FlashForward

Vau, sada si mi otvorio oči, sa ovako argumentovanim razlozima....:hahaha:

Prestajem da pratim, prelazim na Očajne domaćice...:roll:

Misliš da je on Suspect Zero?
nemoj mu se cudit,po njemu je gluma u lostu dno-dna kao i sama serija,sve te silne nagrade su bile slucajnost,fan-baza je gomila luzera,i nije toliko velika kao sto se prica,greek je mnogo dubokoumnija serija,etc...i sve to bez ijednog argumenta,postovanje radi postovanja...ali ******* ipak je ovo forum... :(

nemoj mu se cudit,po njemu je gluma u lostu dno-dna kao i sama serija,sve te silne nagrade su bile slucajnost,fan-baza je gomila luzera,i nije toliko velika kao sto se prica,greek je mnogo dubokoumnija serija,etc...i sve to bez ijednog argumenta,postovanje radi postovanja...ali ******* ipak je ovo forum... :(

ja nikada nisam tvrdio da je greek dubokoumnija serija od losta(pogotovu sto doticna i nema veze sa mozgom) :) a koje je sve to nagrade poprimila? pola glumaca tamo i ne ume da glumi,samo se bece jedno na drugo....

Eto i Dark Knight je poprimio samo bog zna koliko nagrada,a film je dno dna.. Hana Montana mi se cini bolji film..
Ja tebi ne namecem moje misljenje,takodje mislim da je fer da sjases sa mene i prestanes da mi nameces svoje :) evo vec deset postova ide nasa prepirka na koju se ti samovoljno nadovezujes i koja nema veze sa temom,pa ko onda ovde postuje radi posta?

I jos nesto,ja nikada nisam to krio i stojim iza toga da su svi fanovi losta kako si ti to rekao "luzeri",ali ne samo losta nego fanovi svega: Karleuse,Zvezde,PS3ke itd. to je moj stav prema fanovima uopsteno,i nema nikakve veze sa samom serijom..

Da se vratim temi,odgledao sam drugu epizodu i kao sto je vec neko rekao mogla je da se spakuje cela u 15 minuta. Serija vec u drugoj epizodi pokusava da probudi neke emocije prema likovima koje smo tek upoznali(sto je van svake pameti),a i toliko je puna gluposti.. evo npr jedne,scena gde su zakljucili da je blackout isplaniran jer se desio tacno u 11:00,i kao razlog navode sanse da se tako nesto desi,a potpuno iste sasne su da se desi i u 11:26 ili 16:07..

Poslednja izmena:
ja nikada nisam tvrdio da je greek dubokoumnija serija od losta(pogotovu sto doticna i nema veze sa mozgom) :) a koje je sve to nagrade poprimila? pola glumaca tamo i ne ume da glumi,samo se bece jedno na drugo....

Eto i Dark Kinght je poprimio samo bog zna koliko nagrada,a film je dno dna.. Hana Montana mi se cini bolji film..
Ja tebi ne namecem moje misljenje,takodje mislim da je fer da sjases sa mene i prestanes da mi nameces svoje :)
Prestani da spamujes temu.
Prikazane se samo dve epizode i ti si vec dao svoj sud o ovoj seriji!

ja nikada nisam tvrdio da je greek dubokoumnija serija od losta(pogotovu sto doticna i nema veze sa mozgom) :) a koje je sve to nagrade poprimila?
:roll:
Emmy za najbolju dramsku seriju, 2 puta Emmy za sporednu mušku ulogu (Terry O'Quinn i Michael Emerson), Emmy za najbolju režiju, muziku, podelu uloga, montažu i vizuelne efekte, Zlatni globus za najbolju dramsku seriju, Zlatna nimfa za najbolju seriju na festivalu u Monte Karlu, Peabody nagrada (jedna od najprestižnijih uopšte), 3 nagrade Udruženja kritičara SAD (2 kao najbolja dramska serija, 1 kao najbolji nova TV emisija godine), nekoliko nagrada esnafskih udruženja (Screen Actor Guild tj. Udruženje glumaca, Writers Guild tj. udruženje scenarista, udruženje producenata, udruženje montažera itd.), gomila Saturn nagrada (nagrada Akademije za SF, fantastiku i horor), i još mnogo drugih, manje poznatih ili više specijalizovanih...

