Football Manager 2008

JOJ,samo nek mi neko objasni kako da "ZAKACIM" glupe SCREANSHOOTS.Imam mnogo cega.NPR.:
-Ja sa Werderom pobedih Bayern M.=7:0
-Na 33 meca Jo mi dao 27 golova
-NA 35 meceva E.Johnson postigao oko 26 pogodaka
-Isto toliko i S.Cabanes
ITD...ITD...ITD...

Samo kako DA ZAKACIM SCREANSHOOTS.PLEASE PLEASE PLEASE OBJASNJENJE

e ljudi da vas pitam nesto.. meni posle 3 sezone, tj posle oko 3 odigrana dana(played time) iskoci kao neki error i ne mogu vise da igram tu igru.. probo sam sve.. reinstalirao igru, prebacio save na drugi komp i o5 isto sve tako.. igro sam tako i sa laziom i sa wiganom pa me izbaci posle 3 sezone i pojavljuje se taj bug... ima neko da mi pomogne? inace, cd je pirat... mozda je to.. a rece mi ortak da ima i veze kolko je jak komp, mada nisam siguran u to.. -.- plz help :P

Football Manager bilo koji,moze uglavnom na svaki komp.Tvoj problem mi nije poznat.Verovaton je u pitanju CD posto je pirat.Ali.mozda je u pitanju neki virus koji ti je upao.

Kazem ti ovo jer sam ja sastavio 4,5 sezone.

Probaj kad udjes u manager imas ONLINE.Verovatno je to.Ali pre toga moras se konektovati.

Ne odgovori mi niko kako da "zakacim" SCREANSHOOTS?
Pritisni dugme na tastaturi pod nazivom "prtSc/SysRq" onda idi u Paint i klikni edit ---> paste i sacuvaj sliku kako hoces (JPG, BMP itd...)
poz

btw...Ljudi kako napredujete? Pre se dosta pisalo na ovoj temi. Meni u Celziju super, dovela neke mlade igrace, e sad jedini problem sto sam 15mil. u minusu pa samo cekam kada ce da me sutnu :lol:

poz

Nijesam znao da ova tema postoji...bice mi zadovoljstvo da podijelim sa vama neka moja iskustva...i uspjehe...
Inace, ja sam igrao Manager vec 2003 godine i tada sam osvojio sa Sutjeskom 9 Liga sampiona...napravio sam uzasno dobar budzet...oko 250 miliona a krece se sa 100 hiljada...strava uigran tim...to je mozda i najvece sto sam uspio u Manager-u...sjecam se npr. da mi je Birindeli igrao odbranu...ne znam koliko ga pamtite...imao sam mnogo stranaca...Ivan Boskovic mi je bio ubjedljivo najbolji igrac uz Medjedovica...:lol:
U skorije vrijeme sam igrao ovaj najnoviji Manager 2008...Sa Celzijem i Betisom...potrudicu se da vam ostavim neke Screenshot-ove...ide mi odlicno kad imam vremena da igram...poz svima...;)

Kao prvo ja sam jako,jako,jako veliki poznavalac fudbala(znam ko je sampion azijske LS)
FM igram od 1998 kad je izasao prvi....
FM 08 sam igrao sa mnogo timova al ovo mi je ostalo upamceno:
Vodio sam Dag & Red (Engleska konferencija-6 liga) do 2019 godine
Za 6 godina sam ih uveo u Premijer ligu prve godine sam bio 13
Onda mi je uprava dala budzet (dosao novi predsednik bogatas :D) od 12 miliona evra doveo sam golmana,veznog i napadaca te godine sam bio 8
Sledece godine sam dobio 36 miliona evra (predsednik lopov :D:D:D) i pojacao ceo tim bio sam 6 i osvojio sam FA kup
Onda je krenulo na bolje sledece godine sam dobio 60 i kusur miliona evra i renovirao sve i osvojio kup UEFA bio sam 1. u Premijer ligi
Onda sam dobio mnogo,mnogo para i osvojio LS i tako vladao sa Dag & Redom
The End

Ja razvaljujem sa Celzijem. 4. sezona i prosek godina 24. :)
Na kraju 3. sezone kad sam osvojila PR stigla mi poruka: "Obicno se kaze da nista ne mozete osvojiti sa grupom klinaca, medjutim vi jeste. Da li ocekujete ovakav uspeh i sledece sezone? " :D
Pomislila sam da promenim ime u Arsene Wenger :lol:

Kao prvo ja sam jako,jako,jako veliki poznavalac fudbala(znam ko je sampion azijske LS)
FM igram od 1998 kad je izasao prvi....
FM 08 sam igrao sa mnogo timova al ovo mi je ostalo upamceno:
Vodio sam Dag & Red (Engleska konferencija-6 liga) do 2019 godine
Za 6 godina sam ih uveo u Premijer ligu prve godine sam bio 13
Onda mi je uprava dala budzet (dosao novi predsednik bogatas :D) od 12 miliona evra doveo sam golmana,veznog i napadaca te godine sam bio 8
Sledece godine sam dobio 36 miliona evra (predsednik lopov :D:D:D) i pojacao ceo tim bio sam 6 i osvojio sam FA kup
Onda je krenulo na bolje sledece godine sam dobio 60 i kusur miliona evra i renovirao sve i osvojio kup UEFA bio sam 1. u Premijer ligi
Onda sam dobio mnogo,mnogo para i osvojio LS i tako vladao sa Dag & Redom
The End

Okacis jedan screanshoots i ja ti onda verujem,ovako samo slova.

Prt Scr-----znam za to,i znam kako da je sacuvam,ali kako da je stavim na krstaricu???

poluvremelb1.jpg

Pozdrav svima samo da se javim i okacim koju slikicu ovo je iz prisle sezone sad sam krenuo 5(looodilo) malo me je smorilo pa sam odlucio da napravim stanku....kad uhvatim vremena videcete koga sam sve doveo i kako klinci cepaju....

Back