FlashForward

Ja sam skapirala da se to u Somaliji dogodilo 1991. godine...
A i delovalo mi je da nacista zaista nema pojma o ćemu se tu radi , to jest - on zna da je u pitanju važna informacija, ali ne zna zaista zbog čega je značajna...

2u3w4cn.jpg

Dobro, možda nije u pitanju NLO :lol: , ali zato izgleda kao da je neki duh...:confused:
Pa jeste desilo se 1991. a ovaj je bio na slobodi do 1995 sto znaci da postoji mogucnost da ipak zna nesto vise. Neverujem da je nacista na osnovu mrtvih vrana u jednom dvoristu zakljucio da je to bitno. On nije rekao da je to bitno, ali sam ja ubedjen da on to zna. Ne verujem da je tek tako poklonio knjigu o pticama.
Hmmm, pa nisu mogle sve da budu u letu odnosno neke su bile i na zemlji kada se Događaj desio. Mislim u tom slučaju bi neke i preživele. Ovde se radi o masovnom izumiranju. I meni je bilo i više nego jasno naznačeno da su one bile mrtve i pre nego što su pale. U svakom slučaju da nije pad uzrok smrti već sam EVENT odnosno Događaj. :mrgreen:
Kada je reč o matorom nacisti moguće je da on zna dosta više nego što je rekao a moguće je i da nas samo scenaristi navlače na lažni trag. Moraću da pogledam po stranim forumima, mene interesuje onaj lik koga su susreli u prodavnici tačnije fabrici lutaka i šta im je već rekao. :))))

Da, 1991. se dogodio prvi Događaj ali manjih srazmera, ja kontam da je to bio test odnosno priprema ovoga sada. Videćemo šta će biti sa nacistom. Takođe, sada se setih još nečega za Demetrija. Naime, sećaš se kada mu je onaj lik što ga je uhvatio da ima bong rekao da ga ne prijavljuje jer će mu tako shebati sve šanse da postane carinik i da mu se neće ispuniti budućnost koju je video, Demetri je zastao ali nisu nam scenaristi otkrili šta je uradio. Tipa mislite o tome. Sada ako ga je prijavio ovaj neće postati carinik i znači da je budućnost promenljiva odnosno da nije zapisana u kamenu. :)

Pa meni više deluje kao neki gas ili neki energetski talas koji se tek stvorio i počinje da se širi. :mrgreen:
I meni pre lici na enrgetski talas.
Onaj lik sto stalno prica sa Mark-om, onaj Aron - bivsi vojnik, nekako ne vidim njegovu ulogu u svemu, a sigurno je ima.

ma zahuktava se izmedju vas troje,a sudeci po tome ko je ucestvovao u pravljenju ove serije odgovore necete dobiti narednih 6 godina(kad se samo setim kada sam tek krenuo da gledam lost,i vecina pitanja koje sam tada sebi postavio jos uvek nisu odgovorena)..srecno vam svakako :)
Brannon Braga i David Goyer? :confused:

Pa da... u Batman Begins i The Dark Knight treba čitava 2 sata da se razreši radnja, a Star Trek serije, TNG i Voyager posebno, su poznate po tome što treba čitavih 45 minuta da se priča razreši i zaključi. :roll: :zcepanje:

Dobro, možda nije u pitanju NLO :lol: , ali zato izgleda kao da je neki duh...:confused:
:eek: To bi bilo malo previše blesavo. Nadam se da je u pitanju neko realino ili SF objašnjenje... samo ne duhovi, zle sile i sl. :eek:

Slažem se, treća epizoda je za sada najslabija. Ali ja sam prilično strpljiva i ne očekujem da serija bude fantastična od prve epizode, ipak je potrebno više vremena da se razviju likovi i zapleti.Za sada FF obećava! U svakom slučaju je jedna od boljih novih serija ovog žanra. Isti utisak sam imala i kada sam počela da pratim Fringe:negde u prvoj polovini prve sezone sam bila na ivici da odustanem, ali sada u drugoj sezoni, to mi je jedna od najboljih serija koje trenutno pratim.
Ja sam pogledala prvih nekoliko epizoda Fringe, i bilo mi je onako... OK, ali ne preterano zanimljivo. Nameravala sam da nastavim kad nađem vremena... Ohrabrujuće je ovo što kažeš...

