogao da poverujem! u ligi na polusezoni bodovi bili izjednaceni. Na zimu stigao supertalenat Reinando za 1.3 miliona, ali ja hteo da ga saljem na pozajmicu, on se nesto bunio i eto problema. I onaj Wagner se nije dobro slagao sa Racom i ja dobih 2 nezadovoljna stranca ostali igraci su imali ugovore na bar 3-4 sezone, Kleo na 5, dao sam mu platu 400 000 evra po sezoni jos na pocetku ove, zasluzio je svaki cent :) Mo dobio produzetak na jos jednu sezonu e u LS dobijem najgore moguce - Mancester, ekipa na nivou Barse i pruzili smo snazan otpor, u BG 0-2, tamo izgubim 5-2, Kleo im uvalio oba u ligi nanizem lose rezultate i Zvezda ode na +6. I onda derbi s njima. Znao sam da me jedino pobeda odrzava. I dobijemo ih 2-1 na JNA! Onda oni odigraju nereseno jednu i ja pridjem na -1, 4 kola pre kraja u finalu kupa opet dobijem Zvezdu, opet 2-1!! Pred zadnje kolo i daje bod vise za njih, ostala im utakmica sa treceplasiranom Indjijom, koja odlicno igra i koju sam JEDVA dobio 1-0. S druge strane ja usjajnoj formi, gazim redom. Na poluvremenu sam vodio preotiv Hajduka 2-1, na Marakani 0-0. Drugo poluvreme, uvalim ja njima jos 2 gola, kad Naglic da gol, Indjija vodi! Do kraja dodaju moji gas i zavrsi 6-1!!!! a zvezda izgubi! SESTA UZASTOPNA TITULA!!
Kleo je suvereno vladao, dao 40 golova na 43 meca i cena mu cele sezone bila oko 7 miliona evrica, Raci skocila na 6! Ali prodaje nema!
Ekipa pred kraj sezone: Brkic - Miljkovic Savic Nastasic Lazevski - Petrovic Medo - Bubalo Moreira Popara - Kleo
Popara je dosao iz Teleoptika, ima 21g, Bubalo je iz Indjije, njih dovjica su bili izanredni u drugom delu, kapiten je naravno MOreira

Poslednja izmena:
Da napisem sta mislim :think: evo ovako....duzi post nisam imao prilike da citam ovde....vidim da si emotivan covek i da si stalno menjao raspolozenja, cas smajli za smejanje, cas tuzan, cas place, cas na nivou :)

Lepo, lepo....koe da kazem....uvek se izmuvas pred sam kraj....takav si u dusu....od kad znam za tebe takav si u dusu....
cestitke zmaje....koe drugo da kazem :ok:
i odmori malo sa menadzer, uzni knjigu u sake ili idi po zene...bratski savet :D

Da napisem sta mislim :think: evo ovako....duzi post nisam imao prilike da citam ovde....vidim da si emotivan covek i da si stalno menjao raspolozenja, cas smajli za smejanje, cas tuzan, cas place, cas na nivou :)

Lepo, lepo....koe da kazem....uvek se izmuvas pred sam kraj....takav si u dusu....od kad znam za tebe takav si u dusu....
cestitke zmaje....koe drugo da kazem :ok:
i odmori malo sa menadzer, uzni knjigu u sake ili idi po zene...bratski savet :D

Ma ja kad igram menadzer ja ga igram, al sad necu skoro :D
Evo sklonio sam smajlije, vecinu, mnogo mi napadno onako :)

Bataljujem menadzera na neko vreme, nije mi interesantno...

S knjigom sam zavrseo, 5.00, do septembra cao, a za zene ce da sredimo nesto :mrgreen:

Poslednja izmena:
Jedan mali savjet. Kad hocete da posaljete nekog skauta da obradi neku zemlju, obratite paznju da ima dobre ocjene iz Adaptability i Determination. Tako ce se lakse uklopiti u tu zemlju i bice agilniji u trazenju igraca. Naravno, bitno je i da ima solidne ocjene iz Judging Player Potential (JPP), Judging Player Ability (JPA).

Kolik ste vi najvise para dali za nekog igraca? Ja 45.5 za Neymara.

Najvise sam dobio 30 za Khoumu Babacara.

Pricas u funtama pretpostavljam? I ja igram u funtama. Ne znam kad si uzimao Nejmara, verovatno kasnije, ja ga u prvoj sezoni dovedem za dvadesetak cini mi se. Najvise sam dao u ovom menadzeru za Kavanija, 40 miliona

Back