- Poruka
- 30.542
Потписао Ђурђић.
Треба један креативац.
Треба један креативац.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.informer.rs/sport/partizan/76866/-BALDE-REDU-Partizan-odustaje-spica-Kubana
Drugari, jel pricam ja da dolazi i Balde
Ne moze celu sezonu samo Djurdjic u napadu. Bozinov OUT, Balde IN!!!
Sa njim i Djurdjom u timu, bili bi prejaki u napadu, 2 gola po mecu minimum. Samo da se iscimaju malo Ivica i Ivan, da se ne femkaju i ne odustaju, Baldeu ugovor istice za 10 dana, dosao bi bez obestecenja.
Нама треба везњак креативац иначе и Ђурђић и Божинов и Балде и Радовић могу само да плачу за лоптом.http://www.informer.rs/sport/partizan/76866/-BALDE-REDU-Partizan-odustaje-spica-Kubana
Drugari, jel pricam ja da dolazi i Balde
Ne moze celu sezonu samo Djurdjic u napadu. Bozinov OUT, Balde IN!!!
Sa njim i Djurdjom u timu, bili bi prejaki u napadu, 2 gola po mecu minimum. Samo da se iscimaju malo Ivica i Ivan, da se ne femkaju i ne odustaju, Baldeu ugovor istice za 10 dana, dosao bi bez obestecenja.
Centarfora ? Ha ha ha . Pa niste doveli Levandovskog ybt koji ti je . . !
Evo budi realan pa reci po cemu su to toliko Djurdjic ili taj Bej Blejd nesto puno bolji igraci od Bozinova ? ? ? ? ? I da li su uopste bolji .
Ja da sam na tvom mestu prvo bi se zabrnuo oko odbrane . Razmisljao bih o tome kakav ce biti Balazic posle ove povrede i sta ce biti sa njim . Razmisljao bih o tome koliko moze Gogua . Razmisljao bih o tome zasto je onaj Jovanovic oteran , pitao bih se ko ce da igra desnog beka . Stavio bih prst na celo pa bi se zamislio kakva vam je klupa u odbrani . A onda bih se najvise zabranuo oko levog beka jer realno Subic je izmislio fudbal za Bogosavca . Jeste taj mali zuti je borben ali nista drugo ne zna . A Subic je pokidao svaku utakmicu na kojoj je igrao . Zasto je Tomic odstranio Subica cim je dosao da trenira Partizan ? Da li mozda zbog toga sto je Subica doveo Nedic ?
Kako ti nista od toga nije palo na pamet ? Kako ce sredina da vam izgleda sad kad ode Brasanac . . Jel ti Marjanovici i Djurickovici mogu da iznesu kvalifikacije ? Jel imaju kvalitet jednog Babovica na primer ? E o tome bi ja razmisljao .
Sto se tice napada on ce biti dobar samo ako Neca ostane . Ako slucajno ode ovog leta e onda vam dzabe i Radovic i Djurdjic i taj mali Jankovic .
Transfer politika Partizana ovog leta je takva da se kopira KK Partizan . Znaci dovode se iskusni i matori Srbi koji treba da odnesnu prevagu u JSL i racuna se na to da ce Zvezda tokom sezone da se trosi u Evropi i na taj nacin se pokusava uzeti titula . To je cilj ove uprave da se uzme titula . Ali tesko da cete uspeti jer ce Zvezda prakticno imati dva tima , jedan za Evropu drugi za JSL i svaki ce biti duplo jaci od vaseg prvog tima .
Realno trenutno u Partizanu postoji samo jedan jedini igrac koji bi mogao da igra u Zvezdi da se izbori za mesto - Mihajlovic , ovo ostalo ne bi moglo da prismrdi ni klupi .
Kad budes gledao Partizan sigurno neces uzivati
Opa Djurdjo!!!!!!
http://www.mozzartsport.com/vesti/zavrseno-leonardo-danas-potpisuje-za-partizan/138597
Ja ne znam sta je ovo!!! Kakva se to ekipa pravi!!! Ako se ratosiljamo i bugarina i dovedemo i Baldea u napadu, bice ove sezone ludnica!!! Ne pamtim da smo imali ovako jaku napadacku ekipu!!!
Ej ja sam bio prvi!![]()
Ako si ti zadovoljan onda ne znam sta da kazem.
Slazem se da su ovo vec velika pojacanja za Partizan pre svega zbog velikog iskustva igraca koji su igrali u inostranstvu. Ne znam samo zasto gomilamo igrace na pozicijama gde vec imamo dobre igrace. Recimo ovaj Leonardo je levo krilo a tu vec imamo Necu. Kupuju Cvetinovica a oporavio se Balazic itd. Ok je da imamo podjednako jaku ekipu i na klupi ali bolje da resavamo goruce probleme i dovodimo igrace gde smo najslabiji.
Leonardo je taj igrac koji ce biti spona izmedju Evertona i Radovica na sredini, igrac koji treba da kreira igru ali se i vraca u defanzivu, dakle vidi se da Tomic lepo slaze kockice.
Marjanovic ce biti ipak rezerva na tom mestu centralnog veznog. Ovo je ozbiljno pojacanje, mlad igrac a vec dokazan koji ce praviti razliku. Odavno jedan prelazni rok nije ovako bio obecavajuc.
- - - - - - - - - -
On je plej, centralni vezni a zbog karakteristika alternativno moze na krilo, vise je to levi vezni u formaciji 4-4-2 nego krilni napadac. Najavljivao se kao igrac koji bi tu poziciju pokrivao dok Balazic je pitanje u kakvoj je formi posle povrede, ne verujem da ce on duze od 6 meseci do godinu igrati jos u Partizanu, Gogua je mlad, oscilira i sklon kartonima tako da Cvetinovic je tu neophodan.
http://informer.rs/sport/partizan/75267/PARTIZAN-NASAO-DESETKU-Brazilac-Leonardo-prvi-crno-belih
Prema trenutnom timu, racunajuci da bi i Cvetinovic dosao, tim bi ovako izgledao, sa odredjenim rotacijama u toku meca gde bi Radovic se cesto ubacivao u zavrsnicu dok bi Leonardo isao napred pa bi se sistem transformisao i u 4-4-2:
Pogledajte prilog 390842
Ne verujem da ce da odu i Banda i Vule u istom prelaznom roku. Pojacanje koje se pominje na desnom beku je slovenac Struna, kada prodamo nekog od ove dvojice.
http://mondo.rs/a912938/Sport/Fudbal/Milos-Ostojic-otisao-iz-Partizana.html
Ne znam da li je bolja vest sto Leonardo dolazi ili sto smo konacno videli ledja i ovom. Hvala za sve, za sav trud ali nisi bratko ti za Partizan.
U Surdulici sam bio 20m od njega i Cirkovica, uverio sam se iz prve ruke kako nisu za ozbiljan fudbal. Ispadaju iz igre za desetku.
Cirko ide u inostranstvo. Reko je da ga Srbija vise ne zanima.