ja nikada nisam tvrdio da je greek dubokoumnija serija od losta(pogotovu sto doticna i nema veze sa mozgom)

a koje je sve to nagrade poprimila? pola glumaca tamo i ne ume da glumi,samo se bece jedno na drugo....
Eto i Dark Knight je poprimio samo bog zna koliko nagrada,a film je dno dna.. Hana Montana mi se cini bolji film..
Ja tebi ne namecem moje misljenje,takodje mislim da je fer da sjases sa mene i prestanes da mi nameces svoje

evo vec deset postova ide nasa prepirka na koju se ti samovoljno nadovezujes i koja nema veze sa temom,pa ko onda ovde postuje radi posta?
I jos nesto,ja nikada nisam to krio i stojim iza toga da su svi fanovi losta kako si ti to rekao "luzeri",ali ne samo losta nego fanovi svega: Karleuse,Zvezde,PS3ke itd. to je moj stav prema fanovima uopsteno,i nema nikakve veze sa samom serijom..
Da se vratim temi,odgledao sam drugu epizodu i kao sto je vec neko rekao mogla je da se spakuje cela u 15 minuta. Serija vec u drugoj epizodi pokusava da probudi neke emocije prema likovima koje smo tek upoznali(sto je van svake pameti),a i toliko je puna gluposti.. evo npr jedne,scena gde su zakljucili da je blackout isplaniran jer se desio tacno u 11:00,i kao razlog navode sanse da se tako nesto desi,a potpuno iste sasne su da se desi i u 11:26 ili 16:07..