http://www.imdb.com/title/tt0411008/awards
http://uk.eonline.com/uberblog/b107128_peabody_finds_lost_entourage_snl.html

pola glumaca tamo i ne ume da glumI,samo se bece jedno na drugo....
:eek:

Eto i Dark Kinght je poprimio samo bog zna koliko nagrada,a film je dno dna.. Hana Montana mi se cini bolji film..
:eek: :eek: :eek::dash: :zcepanje:

:roll:
Emmy za najbolju dramsku seriju, 2 puta Emmy za sporednu mušku ulogu (Terry O'Quinn i Michael Emerson), Emmy za najbolju režiju, muziku, podelu uloga, montažu i vizuelne efekte, Zlatni globus za najbolju dramsku seriju, Zlatna nimfa za najbolju seriju na festivalu u Monte Karlu, Peabody nagrada (jedna od najprestižnijih uopšte), 3 nagrade Udruženja kritičara SAD (2 kao najbolja dramska serija, 1 kao najbolji nova TV emisija godine), nekoliko nagrada esnafskih udruženja (Screen Actor Guild tj. Udruženje glumaca, Writers Guild tj. udruženje scenarista, udruženje producenata, udruženje montažera itd.), gomila Saturn nagrada (nagrada Akademije za SF, fantastiku i horor), i još mnogo drugih, manje poznatih ili više specijalizovanih...

ccc,ne mogu da verujem koliko bolesnika :)
ps: prevod za sve maloumne(mislio sam na sve ove sto dele nagrade)-mogu samo misliti koja je konkurencija bila..

ccc,ne mogu da verujem koliko bolesnika :)
ps: prevod za sve maloumne(mislio sam na sve ove sto dele nagrade)-mogu samo misliti koja je konkurencija bila..
******,ne mogu da vjerujem kako svakim svojim postom sebe uvaljujes u sve veca g....svaka ti cas',+ opet,ponavljam opet,pises i pises,ubi se od pisanja i na kraj glupost tipa:
hana montana je bolja od dark najta??? :hahaha: sto ce ti to?oces da das sud po cijenu blamiranja samog sebe?zasto?
daj liku ajde banuj samog sebe,ucinices uslugu ne nama nego sebi jer je jasno da trpis zescu torturu dje god nesto napises.evo par nas sa ove teme te tako izvalilo da je glupo uopste vise ulazit sa tobom u bilo kakvu raspravu.
i stvarno,ja stavljam tacku na ovu neravnopravnu :mrgreen: raspravu,jer osim toga sto si spamovao temu,nekako mi te i zao.odsad si na ignore ;)
p.s.
ne bih te jahao ni da ce mi za po ure pocet finale 6-te sezone losta.aj vozdra kompleksasu ;)

******,ne mogu da vjerujem kako svakim svojim postom sebe uvaljujes u sve veca g....svaka ti cas',+ opet,ponavljam opet,pises i pises,ubi se od pisanja i na kraj glupost tipa:
hana montana je bolja od dark najta??? :hahaha: sto ce ti to?oces da das sud po cijenu blamiranja samog sebe?zasto?
daj liku ajde banuj samog sebe,ucinices uslugu ne nama nego sebi jer je jasno da trpis zescu torturu dje god nesto napises.evo par nas sa ove teme te tako izvalilo da je glupo uopste vise ulazit sa tobom u bilo kakvu raspravu.
i stvarno,ja stavljam tacku na ovu neravnopravnu :mrgreen: raspravu,jer osim toga sto si spamovao temu,nekako mi te i zao.odsad si na ignore ;)
p.s.
ne bih te jahao ni da ce mi za po ure pocet finale 6-te sezone losta.aj vozdra kompleksasu ;)

e tako to izgleda kada zena lupi sakom o sto! :P

Eto i Dark Knight je poprimio samo bog zna koliko nagrada,a film je dno dna.. Hana Montana mi se cini bolji film..
Ja tebi ne namecem moje misljenje,takodje mislim da je fer da sjases sa mene i prestanes da mi nameces svoje :) evo vec deset postova ide nasa prepirka na koju se ti samovoljno nadovezujes i koja nema veze sa temom,pa ko onda ovde postuje radi posta?

