ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj Djukanovic je Premijerova podguzna muva. Ne sme da pomene premijerov klub da se ne zameri.

A ne napomenuo je da je vatreni navijac Zvezde i ide iskljucivo na sever ali je veoma objektivan kad su u pitanju dugovanja klubova tako da Partizan ide u beogradsku zonu s 15 miliona duga,Zvezda s 35 do 50(to je vecita misterija) ostaje ti gde jeste...kakvo pisanje po faci...pratite politiku jer fudbal nije vise fudbal odkad je psiho iz Bugojna zajaho Srbiju

uopste tako nisi napisao, a ni on nije tako rekao... da te citiram

A ne napomenuo je da je vatreni navijac Zvezde i ide iskljucivo na sever ali je veoma objektivan kad su u pitanju dugovanja klubova tako da Partizan ide u beogradsku zonu s 15 miliona duga,Zvezda s 35 do 50(to je vecita misterija) ostaje ti gde jeste

dakle po tebi on je rekao 'Ja navijam za Zvezdu, idem na sever i zelim da Partizan ispadne u cetvrtu ligu'... pa ko bi normalan tako nesto rekao u prenosu koji prati nekoliko miliona ljudi?

rekao je da navija za Zvezdu, da ide na sever i da bi za taj klub ucinio sve, ALI da drzava ne treba da daje novac ni Zvezdi, ni Partizanu, ni Vojvodini (mada ne znam zasto je Vojvodinu spomenuo, jer ona nije ni dinar dobila od drzave), vec taj novac treba koristiti za vaznije stvari, a klubovi privatizovati ili poslati u cetvrtu ligu kao sto je pricai sa Glazgov Rendzersom

to je rekao, proveri i sam ako izadje video

uopste tako nisi napisao, a ni on nije tako rekao... da te citiram

A ne napomenuo je da je vatreni navijac Zvezde i ide iskljucivo na sever ali je veoma objektivan kad su u pitanju dugovanja klubova tako da Partizan ide u beogradsku zonu s 15 miliona duga,Zvezda s 35 do 50(to je vecita misterija) ostaje ti gde jeste

dakle po tebi on je rekao 'Ja navijam za Zvezdu, idem na sever i zelim da Partizan ispadne u cetvrtu ligu'... pa ko bi normalan tako nesto rekao u prenosu koji prati nekoliko miliona ljudi?

rekao je da navija za Zvezdu, da ide na sever i da bi za taj klub ucinio sve, ALI da drzava ne treba da daje novac ni Zvezdi, ni Partizanu, ni Vojvodini (mada ne znam zasto je Vojvodinu spomenuo, jer ona nije ni dinar dobila od drzave), vec taj novac treba koristiti za vaznije stvari, a klubovi privatizovati ili poslati u cetvrtu ligu kao sto je pricai sa Glazgov Rendzersom

to je rekao, proveri i sam ako izadje video

To je rekao al s osvrtom "zasto Partizan ne bi ispao ko Glazgov Rendzers"...Iskreno to bih voleo najvise,da se zavrne sipanje drzavnih para u bilo kog vecitog rivala (zna se ko bi mnogo,mnogo vise bio pogodjen) ...a preposteni Kokeza nek ostane u FSS nemam nista protiv...u pravu si..spomenuo je i Zvezdu i Partizan i ispadanje u cetvrtu ligu...sad sam ponovo preslusao...ali ostaje cinjenica da su im sipkasi u skupstini

Poslednja izmena:
Kod mene u kuci jos od Njukasla nije bila ovakva atmosfera. Prase na raznju, pivo, okupila se familija, prepricava se utakmica, kao i slavni mecevi iz proslosti, deca nece na spavanje nego sede, trepcu i upijaju svaku rec. Do kasno unoc smo sedeli pored vatre i pevali navijacke pesme. A malo se i pucalo u vazduh.

Brašanac blizu odlaska u Portugal. Obeštećenje milion evra...
Znaci, Ivica zasukao rukave. :mrgreen: Posle neki kazu nista ne radi..
Neka ide Brasanac, on je svoj maksimum dostigao odavno. Evo im Bozu i Gogu u paketu.. Kupis jednog dobijes tri..
Gde je sad taj klub, koji je nudio za Gogu 2 M? Neka isplate 500 K i to je to..

Kod nas neka akcija, sve u pola cene !

Iskreno, ocekujem nekog napadaca uskoro..

Poslednja izmena:
To za spica cemo da vidimo, s obzirom da se Boza povampiruje, a i ne ide mu se. Dok njega negde ne opravimo, nema novog.

Za Brasa je to realna cena, s obzirom na partije, a i godine (24-25). Kinta u dzep, jedna plata manje, na vec preglomazan igracki kadar, puna kapa. Marjanovic nece tu biti losiji, sigurno, mada treba i Leonarda ubaciti u 11, mozda bas tu, ispred Evertona, a iza spiceva.

Nadam se da ce Nikolic imati nacina da ih uklopi. Bar za ovu nasu, klaj klaj ligu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back