Football Manager 2008

Kod mene feb. 2009, mada se ne napinjem nesto - nabavila sam NBA 08 pa sad malo to igram.Medjutim kad me bude prosla volja, opet cu se vratiti Menadzeru. Uvek tako bude. :)

...pa ti si sve sto bi jedan prosecan momak mogao da pozeli... :D

...a sto se tice trajanje igrice od 25 sezona...to se gleda prvenstveno po veku rada menadzera, jer ako pocnes sa 35 zavrsavas sa 60 god...taman...

ja igram sa zvezdom, zimski prelazni rok.. svi hoce da kupe Milijasa, odigrao je odlicno jesenju polusezonu... dao je 7 komada, i ima 8 asistencija. odbio sam par solidnih ponuda, i stigne glupa ponuda iz Rosenborga koju bih odbio ali Piksi kaze da je ponuda odlicna i da je moramo prihvatiti... i ja tu sad ne mogu nista:(.... a hteo sam da dovedem jednog ekstra strelca iz Angole (Flavio), dogovorio sam se sa njegovim klubom ali mi uprava ogranicila pare za njegovu platu, iako imam jos dosta para za plate igraca ne mogu da mu ponudim koliko vredi...

Blago tebi i FM BOG te prosvetlio izgleda...:D:D:D:D:D:D

Inače imam strašan bug, sa zvezdom sam stigao do oktobra 2009 i svaki put mi na isti datum izbaci iz igre. piše nešto kao nije u redu sa nekim jbnim crash dump-om, ja mislio možda zbog virusa ali očistio sam komp a i dalje izbacuje. Dešavalo se nekom nešto sl.?
A da se ne bih nervirao počeo sam sa reprezentacijom i sad sam negde u ferbruaru 2008 i imam prilično dobre rezultate. ovi mladi (a i stariji) iz naše lige i poneki iz inostranstva nisu normalni kako igraju. Ubacio sam u repku D. Milovanovića, O. Koromana, Đ. Tutorića, A. Rukavinu, Ž. Lazetića, G. Kačara, i mogu reći da su neki čak i jedni od bitnijih igrača za tim (Milovanović, Kačar, Rukavina)...

jeko :))))))))
bezimenasn2.jpg

e da vas pitam ako instlirash patchove da li onda mora novi crack posto je nova verzija?

Ne treba ti crack. Dovoljno je samo instalirati patch 8.0.1 i kad pokrenesh igru izabereš da krene sa patch-om. Čak i ne moraš da pokrećeš novi save, već nastaviš da igraš stari. Kome treba patch dovoljno je da mi pošalje mail i poslaću mu patch. Poželjna je brza veza za preuzimanje jer je veličina patch-a 97.5 mb.

Moj e-mail: dmrpejic@yahoo.com

P.S. Moram da napomenem da ja nisam gamer, i ne igram FM, patch sam nabavio za burazera. Želim vam dobru igru, samo napred.

prvu sezonu osvojim ligu, ispadnem u kupu posle drugog kola, ispadnem u grupama iz kup uefa :)
drugu sezonu mrcvarim se na 6 mesto, nema nista od drugog mesta, kamo li od titule, kup igram finale sa smederevo za neki dan, ispao iz lige sampiona protiv juventusa u drugom kolu kvalifikacija (4:0 0:4) i ispao u grupama u kup uefa. Spremaju mi otkaz, niko mi nista ne nudi, izabran sam za najtalentovanijeg menadzera prosle sezone. Ove me nece pa nece. Igram bez loadovanja, i samo 3 puta sam izlazio iz fm-a, posto sam primetio da sa svakim izlaskom dolazi nov random u svakom pogledu, i sto se tice povreda i kartona, a i forme :(

p.s. igram sa partizanom :D

Back