petar.petrovic
Iskusan
- Poruka
- 6.459
Gogua je zesci pajser.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ce vam biti zeznuto u gostima.
Bili ste mnogo bolji danas, ali oni su i dosli da igraju cekalicu, i pokazali su u ona 2-3 napada sto su imali za celu utakmicu da nisu nimalo bezazleni.
Dzaba bili bolji kad realizacije nema...još uvodi debelog Božinova,a Poljake jest sralo pa nema više gde..ko što neko već spomenu podseća me na Artmedija scenario
Ode sansa za prolaz.
U gostima nema sta da trazimo. Previse su iskusni za ove nase papane. Zabiberice nam gol lagano iz kontre.
Ne mogu da verujem da Tomic uvodi napadaca umesto napadaca a ima igraca vise...
Ma protiv Petržalke ste napadali, ali jalovo... večeras ste stvarali šanse...
Ma i Artmedija je bila isto ovako al tad je ulog bio Liga šampiona...Ovaj Marko Janković me prijatno iznenadioGogua je zesci pajser.....

Dosli Poljaci da igraju viktorije i izvukli sta su hteli. Nije nas htela ni sreca kad vec nemamo bog zna kakvo umece. Tamo ce da bude mnogo otvorenija utakmica, pa ako nam ne bude dan svasta moze da se desi. A mogli smo lepo danas da im ubace 2-3 komada, pa nek jure tamo..steta.
Odlicno je odigrao
ju na domaćem terenu sa igračem manje ne mogu da daju gol... gogua krš, a ovaj ga drži celu utakmicu. u revašu 3:0 za zaglebje kao protiv slavije iz sofije.
- - - - - - - - - -
kako da igraju kad im je sudija ničim izazvano izbacio igrača.
- - - - - - - - - -
dominirali?jesi smešan lik
- - - - - - - - - -
šta si ti gledao...
Odlicno je odigrao
Isto sta i ti, Gogua je u pocetku bio malo zbunjen ali nije kiksao a oduzeo je dosta lopti, dobro je odigrao.
Tipicno nase mracenje.![]()