ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Страхиња Павловић близу Бенфике, Партизану 5,5 милиона

Како наводи лист „А Бола“ трансфер 18-годишњег штопера близу је реализације и износиће 500.000 мање него што су црно-бели првобитно захтевали

Veoma zanimljiv fenomen, nije izostao ni ove godine. Pred vazan evropski mec, nama se naprasno po portalima prodaju najbolji igraci. Svake godine, tacno kao sat. Mamicu im udvoricku, kvazinovinarsku hebem. Svima.

Iste te fekalije od novina i portala ne mogu u svojim mozgicima da shvate da se protiv mezimice dosudi penal, koji btw uopste nije sporan, jer je onaj Jovancic sapleo igraca. To sto dize ruke, ne znaci da mu nogom nije usao. Ovo je nezapamceni aparthejd koji se desava prema jednom klubu, neverovatno i nezabelezeno. Neverovatan stepen udvoristva ka jednom klubu i jednom duhu koji lebdi nad Marakanom.

Страхиња Павловић близу Бенфике, Партизану 5,5 милиона

Како наводи лист „А Бола“ трансфер 18-годишњег штопера близу је реализације и износиће 500.000 мање него што су црно-бели првобитно захтевали

Cuj B tim, pa Benfika takvih ima na kilo. Zar nisu nista naucili na primerima Jovica i Saponjica. Jos malo ce da pocnu da prodaju i petlice...

Da dopunim, sto se te navodne vesti tice. Partizanu tri kluba nude 6 miliona evra za Pavlovica, to su preneli u ponedeljak. Juve, Benfika i neki premierligas. Danas odednom klub, koji bi tu situaciju mogao da iskoristi da u tom nadmetanju dodatno podigne cenu cim ima vise zainteresovanih, odjednom odlucuje da ga prodaje za pola miliona manje. Aman. Ko su citaoci ovih vesti? Veverice? Ima li uopste mozga ili je bitno samo da se nesto baljezga?

Postoji samo jedna svrha ove navodne vesti, a to je da svi oko PFC pozele da se nahebu majke ljudima u klubu jer to rade. Prodaju odbrambenog igraca u sred kvalifikacija. To je samo Djura mutavi radio.

Klub je prodao Svetu Markovica i Rikarda upravo da ne bi morao da u ovakvom momentu prihvata ponude za Pavlovica jer je za razliku od prethodne dvojice projektovan za ovu sezonu da igra u prvih 11.

Veoma zanimljiv fenomen, nije izostao ni ove godine. Pred vazan evropski mec, nama se naprasno po portalima prodaju najbolji igraci. Svake godine, tacno kao sat. Mamicu im udvoricku, kvazinovinarsku hebem. Svima.

Iste te fekalije od novina i portala ne mogu u svojim mozgicima da shvate da se protiv mezimice dosudi penal, koji btw uopste nije sporan, jer je onaj Jovancic sapleo igraca. To sto dize ruke, ne znaci da mu nogom nije usao. Ovo je nezapamceni aparthejd koji se desava prema jednom klubu, neverovatno i nezabelezeno. Neverovatan stepen udvoristva ka jednom klubu i jednom duhu koji lebdi nad Marakanom.
Bitno da je tvoj mali ali napaćeni mozag propratio Zvezdinu utakmicu (nemoj samo onu foru "čitao pa pogledao o čemu se radi").
Silno te zabolelo to što su protestvovali protiv evropskog a ne domaćeg tima :lol: Zamisli tu drskost :eek:
Vama da se tako nešto desilo cunami bi krenuo iz svih srpskih potoka !
Da su se bunili - jesu,opravdano bez obzira da li je bio penal ili ne.Svako ima pravo i treba ga iskoristiti.Ista takva situacija bila i kod starta nad Benom.Ja na te situacije i ne pridajem veliku pažnju jer su trebali da ih otresu u BgTakođe i crveni za onog njihovog crnju koji je loptu uzeo u ruke.
Mnogo je to za tvoju frakcijašku lobanju !
Večeras kada se sudare na centru pre početka utakmice dva kapitenska brata turbana uz "merhaba-merhaba".Valjda će se iz UEFA setiti i jedan tepih da im postave :lol:

Ja sam mišljenja da večeras moramo da osiguramo plasman. U Turskoj pitanje šta će da bude, a i pitanje je kakav karakter uopšte ima ekipa da dobije na takvom gostovanju. Dakle, večeras mora da se napadne iz svih oružja, da se odigra hrabro i da se ne staje čim se povede. Naravno, znajući Partizan igraćemo metiljavo, na rezultat, sa dva zadnja vezna prevashodno čuvajući svoj gol.

Moja prognoza je 3:1 za nas. I to da cemo prvo da ga primimo. U ekipi je uspostavljena pristojna hijerarhija, zna se ko sta treba a sta ne treba da radi, problem je sto nas jos niko ozbiljan nije defanzivno testirao do sada. Zbog toga mislim da cemo vrlo verovatno da primimo jedan gol ali i da smo vise nego sposobni ofanzivno da im zavucemo jedno tri komada.

Posle dve godine klaj klaj fudbala, ovo pocinje da lici na nesto, u dosta smo pozitivnom momentu, ako sada to ne iskoristimo, ne znam kad cemo.

Takodje, slusao sam Savu kada je bilo zrebanje za plejof, ono je glas coveka koji je svestan da ima ekipu i protivnike sa kojima zna sta ce i ima nacin da nas uvede u LE. Nadamo se najboljem.

Mislim da je greška gurati toliko ovog malog Stevanovića. Definitivno jeste veliki talenat ali je suludo očekivati toliko od jednog deteta i tako rano ga gurati u prvi tim u tako bitnoj utakmici. Jedino ako ga Vuleta i ekipa spremaju za par milki na zimu.
Teška posla da ćemo mi ovde nešto poraditi. Imamo dobru utakmicu ipo iza sebe protiv dva veoma slaba protivnika. Tim je jako loš, ambicije su nikakve, atmnosfera u i oko kluba na nivou amatrizma...

Mislim da je greška gurati toliko ovog malog Stevanovića. Definitivno jeste veliki talenat ali je suludo očekivati toliko od jednog deteta i tako rano ga gurati u prvi tim u tako bitnoj utakmici. Jedino ako ga Vuleta i ekipa spremaju za par milki na zimu.
Teška posla da ćemo mi ovde nešto poraditi. Imamo dobru utakmicu ipo iza sebe protiv dva veoma slaba protivnika. Tim je jako loš, ambicije su nikakve, atmnosfera u i oko kluba na nivou amatrizma...

Stevanovic ce veceras dati gol, a mozda i dva!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back