Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Nisam video ruku jer su poskakali ispred mene neki likovi iz BG-a kad je bila sansa. Na snimku vidim da je bio cist penal.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ko nema za Kafua, Degeneka, Boacija i Marina, ni ne zasluzuje da mu gospodin sns Mazic dosudi regularan jedanaesterac.![]()

Ko nema za Kafua, Degeneka, Boacija i Marina, ni ne zasluzuje da mu gospodin sns Mazic dosudi regularan jedanaesterac.![]()

Mazic nije svemoguc? Ja sam cuo drugacije za "najboljeg srpskog sudiju" ikada, visokog i na svetskom nivou. A ovde ne moze da vidi klasicnu penalcinu dok je u dobroj poziciji. Nemojmo se farbati, Terzijanci...
Sad vidim i da je Radnicki dao gol iz ofsajda, pa Mazic ponistio. Cudi me da nije isao do kraja, ali nema potrebe, ostali smo ionako bez 2 boda. Nece on da krade, samo kraducka, gospodin covek.
Ali ono što je lik promašio pre nedosuđenog penala.... stvarno treba umeti![]()
Očajno je odigrao Zakarić.
I on, i oba Miletića.
Mislim da će Mirković verovatno u narednoj utakmici morati da menja bekovski par, jer su Miletići očajni u oba pravca.
Limitiran smo tim, nema šta, a uz to nas i sudije drndaju...

Ladno bih povukao tim iz lige. Ovo je već drska krađa.
Nema povlacenja....sa hordama bescasnika je najbolje suociti se frontalno....tu su oni najslabiji jer ne bi krali da smeju da stanu frontalno, a derbi je sve to lepo pokazao. Kakvi smo takvi smo teramo dalje....sto bi reko nas narod nekada - "kad te pogode padni tako da im i mrtav smetas".....Ladno bih povukao tim iz lige. Ovo je već drska krađa.