Fleshlight iskustva,pomoc pri odabiru.

Nisam nikad ulazio u sex shop,ali imam neki osecaj da kada bi pitao za neku igracku da bi vise objasnila prodavacica,nego prodavac :D,a mozda se i varam.
Kada devojke mogu uzimati svakojake igracke,sto i mi muski ne bi mogli.Kao da nam je strogo zabranjeno koristenje igracki.
To je ono kao,cura kada koristi dildo u redu je,a musko kada uzme umjetnu pi**u to totalno nije u redu,i totalni je luzer :D.

Samo da dam izjavu,igracka mi je stigla u ruke,a i na ***** :hahaha:
Ne mogu reci da je bas perfektna,ali bogami nije ni losa,nakon godina i godina ruke,fino je osjetiti neko zamjensko osvjezenje haha.
U pitanju je ovaj model KLIKNI,ukoliko se fino lubrikanta stavi osecaj je fin....
Mada mislim da bi ovaj model KLIKNI OPET pruzio malko bolji osecaj (mada mozda i gresim).
Materijal je bas mekan i rastezljiv,a unutrasnjost je ispunjena kao tim baloncicima (malim izbocinama),a na drugom delu su usta sa zubima i jezik naravno,fin detalj,takodje fin osecaj (uzi kanal).
Ali ne moze se sigurno porediti sa onima po cenama od po 100evra,kao sto je PinkLady sto mnogi,mnogi bas pricaju da je predobra igracka,ili ona providni silikonski Fleshlight.

Pa kolilo je bolja u odnosu na rucno. Aj fecimo od 1 do 10?
Hmm,pa rekao bi 7.5 ili jaca osmica...Naravno ne mozes previse ocekivati jer je model jeftin,ali opet dobro dodje kao osvezenje :D.
Mada opet mislim da bi se vise isplatilo cekati skupiti i platiti za neki skuplji Fleshlight....Ali samo sto sam ja bio nestrpljiv pa nisam mogao vise cekati heh.
Tekstura silikona je fina,a okus je sladak (sto nisam ocekivao),iskreno ti dodje da pojedes taj silikon hahah :zcepanje:
Sledece u planu za uzeti imam ovo(jednu od ove dve)ali verovatno ne jos uskoro....KLIK KLIK
Jer vidim dosta ih je zadovoljno ovim modelima.

Hmm,pa rekao bi 7.5 ili jaca osmica...Naravno ne mozes previse ocekivati jer je model jeftin,ali opet dobro dodje kao osvezenje :D.
Mada opet mislim da bi se vise isplatilo cekati skupiti i platiti za neki skuplji Fleshlight....Ali samo sto sam ja bio nestrpljiv pa nisam mogao vise cekati heh.
Tekstura silikona je fina,a okus je sladak (sto nisam ocekivao),iskreno ti dodje da pojedes taj silikon hahah :zcepanje:
Sledece u planu za uzeti imam ovo(jednu od ove dve)ali verovatno ne jos uskoro....KLIK KLIK
Jer vidim dosta ih je zadovoljno ovim modelima.
7 koma 5 znaci da je to do jaja.

i kako to...uguras se unutra i onda rukom saltas gore dole ili se uguras unutra a to vibrira?
Mislim nije mi bas jasno...:rotf:
Pa mozes i gore dole,a mozes i napred nazad (samo nadjes nacin da fiksiras na nesto) haha..Da imaju i 4 brzine vibracije ali nisam koristio,tek cu da isprobam,i ima zvuk zavijanja neke Kineskinje/Japanke
Ali imas i one napredne igracke sa motorom s tim i dosta skuplje,izvalis se u fotelju,namjestis se i i ti motori pokrecu "gore dole" da se ti ne mucis...Neki modeli imaju i ugradjen grejac u sebi....

Samo da dam izjavu,igracka mi je stigla u ruke,a i na ***** :hahaha:
Ne mogu reci da je bas perfektna,ali bogami nije ni losa,nakon godina i godina ruke,fino je osjetiti neko zamjensko osvjezenje haha.
U pitanju je ovaj model KLIKNI,ukoliko se fino lubrikanta stavi osecaj je fin....
Mada mislim da bi ovaj model KLIKNI OPET pruzio malko bolji osecaj (mada mozda i gresim).
Materijal je bas mekan i rastezljiv,a unutrasnjost je ispunjena kao tim baloncicima (malim izbocinama),a na drugom delu su usta sa zubima i jezik naravno,fin detalj,takodje fin osecaj (uzi kanal).
Ali ne moze se sigurno porediti sa onima po cenama od po 100evra,kao sto je PinkLady sto mnogi,mnogi bas pricaju da je predobra igracka,ili ona providni silikonski Fleshlight.

A uzeo si ovu sa slušalicama? Šta su nasnimili haha?

Back