Fobije...

Mene ne plasi nista kada se nocu probudim...
Postoooo,uvek razmisljam o tome kako mi se spava :lol:

Ali znam kad sam bila mala,zivela sam u zgradi na sestom spratu,i imala sam malu sobu,i bio je samo jedan prozor...
I redovno,pre nego sto zaspim ili kad se probudim u toku noci posmatram prozor,svetla koja dopiru sa ulice,i razmisljam kako ce neko da mi uleti :(

Hvala Bogu pa je to doba proslo!

Ja imam najveci strah od osa,pcela,bumbara i strsljena.

I dalje ne znam sto ali njih se plasim ali npr koliko puta sam video zmiju ili koliko puta sam se davio u vodi ili koliko su puta mogla da me udare kola ali ja se i dalje plasim najvise osa. :D ne znam sto

Joj,ja isto mrzim kad mi neke bube zuje oko glave. Tako sam jednom bila u Grchkoj na letovanju i bili smo u nekom apartmanu gde je bukvalno bilo preko 100 komaraca i nikako nismo mogli da ih istrebimo! Poslednja 2-3 dana nisam uopshte spavala jer me izludjivalo njihovo zujanje. By the way vec sam rekla da se ne plashim buba osim onih sa kljeshtima,ali malopre ja sviram violinu i u jednom momentu osetim neshto na ruci,kad pogledam,a ono buba-mara,i ne znam shta mi je bilo ali tako sam se shtrecnula da umalo nisam slomila violinu... Eh,jesam luda... By the way sad sam se setila,kad sam bila mala,imala sam te bizarne snove, da neko iz moje porodice ima zlog dvojnika kojeg samo ja mogu da razlikujem od prave osobe (to je najcheshce bila moja keva) i ja kapiram da dvojnik oce da ubije tog pravog,a ja tu nishta ne mogu i samo se gubim okolo! Posle toga sam imala tripove da ce se to stvarno da se desi! Toga sam se prestravljivala!

Little_white_witch:
By the way vec sam rekla da se ne plashim buba osim onih sa kljeshtima,ali malopre ja sviram violinu i u jednom momentu osetim neshto na ruci,kad pogledam,a ono buba-mara,i ne znam shta mi je bilo ali tako sam se shtrecnula da umalo nisam slomila violinu...
Moja drugarica se toliko plasi buba da se i obicne slatke male buba-marice plasi..debil :lol: Jednom joj je sletela na ruku i ona je pocela da vristi "aaaa buba-maraaaaaa!!!!"

Back