FLAMINGOSI

Protiv onih klinaca nemam nista licno. Nije ni Ognjen neka faca ali je okupio strava ekipu i napravio slusljivu pesmu, koja je u svakom slucaju bolja od pesme grupe koja vec vise od godinu dana nastupa bez imena. Jasno je da je cg ziri bio ekstremno pristrasan, pa ne bi bilo lose, ako uopste bude bilo evropesme 2007 da se uvede pravilo da ziri ne moze da glasa za pesme iz svoje zemlje, kao sto je i na eurosongu, bas kako bi se izbegla pristrasnost. Pretpostavljam da bi se na taj nacin smanjio i prostor za bilo kakve mahinacije. Inace, malo je bilo iole kvalitetnih pesama ove godine. Jedino je falila Lepa Brena da zapeva Mile voli disko. Ali ni to ne cudi, ako se uzme u obzir da je umetnicki direktor festivala gdja Tucakovic. Mislim da je Ivana i "Lazarica" zasluzila bolji plasman.
U svakom slucaju, nadam se da ce pravda biti konacno zadovoljena u utorak i da ce nas Flamingosi dostojno predstavljati i itekako dokazati da su zasluzili da nastupaju u Atini.
Vivan Flamingos!!
8-)

Hehe, vidish cjale...
...ako mu je nachin da skrene paznju na sebe taj shto ce post napisati gigantskim slovima, a ne tako shto ce napisati neshto... paa... pametno?... za promjenu...
...onda necu ni da se zamaram chitanjem.

Joj, bezobrazna sam sad :blush:

2 Ognjenove izjave

1. Ako CG ziri stvarno misli da je no name najbolji, a da moja pesmane zaslujuje ni 2 boda (sve su bile nule) idem da promenim pol i odoh da berem narandze u Kolubmiji

2.Dosta je mladji brat maltretirao starijeg. Vreme j da stariji uzvrati samar.

Ej, iskulirajte malo, pa to oni i hoce da se mi Srbi iznerviramo i kazemo ajde vise odvajajte se... Samo da bi podstakli mrznju (kao sto vidite i nije neki problem), i da bi na sve moguce nacine skupili glasove za referendum. A ti sto su za odvajanje su u velikoj manjini, ali su spremni na ovakve i mnoooogooo gore poteze.

Sad dole sigurno pricaju, eto vam vasi Srbi kako vas vole!

neogeo:
Ej, iskulirajte malo, pa to oni i hoce da se mi Srbi iznerviramo i kazemo ajde vise odvajajte se... Samo da bi podstakli mrznju (kao sto vidite i nije neki problem), i da bi na sve moguce nacine skupili glasove za referendum. A ti sto su za odvajanje su u velikoj manjini, ali su spremni na ovakve i mnoooogooo gore poteze.

Sad dole sigurno pricaju, eto vam vasi Srbi kako vas vole!
To im je bas lepa promocija :shock:
nazalost i ovamo je bar 70 % ljudi ogorceno,vecina ne grupom No Name vec samim glasanjem i "strucnjacima" koji su "savesno" glasali.

evo sve trcim da dam podrsku moralnim nakazama
propali glumac i propali muzicar
na sve nacine pokasavaju da izbiju na povrsinu
ne biraju sredstva
glasanje izrezirano
i sa jedne i sa druge strane
a mi se primimo
kao vidi ove crnogorce glasali sa svoje
moji nisu ni jedni drugi
sljam
u svakom slucaju
hhhhhhhhk puuuuuuuu

Pa normalno, mislim sta klinci znaju...
Nego raja je raja i sad su se ovde primili, ali morali su nekako da reaguju. Ja sam za ozbiljne demonstracije u CG-u! Kontaktirajte otpor nekog, bilo sta! Pa ako je cifra 70%, morate se izboriti!
(Ne govorim naravno o Evroviziji :))

Svi koji nisu ili jesu potpisali peticiju. Moze da se potpise kolko oces puta. Ja sam potpiso 10-20 puta. Nemam vremena. Sutra cu da nastavim. Samo menjajte ime i e-majl. Ja ni jednom nisam napisao pravu adresu. e-mail adresa mora makar da lici na neku normalnu

