ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto ovo na kraju? Gde je ambicija jbt.... pa kraj bi bio posle kornera sigurno :lol:

Inače Suma je bio bolji od Tošića danas x2.

Ali ovaj Sadik utisak dana...kralj čoveče.... kad potrči svaka ruka i noga za sebe :rotf:
(Prvi put ga gledam večeras kao i Partizan uopšte u sezoni).

Zasluženo, trebalo je i više. Klasa za ove Turke,samo da ner krenu na bunkericu tamo i ne nasednu na provokacije jer će ovi provocirati na domaćem x4 u odnosu na večeras.

E da ovaj Japanac deluje kao ozbiljan igrač ali da se sačeka.

Moja prognoza je 3:1 za nas. I to da cemo prvo da ga primimo.
Погодио си резултат свака част:) мада не и редослед, реално требало је још пар голова да падне само да је пола ушло од оних шанси.
Генерално свиђа ми се игра без компликовања, на гол, са доста шутева и лопти у простор.

Zašto ovo na kraju? Gde je ambicija jbt.... pa kraj bi bio posle kornera sigurno :lol:

Inače Suma je bio bolji od Tošića danas x2.

Ali ovaj Sadik utisak dana...kralj čoveče.... kad potrči svaka ruka i noga za sebe :rotf:
(Prvi put ga gledam večeras kao i Partizan uopšte u sezoni).

Zasluženo, trebalo je i više. Klasa za ove Turke,samo da ner krenu na bunkericu tamo i ne nasednu na provokacije jer će ovi provocirati na domaćem x4 u odnosu na večeras.

E da ovaj Japanac deluje kao ozbiljan igrač ali da se sačeka.

+1 za sve što si rekao.
Suma je po meni bio ponajbolji ali za onaj korner na kraju, što bi rekao onaj čiča, da sam krokodil sad bih ga pojeo! Pa centriraj čoveče nemaju vremena ni da izađu iz šesnesterca!

A ovaj Sadik, kao ne daj Bože! Očigledno je težak za čuvanje jer se kreće tako haotično da nemaš pojma na koju stranu će koja noga i koja ruka.

Pavlovic odigrao perfektnu utakmicu, ako izuzmemo sto je kriv za jedini gol Turaka na mecu... Veoma je mlad, pogotovo za stopera i uz toliko iskusnog Ostojica i on je siguran, naviko je vec na njega, i sad kako je uso onaj Crnogorac on se nacisto poremetio i eto, trenutak nepaznje i pada u vodu jedna fenomenalno odigrana utakmica. Mislim da ne treba podsecati koliko je samo duela dobio i sta je sve cistio. Ali i pored te greske kod gola, ja sam pri stanovistu da ce mali biti bolji igrac nego Milenkovic. I Partizan da je pametan da ga ostavi do sledeceg leta, ili bar do zime, moze uzeti bas lepe pare.

Погодио си резултат свака част:) мада не и редослед, реално требало је још пар голова да падне само да је пола ушло од оних шанси.
Генерално свиђа ми се игра без компликовања, на гол, са доста шутева и лопти у простор.

Hvala, hvala :mrgreen:

Pogodio sam i izmenu u poluvremenu, Stevanovic-Asano sto se pokazalo kao vrhunski potez jer ih je nindza gazio celo poluvreme po boku.

Moj utisak je brzina. Brzi smo u pi@ku materinu. Utisak dva je fizicka sprema. Vrsimo presing ceo mec, delovalo je da momci imaju snagu za jos jedno poluvreme. Sve u svemu odlican rezultat i jos bolja igra. Tamo cemo da ima spakujemo bar dva komada, verujem da ce Savo umeti da pripremi utakmicu, pre svega da psihicki naspanuje igrace da se ne opustaju i ne ulaze posle u paniku.

Jedva cekam sledeci mec.

odlična igra, solidan rezultat. golove dali trojica najboljih, trojica stranaca. glogov kolac u teoriju fašista da šansu treba dati "našoj deci".

Koliko je stranaca imala Zvezda u timu 1991? I kako je uopste stajao nas fudbal dok su igrali samo domaci igraci, a kako danas? Nema niko nista protiv njih zato sto mrzi strance to je budalastina nego je ljudima draze d njihov tim nosi nase dete, to je tako svuda u svetu, a pogotovo sto smo mi zemlja talenata i greota je da to ne iskoristimo, a nazalost ne koristimo skoro uopste ili jako malo...

Da sa time bi se slozio , mislim nismo mi neka velika i bogata zemlja pa da imamo 10, 15 ili 20 velikih klubova, imamo samo 2 velika kluba , odnosno 2 nacionalna kluba koji su stub srpskog fudbala (i generalno sporta u Srbiji uopste) i sad stranci nam trebaju, oni su tu da pojacaju konkurenciju u timu, da donesu dodatni kvalitet, eventualno ako su neka zvucnija imena da privuku malo vise gledaoca na stadion , itd ali i u Partizanu i u Crvenoj Zvezdi kostur tima odnosno stub tima moraju da cine nasi domaci igraci.

Inace zaista sam zadovoljan i igrom i rezultatom veceras, Akano se pokazao kao pun pogodak, Suma odlican i pokazuje da ce igrati na mnogo visem nivou nego u proslom mandatu dok je bio u Parizanu, Sadik je srcan i bori se kao da je rodjen u Partizanu i na stadionu JNA , generalno mislim da smo ove godine bas super potrefili sa strancima, da ne ureknem dosta dobro Partizan deluje na samom pocetku ove sezone i generalno od kako je Savo Milosevic preuzeo ekipu, iskreno nadam se da smo dobili trenera na duze staze ;)

Koliko je stranaca imala Zvezda u timu 1991? I kako je uopste stajao nas fudbal dok su igrali samo domaci igraci, a kako danas? Nema niko nista protiv njih zato sto mrzi strance to je budalastina nego je ljudima draze d njihov tim nosi nase dete, to je tako svuda u svetu, a pogotovo sto smo mi zemlja talenata i greota je da to ne iskoristimo, a nazalost ne koristimo skoro uopste ili jako malo...
Pancev, prosinecki, sabanadzovic, najdoski, radinovic marovic savicevic... Sve su ti to stranci...

Nisu iz prostora ping pong lige toboz talenata...
Kakvi talenti???

Bata djorina skola dok se trenerska skola ne iskoreni ti tvoji talenti ce vracati loptu unazad i buti sporiji od babuskara dok svi u svetu igraju brzo...

dragi prijatelji sporta i razonode :)

mozda ste primetili da je krenula kampanja otvaranja tema prema konkretnim desavanjima u sportu.

dosadasnji sistem zbirne teme koja je bila svastara nasa dva najveca kluba se lose pokazao kroz praksu jer su se vodile nekad paralelne price, nekad se sve zatrpavalo i onda je bilo tesko naci ono sta te zanima tako da se sad ove teme zatvaraju.
svaki dogadjaj ce biti zasebna tema i tako ce ljudi moci lakse da se snalaze.

znaci primenjujemo princip koji godinama funkcionise na forumu politika.

sto se tice finansiranja zvezde i partizana i price kako jedni ili drugi dobijaju od drzave vise ili manje i za to mozete otvoriti zasebnu temu.

hvala na razumevanju :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back