Fobije...

Chili:
E,ovako kaze moj profesor (neuropsihijatar):strah od visine i uskog prostora u stvari znace nezadovoljstvo seksualnim zivotom i potisnute seksualne nagone,a strah od insekata (paukova,buba...) je zapravo strah od majke ili npr.starije sestre...

po tome onda sam ja potpuno zadovoljan svojim seksualnim zhivotom :lol: bozhe.
**** psihogiju. to su sve generalizacije.
nemam specijalne fobije, mozhda donekle fobija od medicinskih ustanova i svega shto uz to ide, iz sasvim jasnog razloga - pola ranog detinjstva sam proveo u takvom okruzhenju, tako da sam to izgradio.
strah od buba?....... jok.
strah od mraka? :lol:.....
strah od smrti? rano je za to.

banegad2004:
napisao sam vec. bojim se da mi ne porastu sise. bio sam kod psihologa i on kaze da mi nece porasti dojke jer sam musko ali fobija ti je cudo.

da li neko prodaje pacova?
Da sam na tvom mestu izsla bih kod psihloga zbog,kako mi se cini,preteranje ljubavi prema pacovima,njihom repovima il cega vec,a ne bbog sisa. Bez uvrede...:) A ja...pa bojim se...neznam,visine(malo),boli,smrti(mada to i nije strah nego nebi da umrem duzzzze vreme),i kada sam u zatvorenom prostoru a mrak je. A sve su to mali strahovi nista posebno...

Pajper:
E to za klovnove mi nikad nece biti jasno...Sta je u njima strasno? ...ne znam...

ne znam, kod mene je u pitanju dosta stvari, prvo cinjenica da oni treba druge da nasmeju, imam osecaj ko da su sami nesrecni, a onda njihov izgled mi je odvratan, posebno kad imaju onu suzu ispod oka.... jednostavno ih ne volim

Ja nemam nijednu pravu fobiju,ali sad,chitajuci vashe postove,choveku svashta padne na pamet!!! Ja se strashno gadim/plashim onih malih,crnih,duguljastih buba shto imaju kleshta na krajui ne znam tachno kako se zovu,kice ili tako neshto... FUJ! Sva sam se najezila,one ulaze u chistu odecu i jednom me jedna ushtinula kad sam bila obukla neshto novo,ARGH..!
Dalje,ne plashim se,ali mi se strashno zavrti u glavi kad sam na visokim mestima. Plashim se velikih skupova ljudi,ali vishe od toga da ce me oni javno ismevati ili neshto sl.
Klovnova se ne plashim ali su mi nekako odvratni (moguce da je zbog Americhkih filmova)!
Pre sam se plashila da ostanem sama bilo gde,ili da se sama vracam nocu,ali sad sam to prevazishla...Plashila sam se (kad sam bila mnogo manja) raznih natprirodnih bica,ali pretpostavljam da smo tu fazu svi proshli. I tako,ima josh toga,ne mogu sad svega da se setim...

Back