ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.informer.rs/sport/partizan/76866/-BALDE-REDU-Partizan-odustaje-spica-Kubana

Drugari, jel pricam ja da dolazi i Balde :tambalamba:

Ne moze celu sezonu samo Djurdjic u napadu. Bozinov OUT, Balde IN!!!

Sa njim i Djurdjom u timu, bili bi prejaki u napadu, 2 gola po mecu minimum. Samo da se iscimaju malo Ivica i Ivan, da se ne femkaju i ne odustaju, Baldeu ugovor istice za 10 dana, dosao bi bez obestecenja.

Uff! Balde je za nase uslove zver od napadaca..
Sa njim i Djurjdicem imali bi najjaci napad unazad nekoliko godina!
Ali..Ne djeluje mi ovo realno,jer mi nismo ozbiljan klub!

Ali,ako ga Ilijev dovede.Kapa dole.I oprastam mu za najbolju desetku koja igrala na Balkanu!

http://www.informer.rs/sport/partizan/76866/-BALDE-REDU-Partizan-odustaje-spica-Kubana

Drugari, jel pricam ja da dolazi i Balde :tambalamba:

Ne moze celu sezonu samo Djurdjic u napadu. Bozinov OUT, Balde IN!!!

Sa njim i Djurdjom u timu, bili bi prejaki u napadu, 2 gola po mecu minimum. Samo da se iscimaju malo Ivica i Ivan, da se ne femkaju i ne odustaju, Baldeu ugovor istice za 10 dana, dosao bi bez obestecenja.
Нама треба везњак креативац иначе и Ђурђић и Божинов и Балде и Радовић могу само да плачу за лоптом.

Него шта би са Брашанцем јел рачунају на њега?

Centarfora ? Ha ha ha . Pa niste doveli Levandovskog ybt koji ti je . . !

Evo budi realan pa reci po cemu su to toliko Djurdjic ili taj Bej Blejd nesto puno bolji igraci od Bozinova ? ? ? ? ? I da li su uopste bolji .

Ja da sam na tvom mestu prvo bi se zabrnuo oko odbrane . Razmisljao bih o tome kakav ce biti Balazic posle ove povrede i sta ce biti sa njim . Razmisljao bih o tome koliko moze Gogua . Razmisljao bih o tome zasto je onaj Jovanovic oteran , pitao bih se ko ce da igra desnog beka . Stavio bih prst na celo pa bi se zamislio kakva vam je klupa u odbrani . A onda bih se najvise zabranuo oko levog beka jer realno Subic je izmislio fudbal za Bogosavca . Jeste taj mali zuti je borben ali nista drugo ne zna . A Subic je pokidao svaku utakmicu na kojoj je igrao . Zasto je Tomic odstranio Subica cim je dosao da trenira Partizan ? Da li mozda zbog toga sto je Subica doveo Nedic ?

Kako ti nista od toga nije palo na pamet ? Kako ce sredina da vam izgleda sad kad ode Brasanac . . Jel ti Marjanovici i Djurickovici mogu da iznesu kvalifikacije ? Jel imaju kvalitet jednog Babovica na primer ? E o tome bi ja razmisljao .

Sto se tice napada on ce biti dobar samo ako Neca ostane . Ako slucajno ode ovog leta e onda vam dzabe i Radovic i Djurdjic i taj mali Jankovic .

Transfer politika Partizana ovog leta je takva da se kopira KK Partizan . Znaci dovode se iskusni i matori Srbi koji treba da odnesnu prevagu u JSL i racuna se na to da ce Zvezda tokom sezone da se trosi u Evropi i na taj nacin se pokusava uzeti titula . To je cilj ove uprave da se uzme titula . Ali tesko da cete uspeti jer ce Zvezda prakticno imati dva tima , jedan za Evropu drugi za JSL i svaki ce biti duplo jaci od vaseg prvog tima .

Realno trenutno u Partizanu postoji samo jedan jedini igrac koji bi mogao da igra u Zvezdi da se izbori za mesto - Mihajlovic , ovo ostalo ne bi moglo da prismrdi ni klupi .

Centarfora ? Ha ha ha . Pa niste doveli Levandovskog ybt koji ti je . . !

Evo budi realan pa reci po cemu su to toliko Djurdjic ili taj Bej Blejd nesto puno bolji igraci od Bozinova ? ? ? ? ? I da li su uopste bolji .

Ja da sam na tvom mestu prvo bi se zabrnuo oko odbrane . Razmisljao bih o tome kakav ce biti Balazic posle ove povrede i sta ce biti sa njim . Razmisljao bih o tome koliko moze Gogua . Razmisljao bih o tome zasto je onaj Jovanovic oteran , pitao bih se ko ce da igra desnog beka . Stavio bih prst na celo pa bi se zamislio kakva vam je klupa u odbrani . A onda bih se najvise zabranuo oko levog beka jer realno Subic je izmislio fudbal za Bogosavca . Jeste taj mali zuti je borben ali nista drugo ne zna . A Subic je pokidao svaku utakmicu na kojoj je igrao . Zasto je Tomic odstranio Subica cim je dosao da trenira Partizan ? Da li mozda zbog toga sto je Subica doveo Nedic ?

