fobije

• Začetnik teme Začetnik teme Shizi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
plasim se.. pogoto kad krenu zamnom
oni osete strah a kao i neki ljudi cesto su ready to attack, ma de ce neki napsti i kad ne osete strah u coveku, pogotovo lutalice, ili zarazeni besnilom, kad su na povodcu onda nema tolikog rizika ma da i tad ima izuzetaka, sto veci i prirodno agresivniji s tim gore:lol:, ma najbolje je kloniti ih se kad su sami, al ne sme da se pokaze strah, jeste to za.jebano kad te prate u najvise slucaja je strah bez razloga al nikad se ne zna, moras biti ready to defend or attack bez starha, i kad ima vise ljudi onda je sigurnije
ma za sve su krivi vlasnici i nadlezni organi sto ih ima toliko na ulici
zato ne preporucujem hodanje pustim ulicama, setalistima:mrgreen: jer napadaju u hordama:mrgreen:
znaci netreba imati strah nego biri oprezan, svestan i kloniti se potencijalnih pasa napadaca

ne plašim se nikoga i ničega

Природно паметан а прича глупости.
Грци су дефинисали страх као појачана осећања која понекад могу да буду позитивна. :ceka:

Бојим се Бога и самога себе. :ceka:

npr: plasim da vanzemaljci dodju po mene i da me odvedu na neku planetu, da me rastave od meni dragih ljudi..........................
ej pa nisam pukla, ne plasim se nicega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rotf::rotf::rotf:

Iskreno,mislim da nemam bukvalno ni jedan jedini strah. :) Čak i ako postoji nešto što bi eventualno moglo da me uplaši,uhvatim se s tim u koštac,bez obzira koliko da je opasno ... i rešim to bez problema.
Skakao sam s bandžia,vozio se balonom,vozio 330 km/h po pisti,prenoćio nekoliko puta u divljini ... tako da ne znam šta bi to novo moglo da mi se desi,što bi me eventualno uplašilo. :D
Jedino što ponekad trema zna da me muči,obično kad trebam da uradim nešto gde se s moje strane traži velika doza odgovornosti. :)

Plasim se samoce(u zatvorenom prostoru) i do nedavno sam se ludacki plasila pokretnih stepenica i traka,ali sam odlucila da to prekinem.Kad sam prvi put stala na pokretne stepenice pozlilo mi je i jedva sam dosla sebi,pocela da se gusim,drhtim,sva sam se tresla....Nakon par puta se vec to normalizovalo i sad obozavam pokretne stepenice :D Plasim se i visine.

Back