ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Greota toliko propustenih prilika , mada jos jednom se potvrdilo da nam te ekipe iz bivseg istocnog bloka bas i ne leze.

Mada generalno mislim da je Partizan pokazao da je bolji i kvalitetni tim i da ce postici gol u revansu , bitno je da nismo primili gol kod kuce, pa sad i 1:1 nas vodi dalje, znaci smo treba dati gol, a na osnovu prikazanog mislim da Partizan to moze.

Mislim da ce vam biti zeznuto u gostima.

Bili ste mnogo bolji danas, ali oni su i dosli da igraju cekalicu, i pokazali su u ona 2-3 napada sto su imali za celu utakmicu da nisu nimalo bezazleni.

Dzaba bili bolji kad realizacije nema...još uvodi debelog Božinova,a Poljake jest sralo pa nema više gde..ko što neko već spomenu podseća me na Artmedija scenario

Ode sansa za prolaz.

U gostima nema sta da trazimo. Previse su iskusni za ove nase papane. Zabiberice nam gol lagano iz kontre.

Ne mogu da verujem da Tomic uvodi napadaca umesto napadaca a ima igraca vise...

Ne preteruj, tamo ce biti sasvim druga utakmica, Poljaci ce se morati otvoriti, verujem da Partizan moze tamo do gola, sanse su po meni 50-50 ali imam osecaj da Partizan ovo prolazi.

Inace veoma dobra igra, dobra i obrana ali losa realizacija u napadu...realno ovo je trebalo zavrsiti 2-0 za Partizan

ju na domaćem terenu sa igračem manje ne mogu da daju gol... gogua krš, a ovaj ga drži celu utakmicu

- - - - - - - - - -

Dosli Poljaci da igraju viktorije i izvukli sta su hteli. Nije nas htela ni sreca kad vec nemamo bog zna kakvo umece. Tamo ce da bude mnogo otvorenija utakmica, pa ako nam ne bude dan svasta moze da se desi. A mogli smo lepo danas da im ubace 2-3 komada, pa nek jure tamo..steta.

kako da igraju kad im je sudija ničim izazvano izbacio igrača.

- - - - - - - - - -

Odlicno je odigrao

šta si ti gledao...

Poslednja izmena od moderatora:
ju na domaćem terenu sa igračem manje ne mogu da daju gol... gogua krš, a ovaj ga drži celu utakmicu. u revašu 3:0 za zaglebje kao protiv slavije iz sofije.

- - - - - - - - - -

kako da igraju kad im je sudija ničim izazvano izbacio igrača.

- - - - - - - - - -

dominirali? :D jesi smešan lik :hahaha:

- - - - - - - - - -

šta si ti gledao...

Isto sta i ti, Gogua je u pocetku bio malo zbunjen ali nije kiksao a oduzeo je dosta lopti, dobro je odigrao.

Znalo se da ce Poljaci igrati tvrdo i defanzivno i da ce biti tesko probiti njihovu poslednju liniju. Partizan je za ovu fazu priprema igrao dobro, stvorio je sanse koje nije realizovao i da ih je na vreme naceo verovatno bi se malo vise otvorilo prostora . U ovakvom mecu suvisno je na sredini igrati sa Evertonom i Brasancem, Everton odlicno pokriva sredinu terena, defanzivno odlican i pored njega je bilo bolje da je bio od starta Marjanovic kao kreativniji igrac od Brasanca.
Usled toga Radovic je cesto petljao sa loptom na sredini, on nije plej vec igrac za tranziciju, Jankovic i Mihajlovic vrlo dobri po bokovima dok je posebno u ofanzivnom delu bek Bogosavac igrao zapazeno.Odlicne kretnje i sa i bez lopte, ubacivanja, pravio je visak .
Protiv ovakvih timova se uglavnom mora igrati sa spicem sidrasem koji bi isao na skok + jos jednim napadacem inace ih je tesko otvoriti i razbiti bunker.
U Poljskoj ce biti vise prostora za brze igrace Partizana i kontre ali ce i Poljaci vise napadati a tu ce na ispitu biti odbrana, stoperi koji za sada ne ulivaju poverenje jer su neiskusni i deluje nespretni zato bi u revansu prednost dao Balazicu.
Partizan nije dao gol iz nekoliko lepo izradjenih akcija . Na drugoj strani nadam se da nece primiti neki jeftin gol u Poljskoj. Zaglebje je neugodan rival za start ali ukoliko se prodje siguran sam da ce igra biti sve bolja i da ce se kockice sloziti, ukoliko ispadne Partizan to ce biti tezak udarac. Do kraja prelaznog roka bilo bi dobro da se Brasancu i Bozinovu nadju klubovi jer su visak u timu.

Tipicno nase mracenje.:(

Tesko je ne mraciti kad se svake godine ponavlja ista prica.Ili bar 10 poslednjih godina.Svaka utakmica nam je ista.Kao nesto igramo,kao nesto stvaramo sanse i uvek gubimo jer primamo golove na volseban nacin.I onda kao nesto treba da budemo zadovoljni jer smo odigrali dobro.
Ima ova ekipa finog potencijala samo steta sto ce proci kao svaka generacija pre njih.

Pa ovako. Igra Partizana nije loša. Dominacija sa posedom lopte, forsiranje po krilima i precizna dodavanja je pozitivna stvar. Negativna je realizacija kao i nemogućnost da se probije po sredini. Radović igra nekog kreatora po sredini iako on to nikad nije igrao. On je krilo i po potrebi špic. Ne shvatam potrebu forsiranja igrača po svaku cenu na poziciji koja mu ne odgovara bez obzira na kvalitet. Imam nekoliko zamerki na sastav tima. Prvo gde je Balažic? Gogua je totalno nesiguran sa loptom pogotovo kad se igra presing na njemu. Milenković je bio bolji deo štoperskog tandema. Onda Vule? Mislim da bi se Bandalovski bolje snašao jer je fizički jači. Nekoliko puta Vuleta odnosi onaj mesar iz Poljake levi bek. Iako je pružio solidnu partiju to mi je upalo u oko. Đurđić... očekivao sam mnogo od njega a dobili smo prečku sa 2 metra. Božinov primetno mršaviji ali i dalje daska. Njega prodati pod hitno i dovesti nekog napadača tipa Škuletić. Tomić menja napadača za napadača u situaciji kada imamo igrača više i kad gubimo inicijativu na terenu. Sa svim izmenama je zakasnio. Brašanac i Everton zajedno su bespotrebni na terenu kada se igra protiv bunkeraša. Tu fali kreativac iza napadača da pusti loptu u prazan prostor. Saša Ilić ili Marjanović. Ziheraška igra na svom terenu će nas možda koštati mnogo. A ruku na srce izvukli smo sigurno najtežeg rivala u ovom kolu od svih naših klubova. Ako prođemo ove čeka nas lakši posao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back