Kako ti nista od toga nije palo na pamet ? Kako ce sredina da vam izgleda sad kad ode Brasanac . . Jel ti Marjanovici i Djurickovici mogu da iznesu kvalifikacije ? Jel imaju kvalitet jednog Babovica na primer ? E o tome bi ja razmisljao .

Sto se tice napada on ce biti dobar samo ako Neca ostane . Ako slucajno ode ovog leta e onda vam dzabe i Radovic i Djurdjic i taj mali Jankovic .

Transfer politika Partizana ovog leta je takva da se kopira KK Partizan . Znaci dovode se iskusni i matori Srbi koji treba da odnesnu prevagu u JSL i racuna se na to da ce Zvezda tokom sezone da se trosi u Evropi i na taj nacin se pokusava uzeti titula . To je cilj ove uprave da se uzme titula . Ali tesko da cete uspeti jer ce Zvezda prakticno imati dva tima , jedan za Evropu drugi za JSL i svaki ce biti duplo jaci od vaseg prvog tima .

Realno trenutno u Partizanu postoji samo jedan jedini igrac koji bi mogao da igra u Zvezdi da se izbori za mesto - Mihajlovic , ovo ostalo ne bi moglo da prismrdi ni klupi .

Ti razmisljaj a mi cemo da uzivamo.

Balde bi bio veliko pojacanje, klasican spic . Na drugoj strani u tom slucaju jasno je da bi se morala nekako korigovati sredina jer i Balde, Djurdjic i iza njih Radovic zavise od pravovremenih asistencija i lopti u prostor. U takvoj konstelaciji bilo bi bolje da Radovic ide na krilo a bio bi potreban pravi plej na sredini ili bi tu igrao Marjanovic eventualno Jankovic, videcemo ipak da li je to samo novinarsko nagadjanje.
To bi znacilo da se Tomic vraca klasicnoj formaciji 4-4-2 iz Djukicevog perioda, dakle izuzetno ofanzivan stil.

Poslednja izmena:
Ja sam vam reko da Tomic i Ilijev rade dobar poso bice dobrog derbija ove sezone odlicna pojacanja Radovic top pojacanje, Jankovic jako talentovan ja sam ga prizeljkivo u Zvezdi jos dok je bio u OFKi...Djurdjic nevidim boljeg spica da mozete naci, Marjanovica nisam gledo ove sezone vidim da je iskido golovima i asistencijama predprosle sam ga gledo kad je Radnicki bio u problemima teskim i onim mi se svidjo ima odlicna resenja sa loptom finu tehniku on je tu doveden da bude u rotaciji radi sirine ali nemojte se izneaditi ako zacementira mesto u timu mozda odmeni Brasanca....Kod nas se odmah pljuje po 'defaultu' a ovo je dobar poso sto rade...ovo su sve igraci koji imaju stlifa znaju lopte za razliku od ranijih balvancina tipa Grbic Trujic Koji sta znam koji imaju neku fudbalsku crtu da budem iskren al su daleko od fudbalera...bice dobrog derbija opet kazem...

Poslednja izmena:
Opa Djurdjo!!!!!!

http://www.mozzartsport.com/vesti/zavrseno-leonardo-danas-potpisuje-za-partizan/138597

Ja ne znam sta je ovo!!! Kakva se to ekipa pravi!!! Ako se ratosiljamo i bugarina i dovedemo i Baldea u napadu, bice ove sezone ludnica!!! Ne pamtim da smo imali ovako jaku napadacku ekipu!!!

Ej ja sam bio prvi! :rtfm: ;)

Ako si ti zadovoljan onda ne znam sta da kazem. :maramica:
Slazem se da su ovo vec velika pojacanja za Partizan pre svega zbog velikog iskustva igraca koji su igrali u inostranstvu. Ne znam samo zasto gomilamo igrace na pozicijama gde vec imamo dobre igrace. Recimo ovaj Leonardo je levo krilo a tu vec imamo Necu. Kupuju Cvetinovica a oporavio se Balazic itd. Ok je da imamo podjednako jaku ekipu i na klupi ali bolje da resavamo goruce probleme i dovodimo igrace gde smo najslabiji.

Leonardo je taj igrac koji ce biti spona izmedju Evertona i Radovica na sredini, igrac koji treba da kreira igru ali se i vraca u defanzivu, dakle vidi se da Tomic lepo slaze kockice.
Marjanovic ce biti ipak rezerva na tom mestu centralnog veznog. Ovo je ozbiljno pojacanje, mlad igrac a vec dokazan koji ce praviti razliku. Odavno jedan prelazni rok nije ovako bio obecavajuc.

