love_girl
Ističe se
- Poruka
- 2.786
Ja ne volim pacove uopste :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napisao sam vec. bojim se da mi ne porastu sise. bio sam kod psihologa i on kaze da mi nece porasti dojke jer sam musko ali fobija ti je cudo.Chili:Aaaaa,fuj... :-(
Cega se ti bojis?
Ovo si pitao ko da ih nigde nema, ko da su vrsta pred istrebljenjem, pravi raritet! Pa sad kao ono jel ima neko da mi proda neki zaostali primerakbanegad2004:...da li neko prodaje pacova?

Chili:E,ovako kaze moj profesor (neuropsihijatar):strah od visine i uskog prostora u stvari znace nezadovoljstvo seksualnim zivotom i potisnute seksualne nagone,a strah od insekata (paukova,buba...) je zapravo strah od majke ili npr.starije sestre...
bozhe.
.....Meseceva_kci:klovnovi-morbidni su :mad:
Takodje su i meni klovnovi na crnoj listi...ali fobija nisu.shushu:dobro je da ima jos neko ko ne voli klovnove... mislila sam da nisam normalna, tj drugi su mi rekli da nisam normalna sto ih mrzim....
Da sam na tvom mestu izsla bih kod psihloga zbog,kako mi se cini,preteranje ljubavi prema pacovima,njihom repovima il cega vec,a ne bbog sisa. Bez uvrede...banegad2004:napisao sam vec. bojim se da mi ne porastu sise. bio sam kod psihologa i on kaze da mi nece porasti dojke jer sam musko ali fobija ti je cudo.
da li neko prodaje pacova?
A ja...pa bojim se...neznam,visine(malo),boli,smrti(mada to i nije strah nego nebi da umrem duzzzze vreme),i kada sam u zatvorenom prostoru a mrak je. A sve su to mali strahovi nista posebno...E to za klovnove mi nikad nece biti jasno...Sta je u njima strasno? ...ne znam...shushu:dobro je da ima jos neko ko ne voli klovnove... mislila sam da nisam normalna, tj drugi su mi rekli da nisam normalna sto ih mrzim....
ne vredjam sePajper:Da sam na tvom mestu izsla bih kod psihloga zbog,kako mi se cini,preteranje ljubavi prema pacovima,njihom repovima il cega vec,a ne bbog sisa. Bez uvrede......

Mozda su gledali previse horor filmova...tipa "IT"Pajper:E to za klovnove mi nikad nece biti jasno...Sta je u njima strasno? ...ne znam...
Pajper:E to za klovnove mi nikad nece biti jasno...Sta je u njima strasno? ...ne znam...
Da,da previse americkih filmova,u pravu je Bliznakinja...Girl next door:slazem se!
uvek su mi pred ocima slike nekih tuznih klovnova, zlih...
znaaate, iz onih americkih filmova..ima ih ~~~