Fleshlight iskustva,pomoc pri odabiru.

Samo da dam izjavu,igracka mi je stigla u ruke,a i na ***** :hahaha:
Ne mogu reci da je bas perfektna,ali bogami nije ni losa,nakon godina i godina ruke,fino je osjetiti neko zamjensko osvjezenje haha.
U pitanju je ovaj model KLIKNI,ukoliko se fino lubrikanta stavi osecaj je fin....
Mada mislim da bi ovaj model KLIKNI OPET pruzio malko bolji osecaj (mada mozda i gresim).
Materijal je bas mekan i rastezljiv,a unutrasnjost je ispunjena kao tim baloncicima (malim izbocinama),a na drugom delu su usta sa zubima i jezik naravno,fin detalj,takodje fin osecaj (uzi kanal).
Ali ne moze se sigurno porediti sa onima po cenama od po 100evra,kao sto je PinkLady sto mnogi,mnogi bas pricaju da je predobra igracka,ili ona providni silikonski Fleshlight.

Ajd pa nek je sa srećom!

Sad meni nije jasno recimo imas te seks emancipovane igracke za damice pa ono sto stavi u ono pa kao u seks i grad, ode na posao, sastanak a ona pocne da orgazmira dok je svi cudno gledaju. A njen izraz lica zadovoljsta: in jour fejs man.
Sta sad ja da radim sa tim fleshlajtom? Da odem na sastanak, nakacim ga i strartujem kao kosilicu. I kad me cudno gledaju, ja onako cool: nastavite koleginice, sta ste ono rekli?

Sta sad ja da radim sa tim fleshlajtom? Da odem na sastanak, nakacim ga i strartujem kao kosilicu. I kad me cudno gledaju, ja onako cool: nastavite koleginice, sta ste ono rekli?
Jbg mi imamo izbocinu u gacama pa ne mozemo drugacije maskirati.Mada mozda i mozes,uzmes cini mi se da se "butt plug" zove,gurnes ga u jedini otvor koji mi muski imamo i ukljucis vibraciju hahaa.

-Qz-TPvpvy1zLKzdCCkN27ryHDF2pqSOtspvxPV33yU.jpg

Taman posla ti bi momentalno trebali da dobiju otkaz, isto kada se ode kod svestenika na ispovest nije njegovo da osudjuje nego da uputi sta i kako.
P brate zadmji put kad sam bio u seks shopu i kupovao pokloncic, znaci ja opusten ko u butik da sam usao a ona ko da zavrsavamo gudru. Prenela na mene nervozu. Na kraju sam pitao lika sto tu utovaruje kutije, lik sasvim normalno e evo ovde ti i tu ima to i to, ovo je vako nako...
Znaci zaposli lika. Nemoj, zensko iako to deluje kao ideja sad ce se navuci, ona ce ti ih navuci i oterati. Nek nadje neki drugi posao, butik, manikir, frizerka, sta vec.

P brate zadmji put kad sam bio u seks shopu i kupovao pokloncic, znaci ja opusten ko u butik da sam usao a ona ko da zavrsavamo gudru. Prenela na mene nervozu. Na kraju sam pitao lika sto tu utovaruje kutije, lik sasvim normalno e evo ovde ti i tu ima to i to, ovo je vako nako...
Znaci zaposli lika. Nemoj, zensko iako to deluje kao ideja sad ce se navuci, ona ce ti ih navuci i oterati. Nek nadje neki drugi posao, butik, manikir, frizerka, sta vec.
Slazem se, momentalno bi letela, musterija je zakon i musterija je uvek u pravu.

A imas i ali, sto da kupujes od domacih preprodavaca kad sve to imas povoljnije? Kod nas nemas te neke erotik shopove koji prodaju vrhunski kvalitet. Sve je to svakako sa alija.
Niti imaju neke posebne igracke ili odecu pa da zbog toga posvetis paznju. Plus nadrkana prodavacica ili prodavac koji zuri da upakuje pozuecem.
Baba mrazica uniforma, medicinarka, mrezaste carapice, tange, dildoi, vibro, po neki bic, oni produzeci, stipaljkice koje puknu, umetci za penis i to ti je to. I obavezno ona ljuljaska za seks sto se kaci na vrata. I kad pitas jel necem slomim kicmu s ovim? P ne znam, pa otkdlud znam, kupe ljudi jbga.

Back