ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Realno, sto jes' jest.

Onaj lik sto radi strimove bi mogao biti malo manje zivcan, posle drugog gola Radnickog je prekinuo stream. Isto i na derbiju posle Boacijevog "gola". Tako da ostah uskracen za gledanje dalje... U svakom slucaju, drago mi je zbog reakcije i dva gola, ali pitanje (ne)kvaliteta ostaje, jednako neupitno kao i kradje ovih ulizica i jajara iz utakmice u utakmicu, kako bi se "Sefovom" timu obezbedio sto laksi posao u nastavku prvenstva i novi zvezdani pohodi na Evropu, sad kad su se vec astronomski zaukali.

Mazic nije svemoguc? Ja sam cuo drugacije za "najboljeg srpskog sudiju" ikada, visokog i na svetskom nivou. A ovde ne moze da vidi klasicnu penalcinu dok je u dobroj poziciji. Nemojmo se farbati, Terzijanci...

Sad vidim i da je Radnicki dao gol iz ofsajda, pa Mazic ponistio. Cudi me da nije isao do kraja, ali nema potrebe, ostali smo ionako bez 2 boda. Nece on da krade, samo kraducka, gospodin covek.

Mazic nije svemoguc? Ja sam cuo drugacije za "najboljeg srpskog sudiju" ikada, visokog i na svetskom nivou. A ovde ne moze da vidi klasicnu penalcinu dok je u dobroj poziciji. Nemojmo se farbati, Terzijanci...

Sad vidim i da je Radnicki dao gol iz ofsajda, pa Mazic ponistio. Cudi me da nije isao do kraja, ali nema potrebe, ostali smo ionako bez 2 boda. Nece on da krade, samo kraducka, gospodin covek.

Daleko sam ja od Terzijanca.
Pre bi rekao za sebe da prezirem oba miljenika drzave...

Црвена филијала из Ниша се боље показала од матичног клупчића, ипак су прешли центар више пута, мада и једнима и другима треба крађа и то најбезочнија да би узели бодове институцији.
Слабо играмо још увек, на махове уз киксеве одбране а тако се не може, а морамо да будемо најмање 5 пута бољи од противника како би победили црвене дахије то је већ доказано.

Ladno bih povukao tim iz lige. Ovo je već drska krađa.
Nema povlacenja....sa hordama bescasnika je najbolje suociti se frontalno....tu su oni najslabiji jer ne bi krali da smeju da stanu frontalno, a derbi je sve to lepo pokazao. Kakvi smo takvi smo teramo dalje....sto bi reko nas narod nekada - "kad te pogode padni tako da im i mrtav smetas".....

Izem ti i bod i pobedu sa takvom atmosferom. Dodje mi da ne gledam nista sto ima veze sa ovom ligom. Od halabuke oko sudija i gresaka, do vracanja iz mrtvih posle 2-0. Prosto mi nije jasno kako UEFA moze ovo da tolerise. Ne samo zbog Partizana vec zbog konstantnog upita o regularnosti. Ne znam da li je bolje suspendovati ligu na par godina da se sav korov pocisti, ili je toliko korova da ni ciscenje ne pomaze, pa je svako i digao ruke. Pre ce biti da je ovo drugo. Kad dodje neko u LS ili LE, onda ce ta kuca fudbala da kaznjava, izbacuje, opominje... Valjda im je tako isplativije.

- - - - - - - - - -

U svakom slucaju, onakve greske onog Miletica su postale normala. Kostao je vise Partizan od Sume i svakog sudije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back