I jos nesto,ja nikada nisam to krio i stojim iza toga da su svi fanovi losta kako si ti to rekao "luzeri",ali ne samo losta nego fanovi svega: Karleuse,Zvezde,PS3ke itd. to je moj stav prema fanovima uopsteno,i nema nikakve veze sa samom serijom..

Da se vratim temi,odgledao sam drugu epizodu i kao sto je vec neko rekao mogla je da se spakuje cela u 15 minuta. Serija vec u drugoj epizodi pokusava da probudi neke emocije prema likovima koje smo tek upoznali(sto je van svake pameti),a i toliko je puna gluposti.. evo npr jedne,scena gde su zakljucili da je blackout isplaniran jer se desio tacno u 11:00,i kao razlog navode sanse da se tako nesto desi,a potpuno iste sasne su da se desi i u 11:26 ili 16:07..

Fanovi SVEGA su "luzeri" ??? :hahaha:
Smešno je to što ti slediš ovu besmislenu parolu i odlaziš u sasvim drugu krajnost: a priori anti-fan ili "hejter svega". A hejteri svega su još veći "luzeri" :p
Većina tvojih postova su čist cinizam, kao da te provocira to što se nekome dopada nešto što je po tvojoj automatskoj logici glupost. To što nakon svake cinične rečenice stavljaš ovaj smajli ( :) ) je veoma sablasno.
Ali kada bi svako reagovao na tvoju anti-fan logiku, igra ne bi imala kraja....:zzzz:

Tema je FlashForward.

To što serija "pokušava da probudi neke emocije prema likovima" je sasvim prirodno. Pitanje je da li je to uspešno ili nije. Što se mene tiče, nisam nešto posebno fascinirana likovima ( a Mark je već počeo da me nervira :mrgreen: ), ali još je rano...u većini slučajeva je potrebno da prođe više epizoda, da saznamo više o likovima da bi nas zainteresovali. Za sada mi je No najinteresantniji i najviše me zanima ishod njegovog flešforvarda.
U seriji je rečeno da su statistički minimalne šanse da takav događaj nastupi tačno u sat. Da li je to glupost ili nije, nemam pojma, ne bavim se statistikom. Ali ako u seriji funkcioniše to pravilo i ako ga se u budućnosti budu pridržavali, onda odobravam. :kolac:

Ono što je meni trenutno najinteresantnije u vezi sa ovom serijom je sam koncept centralnog zapleta, zanima me šta je izazvalo flešforvard, ko je suspect zero, da li može da se promeni ishod flešforvarda i slično. Nadam se da će me i likovi vremenom zainteresovati.
I slažem se sa TimeTravellingBunny, serija više podseća na 4400, nego na LOST.
ABC je forsirao ovu navodnu sličnost u fazi reklamiranja serije iz sasvim očiglednih razloga.

Poslednja izmena:
Fanovi SVEGA su "luzeri" ??? :hahaha:
Smešno je to što ti slediš ovu besmislenu parolu i odlaziš u sasvim drugu krajnost: a priori anti-fan ili "hejter svega". A hejteri svega su još veći "luzeri" :p
Većina tvojih postova su čist cinizam, kao da te provocira to što se nekome dopada nešto što je po tvojoj automatskoj logici glupost. To što nakon svake cinične rečenice stavljaš ovaj smajli ( :) ) je veoma sablasno.

ajd da ne izvrcemo vise moje reci?to ubuduce radi svojoj deci,ne meni ;) smajlici su odraz mog raspolozenja,a radije njih stavljam nego samu tacku :)

to sto sam izrazio misljenje da sam protiv fanova,ne znaci da sam kako ti kazes protiv "svega",gde ti je uopste pamet bila da napises ovako nesto...
I zadnje izvrtanje mojih postova je upravo ovo ga da me "provocira" sto se nekome dopada ova serija,a ja sam upravo ovde LICNO napadan i prozivan kada iznesem negativan stav prema seriji,dok ja nikog pojednicano od vas ne prozivam(spomenem da mi se ne svidja serija,cak i ne smaram ljude da im objasnjavam zasto, da ne bi eto nametao svoje misljenje,i fanovi losta uskacu i kamenuju-cista patetika),tako da nemoj molim te da ti ja otvaram oci i pokazujem da sve sto si napisala za mene je u stvari slika tebe.

