Flert

• Začetnik teme Začetnik teme Fibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
baby jane:
flert su stvorile zene :D ...kako bi mogle da zavedu onog ko im se dopada...
ne bih rekla
i muskarci to odlicno rade
moj muz npr
znas ti kako on flertuje
najvise sa kasirkama i onim devojcicam na trafici
a one samo hihihihohoho

trachara:
ne bih rekla
i muskarci to odlicno rade
moj muz npr
znas ti kako on flertuje
najvise sa kasirkama i onim devojcicam na trafici
a one samo hihihihohoho

slazem se da su i muskarci vesti u tome al moras da priznas da flert zenama lepse pristaje...nekako nam je to u krvi ;)

Zemlja79:
ma flert je skroz super stvar, samo mi se cini da to ljudi sve manje rade, tj sve manje se ima petlje prici nekom, jedino moram da primjetim da mladji narastaji imaju mnogo vise herca od starijih, klinci ne biraju, vazno je startovati, flertovati, probati....svaka cast pozdravljam generaciju 1988,
jos kad bi se meni ( teti) skinuli sa kicme...:-)

Kakva kontradiktornost u jednoj recenici... :shock:

Da ne pominjemo da danasnja mladez sve svodi na "das? ne das? ajmo dalje"...
Mi smo to nekad, kanda lepse radili... ispadoh k'o neko dete cveca... :-)

Pa ne , ja sam slicna i tamo i vamo. Zato me mahom i ne vole. Prilicno sam hladna za muski rod kad sam zauzeta. A i kad nisam.Ako se ponekad i opustim , to je samo jer se zezam , ne volim da izigravam umiljate mackice pred nekim ko mi nije interesantan.
Ne volim da me startuju i ne volim da se smaram s njima samo zato sto su suprotni pol.

Ali zato kad ja nekoga nanjuskam i kad mi se taj svidi...prilicno lako mu se ''zavuchem pod kozu'' ili se samo skontamo. Ali ne da bih ga maltretirala , nego zato sto volim da je part of my life...:) ...i drago mi je da je tu.
...uvek sam korektna i tako retko kad dolazi s nekim do nekih nemotivisanih scena...

Medjutim nikad da skupim hrabrosti da pridjem nekoj zenskoj koja mi se svidi , na nekoj zurci.Znam da ima dosta njih koje su za bi i lez kombinacije , ali uvek imam neki osecaj da ce da me otera u tri lepe , ko neku cudakinju.
Mada sam se skontala s par njih , samo smo igrale neke lez igre na trance zurkama.I nikad nishta vishe od toga.

Ma daj bre naravno to samo ispred kockastog ekrana su hrabri a ovo sto se tiche jebanja sa lezbejkama sa 2 zene onda "volim kada me baci na sto i **** ko zivotnju" onda kita mi je 25cm znash kako 90% bacish u vodu.Ovde 90% koji pishu da su se ****** sa lezbejkama nisu.90% koji pishu da muvaju ko ludi menjaju ribe svaki dan netacno.Onda ova recenica "volim kada me baci na sto i **** ko zivotnju" znam da je neki muskarac pa ostvaruje svoje fantazije mada bilo je i gorih slucajeva.Tako da bi pravo pitanje trebalo da glasi "Da li lazete kada pishete da znate da flertujete i da ste mnogo hrabri ;)?

Back