Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slasem se sa tobom, ljudi i jesu jedino sto je istinski strasno ili su oni to stvorili...Usamljenosti, samovoljnih ljudi, sebičnjaka ... uglavnom se bojim ljudi, kako ih upoznajem tako se plašim toliko zlobe u njima i naravno, gluposti, ali me glupost samo nervira![]()
Ja imam fobiju od mracnih prostorija, npr dok spavam uvijek mi je upaljeno svjetlo, sto mi stvara velike probleme, nesanice, a drugacije ne mogu, kad ugasim svjetlo imam osjecaj da mi srce brze kuca, i bas ne mogu..Da li neko ima slicnih problema ili ako znate sta bi pomoglo, bila bih vam zahvalna ..
Velikih sisa. Kad je gužva u busu, pa stane neka koja nosi peticu pa na gore, i nabije mi ih u facu, odmah nemam vazduha i vruće mi je kao da mi je uključen fen i duva u nos. Užas.
 i morala sam s tim da završim jednom za sva vremena. Setim se molitve i da ona može da oslobađa, molila sam se i vremenom ja sam pobedila strah i nije me više strah. Bravo! 

Čiji si klon pa ćemo onda dalje,kaži da ne tražim sam.
ja se plasim braka, a od kisne gliste padam u nesvest
![]()
hahahha a zauzetih od 35 pa na vise?![]()
Ja se plašim slobodnih djevojaka od 35 godina pa na više. Pogledajte prilog 290583

Ja imam fobiju od mracnih prostorija, npr dok spavam uvijek mi je upaljeno svjetlo, sto mi stvara velike probleme, nesanice, a drugacije ne mogu, kad ugasim svjetlo imam osjecaj da mi srce brze kuca, i bas ne mogu..Da li neko ima slicnih problema ili ako znate sta bi pomoglo, bila bih vam zahvalna ..
Bojim se bolesti. Bojim se takvog života. Teško mi da se pomirim sa tim. Da moram na drugačiji način živeti i da mnoge stvari više neću moći. Slušala sma raznorazne gluposti , bla, bla, bla..truć, truć, truć...ali poznajem svoje telo. Nikada neće biti, kao što bilo je, ma šta mi pričali.
Bojim se tog osećaja, kao jutrošnjeg...Kada mi je bilo loše. Uvek taj sveprisutni osećaj...kada će da se desi opet, kolikim intenzitetom. Taman se opustiš, pomisliš kraj mu je, neće više...I stvarnost te lupi kao maljem u glavu. Jopet sve nanovo. Ta vrsta strepnje.
Bojim se takvih misli. Šta ako, šta onda, a kako ću ja.
Ma, tako mi bre i treba. Dobar nauk a "skupa" lekcija.