Jedino me kopka kako ce da uklope to sto su svi izgubili svest a samo Ameri sada to istrazuju odnosno samo se u Americi i Londonu pravi zavera, treba da prosire na primer nesto i na Moskvu i na lupam... Kairo i Buenos Ajres, tako jos par gradova da ukljuce kao da izgleda zaista globalno. Odnosno da posvete bar po jednu epizodu desavanjima sa njihovim vezama u udaljenim zemljama. :)

Vasi utisci nakon druge epizode, sta ste se ucutali da cujeeeeeem? :mrgreen: I bez rasprave i poredjenja da li je serija dobra ili ne... Vec malo vise o samom zapletu i ocekivanjima... :P :P :P

Poslednja izmena:
Jedino me kopka kako ce da uklope to sto su svi izgubili svest a samo Ameri sada to istrazuju odnosno samo se u Americi i Londonu pravi zavera, treba da prosire na primer nesto i na Moskvu i na lupam... Kairo i Buenos Ajres, tako jos par gradova da ukljuce kao da izgleda zaista globalno.

Kao da sam predvideo šta će da bude u ovoj sledećoj odnosno trećoj epizodi. :super: Naime, nigde na Internetu nije bio sinopis treće epizode, a ja sam rekao da malo treba da prošire seriju i na ostale zemlje. I glavni glumac otputovao u Nemačku... :hahaha: Dobro je krenula da se razvija radnja serije... ;)

Kao da sam predvideo šta će da bude u ovoj sledećoj odnosno trećoj epizodi. :super: Naime, nigde na Internetu nije bio sinopis treće epizode, a ja sam rekao da malo treba da prošire seriju i na ostale zemlje. I glavni glumac otputovao u Nemačku... :hahaha: Dobro je krenula da se razvija radnja serije... ;)

Baš sam htela da napišem da ti se ispunila želja i da priča počinje da deluje globalno.
A u narednoj epizodi će možda da putuju u Afriku..
Malo me smorila treća epizoda, nervira me kada ponavljaju flešforvarde bezbroj puta, a ponekad su mi dijalozi tako usiljeni i veštački. Ipak me i dalje kopka uzrok fenomena, kao i da li će izmeniti budućnost...u čemu je fora sa mrtvim vranama...:D

Baš sam htela da napišem da ti se ispunila želja i da priča počinje da deluje globalno.
A u narednoj epizodi će možda da putuju u Afriku..
Malo me smorila treća epizoda, nervira me kada ponavljaju flešforvarde bezbroj puta, a ponekad su mi dijalozi tako usiljeni i veštački. Ipak me i dalje kopka uzrok fenomena, kao i da li će izmeniti budućnost...u čemu je fora sa mrtvim vranama...:D

:)

Pa ova treća epizoda jeste najslabija karika dosad, ali bar je razvila priču u pravom smeru. ;) Ovo je sad samo moje ludo nagađanje, ali mislim da su vrane uginule zato što je nešto toksično izbačeno u atmosferu, a one su alergične na to "nešto". :P Naime, videla si u poslednjoj epizodi kada onaj mali crni pastir u Somaliji dođe do neke građevine gde su svuda okolo mrtve vrane a toranj pored emituje neki gas ili neke čestice u atmosferu... Nisam baš najbolje video. :) A to nešto je i izazvalo nesvesticu verovatno. :PPPP

Inače, kada je reč o razlozima "nesvestice" odnosno gubljenja svesti celokupnog čovečanstva nadam se samo da neće biti u pitanju neka zavera tipa da neka tajna grupa na ovaj način želi da uspostavi Novi svetski poredak. Tačnije, nadam se da priča ne vodi takvom zaključku već da su pisci ipak pomalo maštovitiji. Za sada je :ok:

P.S. Drago mi je da mi se neko priključio u diskusiji, jer sam ja postovao posljednja 4 posta na temi. Uplaših se ispašću ludak ako još počnem i sebi da odgovaram kad niko drugi neće. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Da, u jednom trenutku je delovalo kao da si počeo da vodiš blog o seriji...:mrgreen:
Ma, to je samo privremeno zatišje na temi, a i većina je već ispisala svoje prve utiske.

