Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao, skroz simpaticno... I nasmejala si me...Iivija:ja uvek u drushtvu cjutim... nelagodno mi je da pricham i neprijatno mi je kad ljudi u mene gledaju... chak pocrvenim i kad me neko na forumu citira

Banshee:ja ne volim da flertujem,uvek mi je nekako bezveze ne znam zasto.
nekako se osecam ko los glumac na pozornici u toj sceni.e da to je taj osecaj.
inace cesto se zajebavam na svoj i tudj nacin,volim da se smejem,i dopustam ljudima svasta da pricaju,ja nekako uvek prebacim sve na zezanje ali ljudi uvek razlicito rezonujui tako i onda iz nekog uvrnutog razloga ljudi misle da ja flertujem,sto nije tacno i obicno me neprijatno iznenade i onda mi bude jos gore.
inace kakva sam ovde takva sam i u rl kad nekoga bar malo upoznam,nekako nikad nisam znala da glumim sebe na ne znam koji nacin...

Struja:nisam sigurna sta znaci flert, ako je to ono kada si zenstven i zavodis, to ne umem.nekako se stidim.
ali, po nekada volim i namerno to radim, da se umiljavam i mazim glasom i recima.u tome bas uzivam.
i skakucem i gestikuliram i pravim razne face.
ko cirkus.internacionalni.
Struja:super
onda mozemo da zabadamo kineske stapice u nos zajedno
Struja:jeste lepo pravo umiljato za ususkavanje i mazenje ceo dan.
jbg strujo kad ne znas da flertujes, a ti mazi tastaturu
tako ti i treba kad si sto rece jelazrela nadrkana.
) mislim pojavila se u nekom spotu ace lukasa pre deset godina.i tako vam ja zivim mili moji forumasi.eto,od stare slave.jao superFibo:Evo ja cu da flertujem sa tobom ionako smo drugari...![]()