ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo tacnije racunice

posto se ovde na 37 sek lepo vidi

dim gola su 7.32 sirina mreze oko 2.2

na osnovu slicnosti troglova ,znajuci da je lopta od stative oko 80cm

dolazimo da je lopta unutra oko 24 cm

racun se malo menja kad se uzmu u obzir precnik lopte , ovo je centar

kao i debljina stative i linije

- - - - - - - - - -

pokazite stojketu , da se ne sikira

a matematiku ti predavo terza, koji od skole ima veliki odmor i zimski raspust...

Ako ne urade 46 bokseva za frakcije *ebeš onda rekonstrukciju !
Биће и 47-и, најмањи, за ове твоје када дођу.????

- - - - - - - - - -

Neko se bavi geometrijom i teorijama zavere a neko se priprema za mec Lige Sampiona sa Neymarom, Mbapeom, Kavanijem i Di Marijom :mrgreen:
Треба да се припремају центар нису прешли против Наполија и у дербију....брука.

Ne znam zasto se primate na njihove packe...imaju vetar u ledja i nek se kurce neka ih...nije od juce..da gledamo u nase dvoriste..voleo bih da zavisi od nas ali ne zavisi..Ebes i titule i sve, samo ih treba razmontirati u derbiju i dati im bar 2 gola jer jedan ce im biti poklonjen a oni nek se pumpaju protiv Surdulice ,Napretka itd i nek im pokazu 'evropsku zvezdu' jer jedino njima i mogu...I da odu Ivica i VVV trio opet ce nakaciti neke rezimske poslusnike .

Ne znam zasto se primate na njihove packe...imaju vetar u ledja i nek se kurce neka ih...nije od juce..da gledamo u nase dvoriste..voleo bih da zavisi od nas ali ne zavisi..Ebes i titule i sve, samo ih treba razmontirati u derbiju i dati im bar 2 gola jer jedan ce im biti poklonjen a oni nek se pumpaju protiv Surdulice ,Napretka itd i nek im pokazu 'evropsku zvezdu' jer jedino njima i mogu...I da odu Ivica i VVV trio opet ce nakaciti neke rezimske poslusnike .

Kako ne zavisi od nas? Apsolutno zavisi od nas. U dometu su nam, a doklegod je tako, kolena hoce da klecnu, ponovi se Vozdovac za cas.

Kao sto sam pisao pre derbija, isto mislim i sada, u meso sa svakim protivnikom. Da se iskrvari za svaku pobedu, da se mezimici dise za vrat, da im se zagorca svaka namestaljka. Niko nam se nece skloniti, ali ce morati da nas pogledaju u oci i stanu na crtu. Pokazalo se da imamo kljuc za svaku bravu, teze ili lakse, ali imamo. Nema Evrope, sav fokus na prvenstvo i to je to. Utakmicu po utakmicu.

Odgledah protiv Kolubare na preskoke i utisak mi je, pored Čadikovskog, koliko mi zapravo imamo loš igrački kadar. Naše zamene ne mogu ni protiv trećeligaša da dominiraju, pa mora jedan Saša Ilić da igra jer nema ko. Ponovo bezvoljno i malokrvno odigrano i to od igrača koji se bore za svoje mesto u timu, a ovo je pravi način da ga ne izbore. Sramota me je koliko me je Ivanović prevario na početku, stvarno sam mislio da je dobar igrač ali on je ipak igrač za male sredine. Sa takvim stavom i uočljivim nedostatkom kvaliteta da igra u Partizanu ne može. Ozbiljna rekonstrukcija tima mora da se izvrši, a ko i kako ne pitajte me, suviše se zaseravalo godinama u selekciji da bi se tako lako ispravilo.

Sramota za jajarsku upravu je što nisu stali iza Stojkovića. Vodali su ga kao mečku po Pinku i sličnim javnim klozetima da se izvinjava za nešto što prosečan građanin ove nazovi države izgovori po 3 puta dnevno minimum. Bitno je da se ne zamere gazdi i velikom vođi. Ali dobro, nije da smo očekivali da stanu u zaštitu igrača i kluba. Veliki su govnari u pitanju.

Sramota za jajarsku upravu je što nisu stali iza Stojkovića. Vodali su ga kao mečku po Pinku i sličnim javnim klozetima da se izvinjava za nešto što prosečan građanin ove nazovi države izgovori po 3 puta dnevno minimum. Bitno je da se ne zamere gazdi i velikom vođi. Ali dobro, nije da smo očekivali da stanu u zaštitu igrača i kluba. Veliki su govnari u pitanju.

Upravo to. A iz slicne su oni bare svi iz uprava. Tesko ce se sta na bolje menjati sa takvim stilom rada.

Ne daj bože da oni rade bilo kakvu rekonstrukciju. Prvo, projekat i izvođenje radiće SNS kadar, a oni, verujte mi, nisu u mogućnosti ni kućicu za pse da osmisle i izvedu. Dakle to će da liči na nekog Frankenštajna, plus sam kvalitet će biti jako, jako upitan. Sa druge strane, ovo će im poslužiti da operu nenormalan novac. Celu investiciju će predstaviti 100x većom minimum, izvući će pare a Partizan ostaviti u velikim dugovima iz kojih nećemo nikada izaći jer ipak nemamo na našoj strani magistre ekonomije kao što su Terzić i Čović. Znači protiv ovoga treba biti svim silama i ne dozvoliti da im prođe još jedna otimačina u nizu. Moguće poslednja, jer posle neće ostati ni kamen na kamenu.

Vodja je danas bacio mrvice upravi tako da ima da cute i gutaju. Redice s rekonstrukcija stadiona, ulaze se 10 miliona evra. Ima da zasijamo, ihhh...

U medjuvremenu mezimica ce onako spontano da dobije novi stadion, jer ne moze da se vrsi rekonstrukcija postojeceg. Sve lepo, korak po korak, po udzbeniku.
Sta ulazu 10 miliona kad ce posle pricati da stadion nije Partizanov. Mazanje ociju samo.

Kako ne zavisi od nas? Apsolutno zavisi od nas. U dometu su nam, a doklegod je tako, kolena hoce da klecnu, ponovi se Vozdovac za cas.

Kao sto sam pisao pre derbija, isto mislim i sada, u meso sa svakim protivnikom. Da se iskrvari za svaku pobedu, da se mezimici dise za vrat, da im se zagorca svaka namestaljka. Niko nam se nece skloniti, ali ce morati da nas pogledaju u oci i stanu na crtu. Pokazalo se da imamo kljuc za svaku bravu, teze ili lakse, ali imamo. Nema Evrope, sav fokus na prvenstvo i to je to. Utakmicu po utakmicu.

Nece oni dozvoliti Vozdovac 2..logistika je jos jaca..sad je i Liga Sampiona aktuelna

Vodja je danas bacio mrvice upravi tako da ima da cute i gutaju. Redice s rekonstrukcija stadiona, ulaze se 10 miliona evra. Ima da zasijamo, ihhh...

U medjuvremenu mezimica ce onako spontano da dobije novi stadion, jer ne moze da se vrsi rekonstrukcija postojeceg. Sve lepo, korak po korak, po udzbeniku.

Od koga je mnogo je. Ima da prodje kao i sva obecanja. Prva kula u Bg na vodi 2016 :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back