Slažem se, treća epizoda je za sada najslabija. Ali ja sam prilično strpljiva i ne očekujem da serija bude fantastična od prve epizode, ipak je potrebno više vremena da se razviju likovi i zapleti.Za sada FF obećava! U svakom slučaju je jedna od boljih novih serija ovog žanra. Isti utisak sam imala i kada sam počela da pratim Fringe:negde u prvoj polovini prve sezone sam bila na ivici da odustanem, ali sada u drugoj sezoni, to mi je jedna od najboljih serija koje trenutno pratim.

Nisam baš najbolje videla šta je bilo u poslednjem kadru ove epizode, delovalo mi je kao neki NLO :hahaha: ....Ali ne verujem da će pisci biti baš toliko "maštoviti" :D
Čini mi se da tvoja teorija ima smisla i da je u pitanju neka hemijska materija, gas sa toksičnim delovanjem.

Da, u jednom trenutku je delovalo kao da si počeo da vodiš blog o seriji...:mrgreen:

:PPPPP Odnosno da pričam sam sa sobom. :tongue2: :mrgreen: Ali, eto više nisam sam. :)

Ma, to je samo privremeno zatišje na temi, a i većina je već ispisala svoje prve utiske.

Nadam se da nisu odustali od gledanja serije. :) Ja sam tek počeo da je gledam i nije razočarala još uvek. :)))))

Slažem se, treća epizoda je za sada najslabija. Ali ja sam prilično strpljiva i ne očekujem da serija bude fantastična od prve epizode, ipak je potrebno više vremena da se razviju likovi i zapleti.Za sada FF obećava! U svakom slučaju je jedna od boljih novih serija ovog žanra. Isti utisak sam imala i kada sam počela da pratim Fringe:negde u prvoj polovini prve sezone sam bila na ivici da odustanem, ali sada u drugoj sezoni, to mi je jedna od najboljih serija koje trenutno pratim.

Naravno, treba vremena da se razvije priča. Ideja je dobra, samo još i da je realizuju na pravi način. :ok: ;) A i napisao sam već iznad da serija još uvek nije razočarala odnosno sve ide kako treba za sada sa manjim zamerkama. :)

Inače, moraću i ja da počnem da pratim taj Fringe. Bar da pogledam Pilot pa da vidim da li će mi se svideti. :PPPP :)))))

Nisam baš najbolje videla šta je bilo u poslednjem kadru ove epizode, delovalo mi je kao neki NLO :hahaha: ....Ali ne verujem da će pisci biti baš toliko "maštoviti" :D
Čini mi se da tvoja teorija ima smisla i da je u pitanju neka hemijska materija, gas sa toksičnim delovanjem.

Pa pije vodu za sada, videćemo kako će se priča razvijati dalje, Svašta je moguće. Možda sam i pogrešio za kilometar. :PPPPPPP

Inače, moraću i ja da počnem da pratim taj Fringe. Bar da pogledam Pilot pa da vidim da li će mi se svideti. :PPPP :)))))

Da, preporučujem ti da pogledaš Fringe, možda će ti se svideti, serjia vremenom postaje sve bolja i bolja.

A inače, nije mi jasno šta planiraju u FF da urade sa ovim nepoklapanjem vizija iz budućnosti. Mislim na Demetrija i njegovu verenicu.Da li je ona uopšte sigurna da je njega videla u svojoj viziji. Ipak je njegova smrt potvrđena sa još jednim fforvardom...

Mislim da su vrane umrle zbog samog pada, a da nisu otrovane.
Mislim da onaj nacista vise zna nego sto je rekao. Znao je da vrane igraju bitnu ulogu, zato je i dao onu knjigu.
Nacista je uhvacen negde oko 1995, sto znaci da je mogao biti upoznat sa desavanjima u Somaliji. Ne verujem da je nekog ubio nakon pustanja na slobodu, vec kao sto je rekao to mu je pomoglo da ga puste. Verovatno je na taj nacin saznao nesto vise o celom dogadjaju.

