FlashForward

Poslednja epizoda je definitivno bila bolja od prethodne, baš me zanima u čemu je fora sa plavom rukom i zašto se klinka toliko plaši Gibonsa kada smo sada videli kakvu je viziju imala i na osnovu nje taj strah za sada nema nikakvog smisla....:confused:
Očekujem da ćemo u sledećoj epizodi videti više scena sa Lloydom i Charlijem i saznati više o njihovom odnosu.

Inače, gledala sam pilot nove ABC serije "V" i mnogo mi je interesantniji od pilota FlashForwarda, iako je možda trebalo da traje duže, deluje pomalo zbrzano...

Nismo videli njenu celu viziju, samo deo kada je pričala sa Llyodovim sinom (kako se ono zove... Dylan?). Vrlo je moguće da to nije jedino što je ona videla...

"V" sam skinula, pogledaću uskoro.

Deseta epizoda je definitivno najuzbudljivija do sada, bilo je dosta otkrića.

Malo mi Dominic Monaghan ide na živce u ovoj ulozi, ali Joseph Fiennes ipak ima ulogu najarogantnijeg idiota u celoj serji :mrgreen:
(To je izgleda jedina sličnost koju ova serija ima sa LOSTom : iritantni glavni muški lik.)

Ne kapiram zašto bi Mark ubio Demetrija (ako je to uopšte istina)?
Možda je on povezan sa izazivanjem ff na neki način, ali mi to za sada deluje malo verovatno...

Priča se da će možda ukinuti seriju nakon prve sezone, zbog očajne gledanosti.

Deseta epizoda je definitivno najuzbudljivija do sada, bilo je dosta otkrića.

Malo mi Dominic Monaghan ide na živce u ovoj ulozi, ali Joseph Fiennes ipak ima ulogu najarogantnijeg idiota u celoj serji :mrgreen:
(To je izgleda jedina sličnost koju ova serija ima sa LOSTom : iritantni glavni muški lik.)

Ne kapiram zašto bi Mark ubio Demetrija (ako je to uopšte istina)?
Možda je on povezan sa izazivanjem ff na neki način, ali mi to za sada deluje malo verovatno...

Priča se da će možda ukinuti seriju nakon prve sezone, zbog očajne gledanosti.

Slažem se, Mark je zaista iritantan. Em je lik napisan kao idiot, a ne pomaže ni to što Joseph Fiennes, po meni, nikad nije bio neki naročito dobar glumac. A i Monaghan nervira.

Jesam li ja jedina koja priželjkuje da se ostvari vizija o Oliviji i Simku? On mi je mnogo simpatičniji (bez sumanje delimično i što ga igra simpatičniji glumac). :D

I tako...šta mislite, da li teorija paralelnih univerzuma zaista igra neku ulogu ovde, i ako da, kakvu?

Poslednja izmena:
Slažem se, Mark je zaista iritantan. Em je lik napisan kao idiot, a ne pomaže ni to što Joseph Fiennes, po meni, nikad nije bio neki naročito dobar glumac. A i Monaghan nervira.

Jesam li ja jedina koja priželjkuje da se ostvari vizija o Oliviji i Simku? On mi je mnogo simpatičniji (bez sumanje delimično i što ga igra simpatičniji glumac). :D

I tako...šta mislite, da li teorija paralelnih univerzuma zaista igra neku ulogu ovde, i ako da, kakvu?
I ja!
Moze li neko da postavi linkove za poslednju epizodu?

Изашла је "специјал" епизода,ја је некако скинуо али нема нигде превода-титлова...
Тражио сам на свим овим најјачим сајтовима...Зна ли неко где има ?

prije ponedjeljka,utorka,ti nece bit titla za ovu duplu zadnju ep.prve sezone sto je iskocila u petak.provjereno...mada bi nikola987 u nedostatku kvalitetnog vremena mogao da se baci na prevodjenje ove ep.ili kompletne serije: please get tha f**k out from this forum... :mrgreen:

Na veliku zalost svih fanova, FF ima male sanse da dobije 2. sezonu .ABC je mislio da ce FF biti novi Lost,ali rejtinzi su bas losi,pogotvo ako se uzme u obzir koliko je serija skupa !!! Dupla epizoda koja je emitovana imala je najmanju gledanost ikad !!!! Samo 1.9 rating u 18/49 grupi je katastrofalno, a ukupna gledanost je npr. 30 puta MANJA gledansoti od NCIS sa konkurentskog CBS !!! Uzivajte dok,traje, u maju ce se znati dali ce serija preziviti.....

Na veliku zalost svih fanova, FF ima male sanse da dobije 2. sezonu .ABC je mislio da ce FF biti novi Lost,ali rejtinzi su bas losi,pogotvo ako se uzme u obzir koliko je serija skupa !!! Dupla epizoda koja je emitovana imala je najmanju gledanost ikad !!!! Samo 1.9 rating u 18/49 grupi je katastrofalno, a ukupna gledanost je npr. 30 puta MANJA gledansoti od NCIS sa konkurentskog CBS !!! Uzivajte dok,traje, u maju ce se znati dali ce serija preziviti.....

:hahaha: a taman sam mislio da mi je dan savrsen..posle ove vesti slavicu ga kao drugi rodjendan svake godine :D

Ево још мало ће четвртак,и нова епизода,а превода ниђе...Ја једино нашао
на словеначком...Мисим није једино,него од ових мааало разумљивијих...
Још нисам гледао,можда ће бит боље и на инглишком...Или још једном:
Има ли негде превода на српском ?

Poslednja izmena:

Teško da je tako...ili ti živiš u nekoj paralelnoj dimenziji u kojoj NCIS gleda 150 miliona Amerikanaca?

Back