Ovaj masturbator ima višebrzinsku vibraciju i unaprijed nasnimljene seksi glasove što će Vas naprosto oboriti sa nogu i dovesti do intenzivnog orgazma. Ako želite da ostanete tihi i diskretni, u pakovanju dobijate i slušalice kao bi Vaša intimna zabava bila sačuvana samo za Vaše uši.
I meni se ta cini nekako najbolja radi unutrasnjosti,2 ili 6,jednu cu od te dve morati uzeti.Aj pod 2
😂 😂 😂 Bolje nego prava.Moga bi,ali me zivo zanima kakav je osecaj sa ovim Fleshlight,ima neki poseban Fleshlight kazu bolje osecaj nego prava,(100 evra),sad koliko je verovati.....
😂 😂 😂 Bar ima neki osecaj.Ono jes. Mada koga briga jel bolja nego prava. Pitanje je jel bolje nego ruka.
Pa nije brate nego promenis malo. Osvezenje.😂 😂 😂 Bar ima neki osecaj.
Onda bolje da platim neku nego da kupujem igracke.Pa nije brate nego promenis malo. Osvezenje.
Imas ceo arsenal. 😆A i kad je seks oprema u pitanju obicno spiskam na zenku: carapice, stipaljkoce za bradavice, kozni strapovi, dilda, bicevi.. Znas kako se bic istrosi brzo? Ko da ih prave od papira.
Moras biti sam svoj majstor.
Pa ima i toga. Mada pazi seks ne moze da zameni drku. To su razlicite stvari. Ovde sw zavalis i odradis. Ne razmisljas o satnici, dal je dovoljno ovlazila, dal cemo se postovati i ceniti, sta vec.Onda bolje da platim neku nego da kupujem igracke.
Ma jok ja to negde zagubim pa opet u soping. Ko zna gde mi je to sve...Imas ceo arsenal. 😆
Mocna nemoj mi te fore maratonci. Ubaci se u pricu.Двоје су се тако смували.