Ja sam skapirala da se to u Somaliji dogodilo 1991. godine...
A i delovalo mi je da nacista zaista nema pojma o ćemu se tu radi , to jest - on zna da je u pitanju važna informacija, ali ne zna zaista zbog čega je značajna...

2u3w4cn.jpg

Dobro, možda nije u pitanju NLO :lol: , ali zato izgleda kao da je neki duh...:confused:

Zahuktava se diskusija, to mi se dopada. :super:

Da, preporučujem ti da pogledaš Fringe, možda će ti se svideti, serjia vremenom postaje sve bolja i bolja.

A inače, nije mi jasno šta planiraju u FF da urade sa ovim nepoklapanjem vizija iz budućnosti. Mislim na Demetrija i njegovu verenicu.Da li je ona uopšte sigurna da je njega videla u svojoj viziji. Ipak je njegova smrt potvrđena sa još jednim fforvardom...

Poslušaću savet i preporuku. ;)

Nisam siguran da ga je ona videla, možda sa leđa nekog ko liči na njega a ona se obukla u venčanicu da bi njemu ispunila želju na taj dan kada su zakazali venčanje i na još jedan način ga se prisetila, ovo samo lupetam... Sve mi je nejasno sada u vezi njih dvoje... A i moguće je da budućnost ima VIŠE mogućih ishoda odnosno vizija. Naime, on je ubijen na dužnosti koliko mi se čini. Jer, ona agentkinja ili šta je već, ga je zvala i rekla da je to pročitala u izveštaju, ali ne policijskom nego sam skontao kao u izveštaju o slučaju na kome su radili. Znači ako on da otkaz preživeće. :)

Mislim da su vrane umrle zbog samog pada, a da nisu otrovane.
Mislim da onaj nacista vise zna nego sto je rekao. Znao je da vrane igraju bitnu ulogu, zato je i dao onu knjigu.
Nacista je uhvacen negde oko 1995, sto znaci da je mogao biti upoznat sa desavanjima u Somaliji. Ne verujem da je nekog ubio nakon pustanja na slobodu, vec kao sto je rekao to mu je pomoglo da ga puste. Verovatno je na taj nacin saznao nesto vise o celom dogadjaju.

Hmmm, pa nisu mogle sve da budu u letu odnosno neke su bile i na zemlji kada se Događaj desio. Mislim u tom slučaju bi neke i preživele. Ovde se radi o masovnom izumiranju. I meni je bilo i više nego jasno naznačeno da su one bile mrtve i pre nego što su pale. U svakom slučaju da nije pad uzrok smrti već sam EVENT odnosno Događaj. :mrgreen:
Kada je reč o matorom nacisti moguće je da on zna dosta više nego što je rekao a moguće je i da nas samo scenaristi navlače na lažni trag. Moraću da pogledam po stranim forumima, mene interesuje onaj lik koga su susreli u prodavnici tačnije fabrici lutaka i šta im je već rekao. :))))

Ja sam skapirala da se to u Somaliji dogodilo 1991. godine...
A i delovalo mi je da nacista zaista nema pojma o ćemu se tu radi , to jest - on zna da je u pitanju važna informacija, ali ne zna zaista zbog čega je značajna...
Da, 1991. se dogodio prvi Događaj ali manjih srazmera, ja kontam da je to bio test odnosno priprema ovoga sada. Videćemo šta će biti sa nacistom. Takođe, sada se setih još nečega za Demetrija. Naime, sećaš se kada mu je onaj lik što ga je uhvatio da ima bong rekao da ga ne prijavljuje jer će mu tako shebati sve šanse da postane carinik i da mu se neće ispuniti budućnost koju je video, Demetri je zastao ali nisu nam scenaristi otkrili šta je uradio. Tipa mislite o tome. Sada ako ga je prijavio ovaj neće postati carinik i znači da je budućnost promenljiva odnosno da nije zapisana u kamenu. :)

2u3w4cn.jpg

Dobro, možda nije u pitanju NLO :lol: , ali zato izgleda kao da je neki duh...:confused:

Pa meni više deluje kao neki gas ili neki energetski talas koji se tek stvorio i počinje da se širi. :mrgreen:

P.S. Hebote koliki sam post napisao. :))))) :PPPPP

Poslednja izmena:

Back