ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostojic je (kao i Tubic), katastrofalan izbor. Iz vise razloga.

Igrac koji sa 32 god. tavori u nasoj ligi sigurno nije pojacanje Partizana za prvih 11. Balazic i Gogua su bolji igraci od njega.

Nece igrati za malu platu. Necemo ga sutra nikome prodati.

Zatvorice mestonekom klincu u rotaciji za Superligu.

Ili stranca na stopera, proverenog internacionalca, ili nikog. Moj pik je Jan Djurica. Igrao kao zmaj na EURU. Slobodan igrac.

Ostojic je slobodan igrac, iskusan je i bio je u najboljem timu sezone, bolje je i on da dodje nego niko ili neki stranac koji bi bio nepouzdan ako vec ne mogu angazovati Cvetinovica ili Zuniora koji su bolja resenja. Pozicija stopera je vrlo osetljiva u ovom timu koji ce biti ofanzivno orjentisan i bice prostora za kontre protivnika zato Tomic trazi brzeg i agresivnijeg koji ce znati da presece akciju protivnika i nece lako ispadati iz igre. Za sada je konkurencija na stoperskim pozicijama tanka rekonvalescent Balazic koji je uz to i sporiji tip igraca i mladi Gogua, eventualno Bandalovski moze igrati dok Milenkovic ce retko dobijati sansu, mozda u manje bitnim mecevima a pominje se mogucnost da i Jevtovic bude povucen sa zadnjeg veznog na poziciju stopera.
On je trenutno rezerva Evertonu a posto je tu i Radin na klupi onda mu se znacajno smanjuje mogucnost da igra, Jevtovic nije los igrac ali za zadnjeg veznog nema neki radijus kretanja, sporiji je mada ima skok i pas + kontrola poseda ali opet je to isuvise veliki rizik jer nije igrao do sada stopera. Iz drugog plana bi se sa njim dobio bolji prenos lopte, sigurniji pas ali nema agilnost i brzinu .

Poslednja izmena:
Nema tu puno izbora, Partizan je ispunio kvotu stranaca tj ima jednog viska. Gogua, Everton, Leonardo i dva Bugara od kojih moze cetiri po pravilima igrati tj biti u protokolu, sto znaci da ce jedan uvek biti visak. Ukoliko neko od njih ode mogao bi se neki stranac dovesti u odbrani. Ima i igrace sa prostora bivse YU Balazica, Jankovica tako da je i tu ispunio kvotu. Dakle moze dovesti samo domaceg igraca , koji ce biti ili povratnik ili iz domace lige.
Ne bi me iznenadilo da starteri budu Balazic i Gogua a vidim da i na ovoj prijateljskoj koja se igra Tomic ponovo igra sa Jevtovicem kao stoperom tako da mislim da se dovodi domaci igrac za rotaciju.
Mislim da prema trenutnom stanju kadra neko od dvojice Bugara ce biti najcesce van protokola u domacem prvenstvu a to je verovarno Bandalovski jer Bozinov je prva rezerva u napadu, verovatno bi se on rotirao sa Goguom i mozda jos nekim ako se neki stranac povredi, ima parne. Moguce je da zbog Zvezde se poveca kvota.

Poslednja izmena:
Jankovic i Kosovic su tehnicki stranci sa prostora ex-Yu, ali imaju i nase pasose, tako da jos jedan ex-Yu igrac dolazi u obzir. Mi u timu mozemo imati koliko nam srce iste stranaca, samo sto nece moci svi odjednom na teren. Ukoliko igramo Evropu, imacemo 35 utakmica u polusezoni, tako da nece ni biti potrebe da svi igraju odjednom, moraju igraci da se rotiraju.

Na stoperu glasam za proverenog stranca, internacionalca, nikako za domace balvane od 32 godine koji nisu videli ozbiljnog evro fudbala u karijeri.

Razbili smo danas ove Poljake, vrlo tecna igra, u oba poluvremena, Marjanovic pokidao kakvu je golcinu zavukao. Ruku na srce, ovi su treceligasi, tako da nisu bili protivnik po meri, ali se vidi da je ovaj tim dosta jaci od proslogodisnjeg.

Bozinov je zreo za penziju, decko ne ume okvir da pogodi sa 5 metra. Pod hitno da ga nekome prodaju, poklone, uvale, podvale... a da dovedu normalnog napadaca ili da forsiraju Vlahovica.

Iskreno, po pitanju stopera, i meni se sve vise cini da cemo tu da useremo motku.

Mada, cekam da se jedno jutro probudim i procitam da je Cvetinovic nas. Tako je i zimus Ivica "odustajao" od Sume pa ga je pecao do poslednjeg dana.

Da ima sta da se probere...ima. Danas sam naveo Jana Djuricu kao slobodnog igraca, izuzetno pouzdan stoper. Njegov kolega iz repke Kornel Salata igra u Slovanu, mozda da njega namamimo.

Iskreno, po pitanju stopera, i meni se sve vise cini da cemo tu da useremo motku.

Mada, cekam da se jedno jutro probudim i procitam da je Cvetinovic nas. Tako je i zimus Ivica "odustajao" od Sume pa ga je pecao do poslednjeg dana.

Da ima sta da se probere...ima. Danas sam naveo Jana Djuricu kao slobodnog igraca, izuzetno pouzdan stoper. Njegov kolega iz repke Kornel Salata igra u Slovanu, mozda da njega namamimo.

Taj Djurica je koliko se secam igrao za Artmediju one godine kada su nas izbacili iz LS.Dobar je igrac i bio je standardan na EP.Znaci nemamo sta tu da trazimo.

http://www.mozzartsport.com/vesti/iskomplikovalo-se-partizan-bez-leonarda-u-poljskoj/139599

Veliko pojačanje od kojeg se očekuje da „pravi razliku u Evropi“ kako reče sportski direktor Iivica Iliev ipak neće proći priprem sa Partizanom u Poljskoj. Brazilski vezista Leonardo se neće staviti na raspolaganje treneru Ivanu Tomiću tokom najvažnijeg dela priprema za novu sezonu.

Dugo je Partizan jurio Leonarda, pregovori sa Brazilcem su bili komplikovani zbog njegovih specijalnih uslova, a sada se iskomplikovao i njegov dolazak. Iako je Brazilac pre šest dana potpisao ugovor na tri godine sa Partizanom, on se i dalje nalazi u domovini umesto sa novim saigračima u Poljskoj.

Kako Novosti javljaju, komplikacije su vezane za njegov dolazak iz Brazila u Evropu, pa će tek u subotu doputovati u Beograd. U srpskoj prestonici ga očekuju lekarski pregledi posle čega bi mogao da otputuje u Poljsku, ali je procenjeno da je kasno i da nema svrhe da na tako kratak period putuje u Poljsku. Proveo bi na pripremama samo četiri dana tako će odlučeno da se saigračima priključi u Beogradu kada se vrate iz Poljske.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back