Football Manager 2008

eee sinovi ja sam sa ZVEZDOM osvojio tri puta ligu sampiona(i svaki put svetsko prvenstvo za klubove)!!!1 u cetvrtoj sezoni sam doveo : C.ronalda, rooneya, nania, van persia i kompaniju !!!!imam slike ali ne znam da stavim!!!!!!!!!!!!

Pa ko kaze da je nas fudbal propao...vidi sta sve mozes da uradis uz malu pomoc MASTE i SNA!!! Decko koga si ti dosao ovde da lazes??:otkacio:
To na postenjaka nikada...ali nikada ne bi mogao da uradis!!!
:evil:

shibby:cool:

neki lik je ovo okacio na forumu odakle skidam stvari,mozda ce nekom koristiti

For using this UpDate you need 8.0.2 patch!!!

This update is made by www.FMBosnia.com

Editor: George
Data acquisition: many members of FMBosnia

Unzip to:
...\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\db

Description:
We can say this is FM09 on FM08. We have made transfer in/out and promotions/relegations for League 5 (England, Spain, Italy, France, Germany) and BiH, Srebia and Croatia. All participant of European competitions have been changed. Of course, BiH leagues are playable.

Next versions:
For about 15 to 20 days, you can expect new version with more transfers and changes.

Code:
http://rapidshare.com/files/130143353/FMB_09_UpDate.rar

Igrao sam manager al meni je glupava igra

:lol::lol: i ovo ti je isto glupava ****** za tebe su one brate daj pusku i rokaj samo rokaj a koga rokas i zasto ga rokas nije bitno;) igrao sam 2007 ko manijak sa celtikom po 3 -4 sata dnevno ovu 2008 sam pocheo sa kelnom uveo ih u prvu ligu zatim u kvalivikacije za cup uefa i smorio sam se neznam zasto jendostavno mi se neigra al kad se setim kad sam igrao 2007 znachi za mene je tad postojao sao menager i nije vishe igra , dobro tad nisam imao net;)cekam 2009 pa da probam opet da se vratim na najbolju menadzersku igru svih vremena a sto se tiche fifa managera znaci igrica je takvo sranje nerealno smorio me posle sat vremena.......:dash:

Meni je najbolji fm 08, igram s Partizanom i stigao sam za sada do 2012 god.
Osvojio sam 4 duple krune igrao sam od 2009 u Ligi Sampiona ove godine sam cak dogurao do 1/4 finala i izgubio od Barce ukupnim rezultatom 4:3

FM 08 igram vec 4 dana i jos uvek mi nije dosadio.Najbolji igraci su mi Milos Zivanovic i DANIEL STRIDZ.Dobri su i Marko Marin,ANTON SOSNIN,Zivko Zivkovic...
ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI

RAYMONDE probaj da im smanjis agresivnost,mozda ces uspeti.

SHONE i mene je smorio fifa menadzer, sranje od igre.Ta igra je najveca glupost,cist promasaj???

A evo i u kakvoj su formi ovi klinci!

28k35fd.jpg

Tim ti je EXTRA.Sve pohvale od mene.Samo ti fale Anton Sosnin,Toto Tamuz i Ben Sahar!!!

inace igram sa zvezdom druga sezona a tim mi izgleda ovako nekako...

Disljenkovic

Basta/Tomovic Tutoric/Bajalica M. Dudic Andjelkovic

Koroman/Jankovic Milovanovic Ljubinkovic/Castillo B.Boskovic/M.Perovic

Mika Aaritalo Raskovic/F.Djordjevic

Nista preterano ali igraju dobro... jedino planiram nekog golmana boljeg da nabacim...

inace igram sa zvezdom druga sezona a tim mi izgleda ovako nekako...

Disljenkovic

Basta/Tomovic Tutoric/Bajalica M. Dudic Andjelkovic

Koroman/Jankovic Milovanovic Ljubinkovic/Castillo B.Boskovic/M.Perovic

Mika Aaritalo Raskovic/F.Djordjevic

Nista preterano ali igraju dobro... jedino planiram nekog golmana boljeg da nabacim...

Meni taj lik igra u Partizanu i bas je dobar. Samo malo procesljaj po Brazilu i ima da nadjes gomilu mladih,a jeftinih za nase uslove!

Ma ludi finac nije normalan!!! Trazi ga 17 klubova a ja bas i ne zelim da ga prodam pa sam stavio cenu 25mil pa ako neko da tolko neka ide, naci cu ja jos takvih...
Znam da ima tih brazilaca i previse dobrih a jeftinih ali se trudim da dovodim srpske igrace ali i dalje mora biti nekoliko stranaca jer ovi bolji srbi nece da se vracaju u srpske klubove (bar vecina).

ja imam weliki problem!dok sam na raspustu igram od 2popdne do 3u ponoc...i odigram 2sezone i nece dalje kad loadujem samo izadje iz igre.pomoc???i jel imaju neki patchewi da se skinu free ako ima jel moze link?:???::???::???::???::???::???:

Ljudi moram da vas pitam nesto.FM 08 sam sad krenuo sa CHELSEA i mogu da kazem da sa veoma zadovoljan kako igraju.Nego se razmisljam kog da prodam Drogbu ili Shevchenko.Oboje imaju solidne ocene ali kondicija im uzasna.Napadaci su mi Goran Pandev(30 000 000 eur) i Rafael Sobis (20 000 000 eur).Kupio sam i Lamine Diarra(3 000 000eur) iz PARTIZANA:D.Ako ocete da kupite neke mlade igracima sa dobrim ocenama mogu da vam preporucim neke.Golman:Kameni(Espayol)Odbrana:Clichy(Arsenal)Kompany(HSV)Mertesacker(Werder Bremen)Dani Alves(Sevilla)Sredina:Sneijder(R.Madrid)Essien(Chelsea)Nani(Man Utd)Quaresma(Porto)Robben(R.Madrid).

Back