Iskreno receno, meni ni jedna ni druga pesma nisu nesto posebno. Kad sam prvi put cula Flamingose na Beoviziji, rekla sam da im je pesma bas debilna, ali kako me je ta pesmica sutradan bombardovala sa svih TV i radio stanica, na kraju je pocela jos i da mi se svidja, pa sam cak uhvatila sebe i da je pevusim par puta.
A kad sam sinoc cula No name, pomislila sam da im je pesma bolja nego ona od prosle godine, ali opet nije za pobednika Evrovizije, a u svakom slucaju nije ni bolja od Flamingosa.
Meni licno su se najvise svideli Lazarica, Romale i Jednom pokidano (cude me da ovi zadnji nisu dobili vise glasova), ali o ukusima ne vredi raspravljati.
Da se vratim opet na Flamingose... Ocekivala sam da ce oni da pobede najvise zbog toga sto je jedan od njih Crnogorac, pa sam mislila da ih zbog toga forsiraju. Znate ono, bratstvo - jedinstvo. Ali...
Mislim da su No name u svemu tome takodje ispali zrtve jedne odvratne politike i da kad vec stvari tako stoje u ovoj nasoj usranoj drzavi, ne treba ni da idemo na Eurosong. Koja Evropa kad smo mi jos uvek u mracnom srednjem veku... Izgubljeni i u vremenu i u prostoru...

Lilithea:
Iskreno receno, meni ni jedna ni druga pesma nisu nesto posebno. Kad sam prvi put cula Flamingose na Beoviziji, rekla sam da im je pesma bas debilna, ali kako me je ta pesmica sutradan bombardovala sa svih TV i radio stanica, na kraju je pocela jos i da mi se svidja, pa sam cak uhvatila sebe i da je pevusim par puta.
A kad sam sinoc cula No name, pomislila sam da im je pesma bolja nego ona od prosle godine, ali opet nije za pobednika Evrovizije, a u svakom slucaju nije ni bolja od Flamingosa.
Meni licno su se najvise svideli Lazarica, Romale i Jednom pokidano (cude me da ovi zadnji nisu dobili vise glasova), ali o ukusima ne vredi raspravljati.
Da se vratim opet na Flamingose... Ocekivala sam da ce oni da pobede najvise zbog toga sto je jedan od njih Crnogorac, pa sam mislila da ih zbog toga forsiraju. Znate ono, bratstvo - jedinstvo. Ali...
Mislim da su No name u svemu tome takodje ispali zrtve jedne odvratne politike i da kad vec stvari tako stoje u ovoj nasoj usranoj drzavi, ne treba ni da idemo na Eurosong. Koja Evropa kad smo mi jos uvek u mracnom srednjem veku... Izgubljeni i u vremenu i u prostoru...

podrzavam ovo... zato i ne ostajem u ovoj zemlji!

U tra la la muziku se skoro ne razumem, ali ovo stvarno nema smisla!Jedina pesma koja mi je podigla raspolozenje je LUDI LETNJI PLES, ne kazem da je ona nesto ekstra, ali je bila najbolja, prosto mami da se kreces i pevusis.
A NO NAME je jedno veliko da ne kazem sta...Pesmica kao prosle godine, malo bolje upakovana.Ne mislim da su zrtve, da su iole posteni sami bi odustali i ne bi bilo nikakvih problema.Vole decki da pevaju, sta ces!
A glasanje je bilo kriminalno, nema reci kojima bih opisala kolika bruka, kako te ljude nije sramota bre da kuliraju sve sto se desilo i dalje zive u ubedjenju da su oni najbolji, najpametniji, NAJMUZIKALNIJI, pa zasto onda ne neka druga grupa?!
Montevizija u bednom "studiju" bez jednog gledaoca, jedna likasica koja svima svira gitaru, sve se jedno te isto vrti. A na kakvu li su samo gitarijadu mislili! To mi tek nije jasno!Na gitarijadu nek dodju u Zajecar da vide malo, pa razmisle s kim se uporedjuju i da li imaju pravo.Kompleksasi!

Back