- - - - - - - - - -

Ej ja sam bio prvi! :rtfm: ;)

Ako si ti zadovoljan onda ne znam sta da kazem. :maramica:
Slazem se da su ovo vec velika pojacanja za Partizan pre svega zbog velikog iskustva igraca koji su igrali u inostranstvu. Ne znam samo zasto gomilamo igrace na pozicijama gde vec imamo dobre igrace. Recimo ovaj Leonardo je levo krilo a tu vec imamo Necu. Kupuju Cvetinovica a oporavio se Balazic itd. Ok je da imamo podjednako jaku ekipu i na klupi ali bolje da resavamo goruce probleme i dovodimo igrace gde smo najslabiji.

On je plej, centralni vezni a zbog karakteristika alternativno moze na krilo, vise je to levi vezni u formaciji 4-4-2 nego krilni napadac. Najavljivao se kao igrac koji bi tu poziciju pokrivao dok Balazic je pitanje u kakvoj je formi posle povrede, ne verujem da ce on duze od 6 meseci do godinu igrati jos u Partizanu, Gogua je mlad, oscilira i sklon kartonima tako da Cvetinovic je tu neophodan.

http://informer.rs/sport/partizan/75267/PARTIZAN-NASAO-DESETKU-Brazilac-Leonardo-prvi-crno-belih

Prema trenutnom timu, racunajuci da bi i Cvetinovic dosao, tim bi ovako izgledao, sa odredjenim rotacijama u toku meca gde bi Radovic se cesto ubacivao u zavrsnicu dok bi Leonardo isao napred pa bi se sistem transformisao i u 4-4-2:
1460028_FK_Partizan_Beograd.jpg

Poslednja izmena:
Hahahaha, Deki, dobio si u fotofinisu.

Pogledajte klip na Mozzartu, ovaj Leonardo bije sa obe noge. Moze da igra gdegod ga trener stavi. To mene odusevljava kod igraca, kad su jaki i levo i desno, onda odbrambeni igrac ne zna sta da brani.

Balazic se vraca posle duge povrede i sigurno ce dobiti sansu, ali treba zdrava konkurencija za svako mesto u timu, pa i na stoperu. Sada bi Gogua i eventualno Cvetonovic bili tande., ali nista nije uklesano u kamenu.

Drzim fige jos za Baldea, da budemo grom ekipa, kao u vreme Djukica, samo sa jos boljom odbranom.

Leonardo je taj igrac koji ce biti spona izmedju Evertona i Radovica na sredini, igrac koji treba da kreira igru ali se i vraca u defanzivu, dakle vidi se da Tomic lepo slaze kockice.
Marjanovic ce biti ipak rezerva na tom mestu centralnog veznog. Ovo je ozbiljno pojacanje, mlad igrac a vec dokazan koji ce praviti razliku. Odavno jedan prelazni rok nije ovako bio obecavajuc.

- - - - - - - - - -

On je plej, centralni vezni a zbog karakteristika alternativno moze na krilo, vise je to levi vezni u formaciji 4-4-2 nego krilni napadac. Najavljivao se kao igrac koji bi tu poziciju pokrivao dok Balazic je pitanje u kakvoj je formi posle povrede, ne verujem da ce on duze od 6 meseci do godinu igrati jos u Partizanu, Gogua je mlad, oscilira i sklon kartonima tako da Cvetinovic je tu neophodan.

http://informer.rs/sport/partizan/75267/PARTIZAN-NASAO-DESETKU-Brazilac-Leonardo-prvi-crno-belih

Prema trenutnom timu, racunajuci da bi i Cvetinovic dosao, tim bi ovako izgledao, sa odredjenim rotacijama u toku meca gde bi Radovic se cesto ubacivao u zavrsnicu dok bi Leonardo isao napred pa bi se sistem transformisao i u 4-4-2:
Pogledajte prilog 390842

Nisam siguran da ce Vulicevic ostati u klubu. Cini mi se da je dobio dozvolu da nadje novi klub. A vidim da se trazi i novi desni bek sto znaci da ce i Bandalovski otici. Ovaj iz Cuke je dobar desni bek, mozda najbolji u ligi ali pre ce otici u Zvezdu nego kod nas jer je Zvezdas. Dobar je i Raul Petrovic iz Niskog Radnickog ali on izraziti defanzivac, u napadu je slabiji a Partizanu treba igrac koji ima i ofanzivne karakteristike. Kad bi dosao onaj brazilac iz Intera sto je trenirao sa pre dve godine sa Partizanom to bi bila bomba. Al on je zesce skup.

Cirko ide u inostranstvo. Reko je da ga Srbija vise ne zanima.

Daleko mu lepa kuca, samo mi zao sto ga pre 2 zime ne uvaljasmo Anderlehtu za 1,5 milki.

Mora sad da se rasterecuje platni fond. Kako znamo i umemo da jos jedno 10-ak igraca liferujemo.

Tomic je uzeo metlu u ruke, rasterace sav prosek iz kluba.

Verujem da za Brasanca, Bandu (ili Vuleta), Bozinova, Jeftovica, Stevanovica moze da se namakne par miliona evra, da se zatvori budzet za ovaj rok i obezbede potpisi za igrace koje zelimo.

Izgleda da se ceka da Bozinov ode kako bi se doveo Balde, a da se proda neko od desnih bekova kako bi se doveo Struna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back