ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do sad je moglo 4 stranca i 2 iz drugih zemalja bivše Jugoslavije... sad ukupno 6 igrača koja nemaju srpsko državljanstvo... pozdravljam ovo, treba igrače iz RS i Srbe i prosrbe iz CG i Makedonije motivisati da uzimaju srpsko državljanstvo i igraju za Srbiju... a ne k'o do sada tjerati ih da igraju za druge reprezentacije da bi im malo skočila cijena...

- - - - - - - - - -

I ovo se najavljuje već duže vrijeme, nije sigurno zbog Zvezde to iznenada napravljeno... kakvi budalasti novinarski naslovi i kakvo klinačko primanje navijača jugoslAvenskog armijskog kluba...

http://informer.rs/sport/-zvezda/79389/-ZVEZDINU-VODENICU-Promena-pravila-sest-stranaca-terenu

Jebbem ti smrdljivu drzavu, i one koji je vode.

Cim mezimica dovede dva crnca, mora da se menja pravilo za celu ligu. I tako druga godina za redom. Smradovi!!! Cemu da se covek nada, kad se vec unapred sve zna.

Pa ovo je očekivano. Ne znam zašto se čudiš.

Ja sam i pred početak prošle sezone rekao da mi treba da se okrenemo Evropi.
U JSL nema šta da tražimo dok je ova vlast u zemlji.

Do sad je moglo 4 stranca i 2 iz drugih zemalja bivše Jugoslavije... sad ukupno 6 igrača koja nemaju srpsko državljanstvo... pozdravljam ovo, treba igrače iz RS i Srbe i prosrbe iz CG i Makedonije motivisati da uzimaju srpsko državljanstvo i igraju za Srbiju... a ne k'o do sada tjerati ih da igraju za druge reprezentacije da bi im malo skočila cijena...

- - - - - - - - - -

I ovo se najavljuje već duže vrijeme, nije sigurno zbog Zvezde to iznenada napravljeno... kakvi budalasti novinarski naslovi i kakvo klinačko primanje navijača jugoslAvenskog armijskog kluba...

Koliko ste Srba doveli iz,RS,CG itd?Cak i kad dovodite camuge vi ste stub srBstva...svaka cast na licemerju

Hoce taj Leonardo da igra na ovoj poziciji gde je sad Brasanac ?

Jel ima nekih najava ko ce da vam igra desnog beka ? Hoce li ostati Vulicevic i Bandalovski ?

Da li kao navijaci Partizana imate poverenja u Bogosavca ?

Jel pratite na yt i po portalima , kako izgleda Balazic posle oporavka ?

Hoce da vam ostane Alen Stevanovic u klubu ?

Jel ima neki link da se pogleda ko su vam potencijalni protivnici u 3. i 4. kolu ? Neki spisak , nesto ?

Poslednja izmena:
Još desetak minuta i sleće

latest

leonardo-1.jpg

Dugo očekivani (i čekani) brazilski vezista Leonardo da Silva Souza, novi igrač Partizana, stigao je danas u Beograd.

"Veoma sam srećan što sam došao u Partizan i Beograd, mislim da ću svojim igrama usrećiti i pomoći klubu. Moja pozicija je na levom krilu, a jednako dobro mogu da odigram i na poziciji desetke. Spreman sam...", rekao je Leonardo novinarima na beogradskom aerodromu.

U Beograd je došao sa ženom i detetom letom preko Minhena.

"Dolazim u najveći klub u Srbiji", napisao je on pre desetak dana na svom Instagram profilu, uz fotografiju stadiona Partizana.

Leonardo stiže kao slobodan igrač, a poslednje dve godine bio je član ruskog Anžija za koji je postigao 33 gola.

Ofanzivni vezista, za kojeg je sportski direktor Partizana Ivica Iliev u jednom od intervjua rekao da "takav još nije igrao ovde" (u Srbiji, prim. aut), postao je slobodan igrač prošlog februara kada je zakasnio na pripreme Anžija i zbog toga dobio otkaz.

http://mondo.rs/a918399/Sport/Fudbal/Leonardo-dosao-u-Beograd-u-Partizan.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back