Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj masturbator ima višebrzinsku vibraciju i unaprijed nasnimljene seksi glasove što će Vas naprosto oboriti sa nogu i dovesti do intenzivnog orgazma. Ako želite da ostanete tihi i diskretni, u pakovanju dobijate i slušalice kao bi Vaša intimna zabava bila sačuvana samo za Vaše uši.
I meni se ta cini nekako najbolja radi unutrasnjosti,2 ili 6,jednu cu od te dve morati uzeti.Aj pod 2
Moga bi,ali me zivo zanima kakav je osecaj sa ovim Fleshlight,ima neki poseban Fleshlight kazu bolje osecaj nego prava,(100 evra),sad koliko je verovati.....
Ono jes. Mada koga briga jel bolja nego prava. Pitanje je jel bolje nego ruka.
Pa nije brate nego promenis malo. Osvezenje.![]()
![]()
Bar ima neki osecaj.
Onda bolje da platim neku nego da kupujem igracke.Pa nije brate nego promenis malo. Osvezenje.
Imas ceo arsenal.A i kad je seks oprema u pitanju obicno spiskam na zenku: carapice, stipaljkoce za bradavice, kozni strapovi, dilda, bicevi.. Znas kako se bic istrosi brzo? Ko da ih prave od papira.
Moras biti sam svoj majstor.
Pa ima i toga. Mada pazi seks ne moze da zameni drku. To su razlicite stvari. Ovde sw zavalis i odradis. Ne razmisljas o satnici, dal je dovoljno ovlazila, dal cemo se postovati i ceniti, sta vec.Onda bolje da platim neku nego da kupujem igracke.
Ma jok ja to negde zagubim pa opet u soping. Ko zna gde mi je to sve...Imas ceo arsenal.![]()
Mocna nemoj mi te fore maratonci. Ubaci se u pricu.Двоје су се тако смували.