Fobije...

Ja se nevidjeno plashim smrti.....svoje...Nije to neki egoizam nego jednostavno me prepada chinjenica da jednog dana necu vishe disati, da od mene nishta nece ostati....I posle nekog vremena te i zaborave....Agh....jezivo....
A takodje se plashim i krvi, operacija, bolnica, doktora.....i sl....

IvAnA:):
Ja se nevidjeno plashim smrti.....svoje...Nije to neki egoizam nego jednostavno me prepada chinjenica da jednog dana necu vishe disati, da od mene nishta nece ostati....I posle nekog vremena te i zaborave....Agh....jezivo.....
Da,to je i meni isto...
Ali ne znam,to nikada ne pricam da ne bi pomislili da je to egoizam i slicno,posto to nije...
Kao sto si rekla,jednostavno me plasi pomisao da me vise nema,da jednostavno...
Pa kako da kazem taj osecaj...
Plasim me osecaj da necu vise osecati...
Ako se razume...

Ja imam ukupno jednu,i to vrlo uvrnutu fobiju.
Plasim se onih plafonskih ventilatora.
Kad sam bila mala,kod babe se taj odkacio i bukvalno preleteo preko sobe.
Elem isekao me je po nozi,i imala sam 6 kopci!
Svejedno,...those things FREAK ME OUT!!! :shock:

IvAnA:):
Ja se nevidjeno plashim smrti.....svoje...Nije to neki egoizam nego jednostavno me prepada chinjenica da jednog dana necu vishe disati, da od mene nishta nece ostati....I posle nekog vremena te i zaborave....Agh....jezivo....
A takodje se plashim i krvi, operacija, bolnica, doktora.....i sl....

To je malo glupo verovanje...smatram da je svako od nas stvoren za nesto vise od ovog sveta..ali to sad vec ulazi u pitanje religije.

Inace ja ponekad imam fobiju od ljudi.Toliko se plasim kad sama idem gradom i kad me neko gleda..ne znam sta mi je.Jednom sam dobila napad panike kada sam sa sestrom cekala bus,neki covek se setkao pored nas dve i ja sam krenula da panicim i govorim joj da idemo odatle.Zato ne volim nigde da idem sama.

shushu:
ja se plasim klovnova... mrzim sve horor filmove sa klovnovima, cirkus... jeste malo cudno , al jednostavno ih ne podnosim....
ja isto... mrzim klovnove, uzhasno ih se plashim, grozni su... ne volim ni cirkuse, brrrr. i nervira me shto je svima to chudno... glad u know what i mean:D
dalje, imam neku glupu fobiju od onih stonogi, onih crvenih, fuj.... strashno ih se plashim, a najgore je kad imam nocjne more u kojima je sve shto dodirujem prekriveno njima, uvlache mi se prekrivach i slichno... bash jezivo. inache, oastalih buba se ne plashim uopshte, osim one koja ima neka kao kljeshta na kraju, zato shto mislim da ce mi ucji u ushi. onda imam jednu uvrnutu fobiju od toga da cje mi buba ucji u obucju. jednom mi se desilo i prvo sam mislila da je kamenchicj i krenula sam da je izvuchem, i onda sam se bukvalno prepala i pochela da histerishem, dozhivela sam mini nervni slom, plakala,.... keva mi je davala shecjer i vodu... znachi imam tako neke ludachke tripove.... i mnogo sam histerichna, uzhas....
svoje smrti se ne plashim uopshte.... mene samo plashi smrt nekog koga volim...
bolesti, zaraze i sl. su mi isto opsesija... ne volim da osetim da su mi znojave ruke jer se odmah osecjam prljavo i kao da cju dobiti neku bolest... povracja mi se i taj trip...
imam fobiju od gushenja kad god se zagrcnem hranom... odmah trchim da popijem vode....

itd, trenutno ne mogu da se setim josh nechega.... i ovo je previshe;)

e zaboravila sam jos jedan strah. NOZEVI.. moji drugovi imaju obicaj sa sobom nositi one cakije...vojnicke nozeve i to.... onda me plase s tim,tek kad pocnem glumiti razmazenu curicu i rasplacem se sklone ih...

sofffy:
e zaboravila sam jos jedan strah. NOZEVI.. moji drugovi imaju obicaj sa sobom nositi one cakije...vojnicke nozeve i to.... onda me plase s tim,tek kad pocnem glumiti razmazenu curicu i rasplacem se sklone ih...
Ja volim nozeve... ili bilo koja hladna oruzja, djeluju fascinantno... oshtrice koje se belesaju... ali... pa, kuhinjski nozevi su mi jako morbidni, jer, kada ih vidim, uvijek mi je prva asocijacija malo, blijedo tamnokoso dijete kako drzi krvav kuhinjski noz... brrr... svejedno, dobar izgovor ukoliko mama pozeli ponekad da me natjera da uradim neshto oko ruchka... heheh... mada sumnjam da ce ikada traziti takve usluge od mene, s obzirom na moju spretnost...

jao kako ja volim visinu...ono izvirivanje kroz prozor.... i to... fenomenalno! :) imam jednu drugaricu koja zivi na 11 spratu.i kad uvijek kad sam god nje,sve vrijeme visim na prozor... zbog jednog dogadjaja u zivotu,trebala bih je bojati visine,al ja je obozavam....

Lanfear:
Ja volim nozeve... ili bilo koja hladna oruzja, djeluju fascinantno... oshtrice koje se belesaju... ali... pa, kuhinjski nozevi su mi jako morbidni, jer, kada ih vidim, uvijek mi je prva asocijacija malo, blijedo tamnokoso dijete kako drzi krvav kuhinjski noz... brrr... svejedno, dobar izgovor ukoliko mama pozeli ponekad da me natjera da uradim neshto oko ruchka... heheh... mada sumnjam da ce ikada traziti takve usluge od mene, s obzirom na moju spretnost...

To!
Ja imam u slaonu izlozeno par starih maceva i jedan pistolj,...
Obozavam ta cuda!
Doduse ja sam jedina morbidna ludaca koja se odusevljava na onaj wallpaper sa krvavom satarom na panju. ;)

Ja imam 3 katane i 1 pravi bajonet sa puske iz prvog svetskog rata.Najmanju katanu nosim skoro uvek s sobom kad znam da cu da se vratim iz grada kasno uvece,radi samoodbrane.:)

btw: imam malu fobiju od duboke vode...nije fobija 100% ali je nekih 70-80% zastupljena.

Back