Brannon Braga i David Goyer? :confused:

Pa da... u Batman Begins i The Dark Knight treba čitava 2 sata da se razreši radnja, a Star Trek serije, TNG i Voyager posebno, su poznate po tome što treba čitavih 45 minuta da se priča razreši i zaključi. :roll: :zcepanje:

samo ti nastavi da se pravis pametna,sve si bolja u tome :ok:

sam dark knight je po mom licnom misljenju sramota od filma,a i u njemu i nije bilo nikakve misterije koja bi se odvijala 6 godina(rikuno glumac ***,mozda je to razlog)

Treca i cetvrta epizoda nisu bile nesto. Ali evo nam se konacno pojavio
Dominic Monaghan, i u to upravo u ulozi koju sam ocekivala.

Meni se dopao kraj epizode, njegova buduća uloga u seriji i sad sam radoznao... Šta sledi dalje... :ceka: :mrgreen: A da, i izgleda mlađe bez brade. :) I još će izgleda ova žena od Benforda da se nešto spetlja sa ovim Lojdom... Ali, da ne spojlerišem sada previše, bio mi je i on nešto sumnjiv. Inače, garantujem da je D. Gibons = Dominik. :mrgreen:

Četvrta epizoda mi je još slabija od treće, mada mi je donekle bio zanimljiv deo u bolnici ( podsetilo me je na neki House zaplet ). Ona plavuša-terorista i njena superzbunjujuća priča mi deluju skroz besmisleno :roll: ...Ali završetak me je baš zainteresovao....

Dobra epizoda (mislim na petu epizodu). Polako se zakuvava.

Mora da razlicite serije gledamo jer mi nije jasno sta se to zahuktava? U prve cetiri epizode makar je bilo 0.002 sekunde neke radnje i to obicno na karaju svake epizode,dok se u 5. apsolutno nista znacajno nije desilo.

Inace ja prestajem da je gledam(tako da me nece vise biti ovde da doprinosim rejting ovoj temi).Ocajna glumacka ekipa,i totalno smorna "prica" su svakako dobitna kombinacija,nije ni cudo sto je izgubila 3-4 miliona gledalaca od premijere.

Mora da razlicite serije gledamo jer mi nije jasno sta se to zahuktava? U prve cetiri epizode makar je bilo 0.002 sekunde neke radnje i to obicno na karaju svake epizode,dok se u 5. apsolutno nista znacajno nije desilo.

Inace ja prestajem da je gledam(tako da me nece vise biti ovde da doprinosim rejting ovoj temi).Ocajna glumacka ekipa,i totalno smorna "prica" su svakako dobitna kombinacija,nije ni cudo sto je izgubila 3-4 miliona gledalaca od premijere.
:bye: :bye: :bye:

Niko ne komentariše šestu epizodu? Ona je, po mom mišljenju, najbolja posle pilota.

Meni su poslednje 32 bile poboljšanje pošto je nešto počelo da se događa, posle onog praznog hoda sa nacistom i pticama i slično. Baš me zanima koji su oni likovi sa parkinga, kako je hobit umešan u celu stvar, koji je fazon sa Lloydom (koji mi je, svejedno da li je umešan ili ne, simpatičniji od Marka -sorry, Joseph Fiennes mi nikad nije bio neki glumac...), i da li će Janice ipak nekako da zatrudni, ili se budućnost ipak menja...

Poslednja epizoda je definitivno bila bolja od prethodne, baš me zanima u čemu je fora sa plavom rukom i zašto se klinka toliko plaši Gibonsa kada smo sada videli kakvu je viziju imala i na osnovu nje taj strah za sada nema nikakvog smisla....:confused:
Očekujem da ćemo u sledećoj epizodi videti više scena sa Lloydom i Charlijem i saznati više o njihovom odnosu.

Inače, gledala sam pilot nove ABC serije "V" i mnogo mi je interesantniji od pilota FlashForwarda, iako je možda trebalo da traje duže, deluje pomalo zbrzano...

Poslednja epizoda je definitivno bila bolja od prethodne, baš me zanima u čemu je fora sa plavom rukom i zašto se klinka toliko plaši Gibonsa kada smo sada videli kakvu je viziju imala i na osnovu nje taj strah za sada nema nikakvog smisla....:confused:
Očekujem da ćemo u sledećoj epizodi videti više scena sa Lloydom i Charlijem i saznati više o njihovom odnosu.

Inače, gledala sam pilot nove ABC serije "V" i mnogo mi je interesantniji od pilota FlashForwarda, iako je možda trebalo da traje duže, deluje pomalo zbrzano...
Zbrzano?Meni je V kao usporen snimak,ali mi se svejedno dopala prva epizoda :)

Back