Flert

• Začetnik teme Začetnik teme Fibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tako je Taro...mi smo od onih koje ne laju vec te samo shcepaju...i ti onda nemas kud....tako je i sa nasim jos ne osvojenim stanom...
dodje mi da zbrinem neku bakutu koja nema nikog i nista sem stana u bg pa da nam skratim muke!!!!!

nisam sigurna sta znaci flert, ako je to ono kada si zenstven i zavodis, to ne umem.nekako se stidim.
ali, po nekada volim i namerno to radim, da se umiljavam i mazim glasom i recima.u tome bas uzivam.
i skakucem i gestikuliram i pravim razne face.
ko cirkus.internacionalni.

ja ne volim da flertujem,uvek mi je nekako bezveze ne znam zasto.
nekako se osecam ko los glumac na pozornici u toj sceni.e da to je taj osecaj.
inace cesto se zajebavam na svoj i tudj nacin,volim da se smejem,i dopustam ljudima svasta da pricaju,ja nekako uvek prebacim sve na zezanje ali ljudi uvek razlicito rezonuju :roll: i tako i onda iz nekog uvrnutog razloga ljudi misle da ja flertujem,sto nije tacno i obicno me neprijatno iznenade i onda mi bude jos gore.
inace kakva sam ovde takva sam i u rl kad nekoga bar malo upoznam,nekako nikad nisam znala da glumim sebe na ne znam koji nacin...

Banshee:
ja ne volim da flertujem,uvek mi je nekako bezveze ne znam zasto.
nekako se osecam ko los glumac na pozornici u toj sceni.e da to je taj osecaj.
inace cesto se zajebavam na svoj i tudj nacin,volim da se smejem,i dopustam ljudima svasta da pricaju,ja nekako uvek prebacim sve na zezanje ali ljudi uvek razlicito rezonuju :roll: i tako i onda iz nekog uvrnutog razloga ljudi misle da ja flertujem,sto nije tacno i obicno me neprijatno iznenade i onda mi bude jos gore.
inace kakva sam ovde takva sam i u rl kad nekoga bar malo upoznam,nekako nikad nisam znala da glumim sebe na ne znam koji nacin...

zdravo banshi :lol:

Struja:
nisam sigurna sta znaci flert, ako je to ono kada si zenstven i zavodis, to ne umem.nekako se stidim.
ali, po nekada volim i namerno to radim, da se umiljavam i mazim glasom i recima.u tome bas uzivam.
i skakucem i gestikuliram i pravim razne face.
ko cirkus.internacionalni.

Ni ja ne umem da budem zenstven

Flert je igranje sa vatrom..pa ko se opece..opekao se....flert jeste umetnost ali nije glumatanje..i nije samo umiljavanje i majukanje kao macke u februaru..( ebes machke..i one pobrkale mesece )..

sto s ti tako ozbiljno preozbiljna kucka?
eto vidis shvatile mace da mogu da se umiljavaju i majucu cele godine.
mislis da te vatrene ribe te ko iz americkih filmova opasnice mogu pre da se ogrebu za snosku?
od mene koja sam zaba skakavac klovn,a u stvari zeba sa Galapagosa

ma..tema je mnogo ozbiljna..:-D pa se uklapam.. ne shvataj ozbiljno.kao sto i ne shvatas.vis` kakvo je vreme napolju..uhh a sinoc i nocas..boznstveno..

Struja:
super
onda mozemo da zabadamo kineske stapice u nos zajedno

A mozemo i da sednemo na neko prometno mesto i namigujemo prolaznicima.
Ja necu te stapice.
Ja bih recimo imao cackalicu u uglu usana.
Zabodenu u ostatke sestice, gore levo.
I jos kad namignem.
Pravi srpski flert....

jeste lepo pravo umiljato za ususkavanje i mazenje ceo dan.
jbg strujo kad ne znas da flertujes, a ti mazi tastaturu
tako ti i treba kad si sto rece jelazrela nadrkana.

Struja:
jeste lepo pravo umiljato za ususkavanje i mazenje ceo dan.
jbg strujo kad ne znas da flertujes, a ti mazi tastaturu
tako ti i treba kad si sto rece jelazrela nadrkana.

Sada si me rastuzila..suze si mi na okice potekle...jbt..i ja mazim tastaturu u ovaj tmurni dan.. ..znaci li to da ...aaaa neee..neces me uhvatiti na taj trik..:-D :-D sacu se spremim i odoh napolje..

znas kako ja bih onda trebala da nadrkam sise, pa da izbacim nogu, pa da se obucem ko zena grandovka,a ne ko klosar panker.
pa bih trebala da trepcem i da pućim usne.
evo umorila sam se od pisanja.
ali,dobro moze, samo moras da cackas usi sibicom i to fosfornim delom.
e a sretnem komsiju pre neki dan,on je inace cirkus od coveka,kaze gde si bre ti,ovo ono,ne zoves na kafu (ko da sam ga pa nekada zvala,ali je umeo da dodje tako sam i sedne i kaze "oces ti meni da kuvas tu kafu,dokle ja da cekam!") i tako pita me svasta nesto, i onda me pogleda od do i kaze "sta je bre to? kako to izgledas?kakav je to punk? jbt znas ti kakva si ti riba bila, ono oblacila si se strava..."
rekoh "jeste,bila sam kao top model iz Milana" i on covek razvuce usta u kez i uhvati me za lice sa obe ruke i tras poljubi me u obraz.
moja sestra crkla od smeha, kaze gde ubode to sa manekenkom. a nejgova zena je po zanimanju manekenka ( :lol:) mislim pojavila se u nekom spotu ace lukasa pre deset godina.i tako vam ja zivim mili moji forumasi.eto,od stare slave.
e strujo strujo radovanje moje

Back